Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα  περιμε  μηνυμα ς :-)

Χαριζεται    ασυρματο    τηλεφωνο   GSM   (SIM  CARD)   σταθερο   σπιτιου    PANASONIC   KX-TW  501  GR  που  δουλευε   στο

δικτυο   κοσμοτε.

Δεν  γνωριζω   αν  ειναι   κλειδωμενο.

Μαλλον   θα   χρειαστει   2  νεες   μπαταριες   επαναφορτιζομενες  ΑΑΑ.

Παραλαβη     εντος    48ωρου    ΜΟΝΟ   στην   εδρα   μου   πισω   απο   εφετειο  στην   λεωφορο   αλεξανδρας   κατοπιν   ραντεβου.

index.php?app=core&module=attach&section

ΔΟΘΗΚΕ.......

Ευχαριστώ πολύ τον tigergreg για το ασύρματο τηλέφωνο...

Δημοσ.

Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση.

Είμαι Καλλιθέα.

Είμαι συλλέκτης. Μπορείς να το δεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327369

ΔΕΝ θα τα πουλήσω, ΔΕ θα τα εκμεταλλευτώ με κάποιον τρόπο, απλά τα "αγαπάω" και θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει ...

ΑΝ κάποιος δεν τα έχει πραγματική ανάγκη, και ΑΝ τα στέλνεις Θεσσαλονίκη (με δικά μου έξοδα φυσικά) θα μ΄ενδιέφεραν ...

Δημοσ.

Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση.

Είμαι Καλλιθέα.

με ενδιαφερει το κοκκινο φιλε μου. Εχω ηδη στη συλλογη μου το w900 και το s700, αν τα γνωριζεις (και καμια δεκαρια ακομη sony ericssons.. )

http://postimg.org/image/g1vkyry0n/

Δημοσ.

Χαριζεται Akai Stereo, το CD δεν πρέπει να λειτουργεί, το ραδιόφωνο λειτουργεί και γενικά ανάβει κανονικά άλλα όταν πήγα να συνδέσω τον υπολογιστή σε RCA audio input ακουγόταν σαν να είχε υπερβολική ενίσχυση ο ήχος, δεν έχω ασχοληθεί.

11738055_10205691700390021_7860263638249

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ

(Γιατί μερικοί τα δίνουν εκεί που θέλουν.....)

Το έκλεισε ο nikosaek1986

Έφυγε!! πολύ γρήγορος..! το μεσημέρι μιλήσαμε το απόγευμα ήρθε και το πήρε! 

Δημοσ.

θα με ενδιέφεραν τα ασημένια μαύρα ακουστικά της εικόνας αν δεν τα έχεις δώσει...

Φιλε ηταν να τα παρω εγω αλλα επειδη  βρηκα τα δικα μου τελικα και δεν θα τα χρειαστω  κανονισε με τον Tigergreg να τα παρεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...