tigergreg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση. Είμαι Καλλιθέα. Στελνω πμ...
history Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Θα περιμε μηνυμα ς Χαριζεται ασυρματο τηλεφωνο GSM (SIM CARD) σταθερο σπιτιου PANASONIC KX-TW 501 GR που δουλευε στο δικτυο κοσμοτε. Δεν γνωριζω αν ειναι κλειδωμενο. Μαλλον θα χρειαστει 2 νεες μπαταριες επαναφορτιζομενες ΑΑΑ. Παραλαβη εντος 48ωρου ΜΟΝΟ στην εδρα μου πισω απο εφετειο στην λεωφορο αλεξανδρας κατοπιν ραντεβου. ΔΟΘΗΚΕ....... Ευχαριστώ πολύ τον tigergreg για το ασύρματο τηλέφωνο...
funbreaker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση. Είμαι Καλλιθέα. Αν στέλνεις με ενδιαφέρει το κινητό walkman στα αριστερά.
Pseudonumo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση. Είμαι Καλλιθέα. ενδιαφερομαι για το καπακωτο!
azografos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση. Είμαι Καλλιθέα. Είμαι συλλέκτης. Μπορείς να το δεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327369 ΔΕΝ θα τα πουλήσω, ΔΕ θα τα εκμεταλλευτώ με κάποιον τρόπο, απλά τα "αγαπάω" και θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει ... ΑΝ κάποιος δεν τα έχει πραγματική ανάγκη, και ΑΝ τα στέλνεις Θεσσαλονίκη (με δικά μου έξοδα φυσικά) θα μ΄ενδιέφεραν ...
redhotstef Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση. Είμαι Καλλιθέα. με ενδιαφερει το κοκκινο φιλε μου. Εχω ηδη στη συλλογη μου το w900 και το s700, αν τα γνωριζεις (και καμια δεκαρια ακομη sony ericssons.. ) http://postimg.org/image/g1vkyry0n/
Fanistop Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Χαριζεται Akai Stereo, το CD δεν πρέπει να λειτουργεί, το ραδιόφωνο λειτουργεί και γενικά ανάβει κανονικά άλλα όταν πήγα να συνδέσω τον υπολογιστή σε RCA audio input ακουγόταν σαν να είχε υπερβολική ενίσχυση ο ήχος, δεν έχω ασχοληθεί. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ (Γιατί μερικοί τα δίνουν εκεί που θέλουν.....) Το έκλεισε ο nikosaek1986 Έφυγε!! πολύ γρήγορος..! το μεσημέρι μιλήσαμε το απόγευμα ήρθε και το πήρε!
nikosaek1986 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 εφχαριστο τον fanistop για το στερεο ! ! !
gms31 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση. Είμαι Καλλιθέα. Με ενδιαφερουν τα ακουστικα τερμα πανω αριστερα.Στελνω πμ
typerakos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση. Είμαι Καλλιθέα. me endiaferi to sony ericsson W600
redhotstef Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Εγω στο αγοραζω δεκα ευρω το 550 αν δεν κατσει με αυτον που προλαβε..
tigergreg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση. Είμαι Καλλιθέα. Παρελαβα σημερα. Ευχαριστω πολυ.
Pseudonumo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ τον messengerofgood για τα μοντεμ και τον serdakis για τη μεταφορα
sintalkas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Χαρίζονται τα εν λόγω ακουστικά, φορτιστές & κινητά τηλέφωνα, πριν φύγουνε για ανακύκλωση. Είμαι Καλλιθέα. θα με ενδιέφεραν τα ασημένια μαύρα ακουστικά της εικόνας αν δεν τα έχεις δώσει...
gms31 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 θα με ενδιέφεραν τα ασημένια μαύρα ακουστικά της εικόνας αν δεν τα έχεις δώσει... Φιλε ηταν να τα παρω εγω αλλα επειδη βρηκα τα δικα μου τελικα και δεν θα τα χρειαστω κανονισε με τον Tigergreg να τα παρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις