Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παμε   παλι.....

Χαριζονται   τα   εξης.....

1.Σκληρος   σατα   1,5τερα    samsung   ο  οποιος   ενω   δουλευει   κανονικα   σε   usb   οταν  τον  βαζω   σε  η/υ   μου   βγαζει   μηνυματα   λαθους.

2,Σκληρος   160gb   sata   raptor   10,000   τα   ιδια   με  τον   απο   πανω.

3.Σκληρος   wd160gb  7,200   ενω   δεν   βγαζει   κανενα   προβλημα   ειναι   απελπιστικα   αργος   πιθανοτατα   λογω   χρησης.

Παραλαβη   ΜΟΝΟ  απο   την  εδρα   μου  εντος   48ωρου    πισω   απο  εφετειο   κατοπιν   ραντεβου.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   πμ.

Αν   θελετε   μονο  1  η  2   δισκους   γραφτε   ποιους   θελετε   αλλοιως   παιρνεται   και  τους   τρεις.

ΔΟΘΗΚΕ  Ο  ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ......

ΕΦΥΓΕ   ΚΙ  Ο   WD  160GB....

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Δημοσ.

Παμε   παλι.....

1.Σκληρος   σατα   1,5τερα    samsung   ο  οποιος   ενω   δουλευει   κανονικα   σε   usb   οταν  τον  βαζω   σε  η/υ   μου   βγαζει   μηνυματα   λαθους.

3.Σκληρος   wd160gb  7,200   ενω   δεν   βγαζει   κανενα   προβλημα   ειναι   απελπιστικα   αργος   πιθανοτατα   λογω   χρησης.

Παραλαβη   ΜΟΝΟ  απο   την  εδρα   μου  εντος   48ωρου    πισω   απο  εφετειο   κατοπιν   ραντεβου.

Αν   θελετε   μονο  1  η  2   δισκους   γραφτε   ποιους   θελετε   αλλοιως   παιρνεται   και  τους   τρεις.

Ο samsung είναι εξωτερικός? αν όχι τότε ενδιαφέρομαι!  

Δημοσ.

να ευχαριστήσω θερμά τον χρήστη Coolerman για τον εκτυπωτή. Με το που τον παραλάβω, θα πάρουν φωτιά τα κατσαβίδια :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παμε   παλι.....

ΔΟΘΗΚΕ  Ο  ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ......

ΕΦΥΓΕ   ΚΙ  Ο   WD  160GB......

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ  ΚΙ  Ο    ΡΑΦΤΟΡ......

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eνδιαφέ, αλλά θα πρε να περιμέ.

Στέλνω πιέ.

Θα  περιμε  μηνυμα ς :-)

Χαριζεται    ασυρματο    τηλεφωνο   GSM   (SIM  CARD)   σταθερο   σπιτιου    PANASONIC   KX-TW  501  GR  που  δουλευε   στο

δικτυο   κοσμοτε.

Δεν  γνωριζω   αν  ειναι   κλειδωμενο.

Μαλλον   θα   χρειαστει   2  νεες   μπαταριες   επαναφορτιζομενες  ΑΑΑ.

Παραλαβη     εντος    48ωρου    ΜΟΝΟ   στην   εδρα   μου   πισω   απο   εφετειο  στην   λεωφορο   αλεξανδρας   κατοπιν   ραντεβου.

index.php?app=core&module=attach&section

ΔΟΘΗΚΕ.......

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Θα  περιμε  μηνυμα ς :-)

Χαριζεται    ασυρματο    τηλεφωνο   GSM   (SIM  CARD)   σταθερο   σπιτιου    PANASONIC   KX-TW  501  GR  που  δουλευε   στο

δικτυο   κοσμοτε.

Δεν  γνωριζω   αν  ειναι   κλειδωμενο.

Μαλλον   θα   χρειαστει   2  νεες   μπαταριες   επαναφορτιζομενες  ΑΑΑ.

Παραλαβη     εντος    48ωρου    ΜΟΝΟ   στην   εδρα   μου   πισω   απο   εφετειο  στην   λεωφορο   αλεξανδρας   κατοπιν   ραντεβου.

index.php?app=core&module=attach&section

Καλημέρα, θα με ενδιέφερε το ασύρματο τηλέφωνο...Στέλνω και p.m.

Δημοσ.

Χαριζεται Akai Stereo, το CD δεν πρέπει να λειτουργεί, το ραδιόφωνο λειτουργεί και γενικά ανάβει κανονικά άλλα όταν πήγα να συνδέσω τον υπολογιστή σε RCA audio input ακουγόταν σαν να είχε υπερβολική ενίσχυση ο ήχος, δεν έχω ασχοληθεί.

11738055_10205691700390021_7860263638249

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ

(Γιατί μερικοί τα δίνουν εκεί που θέλουν.....)

Το έκλεισε ο nikosaek1986

Δημοσ.

Χαριζεται Akai Stereo, το CD δεν πρέπει να λειτουργεί, το ραδιόφωνο λειτουργεί και γενικά ανάβει κανονικά άλλα όταν πήγα να συνδέσω τον υπολογιστή σε RCA audio input ακουγόταν σαν να είχε υπερβολική ενίσχυση ο ήχος, δεν έχω ασχοληθεί.

Το θελο φιλε μου

Δημοσ.

αν εισαι θεσσαλονικη δηλωνω ενδιαφερον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...