Fanistop Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Με ενδιαφέρει μια απο της μητρικές, φιλε μου αν αλλάξει κατι στείλε μου PM σε παρακαλώ, ευχαριστώ!
tigergreg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Με ενδιαφέρει μια απο της μητρικές, φιλε μου αν αλλάξει κατι στείλε μου PM σε παρακαλώ, ευχαριστώ! OK.
tzivas1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Χαριζεται παλιο μοντεμ/ρουτερ της HOL με το τροφοδοτικο και τα καλωδια του. fritz box for lan 7140 Παραλαβη ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου εντος 48ωρου. Ευχαριστω. Καλημέρα, θα το ήθελα.
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Χαριζεται παλιο μοντεμ/ρουτερ της HOL με το τροφοδοτικο και τα καλωδια του. fritz box for lan 7140 Παραλαβη ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου εντος 48ωρου. Ευχαριστω. Καλημερα, δοθηκε το ρουτερ;
tigergreg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καλημερα, δοθηκε το ρουτερ; Εχεις πμ..... Χαριζεται παλιο μοντεμ/ρουτερ της HOL με το τροφοδοτικο και τα καλωδια του. fritz box for lan 7140 Παραλαβη ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου εντος 48ωρου. Ευχαριστω. ΔΟΘΗΚΕ!!! Η πιο γρηγορη παραδοση/παραλαβη!!! Μεσα σε μια ωρα ηρθε και το παρελαβε.! ΑΡΙΣΤΟΣ!!!
mimiskalo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μετά από άδειασμα ντουλάπας χαρίζονται τα παρακάτω: Πολλές λευκές αυτοκόλλητες ετικέτες Selloplast No16 (49x23 mm) --> funbreaker Παιχνίδι Skip Bo Φορτιστής Sharp XN-1QC06 Microphone M-327 με σύνδεση audio jack --> kstal 2x Akai PA-8710 ασύρματα τηλέφωνα --> kstal Siemens Gigaset A120 ασύρματο τηλέφωνο --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Microsoft Basic Keyboard 1.0 PS2 --> Pseudonumo Logitech V-UBB39 USB Camera --> άδικος IDE καλώδιο --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Diamond Multimedia 1996 GPU --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum WD Caviar 102AA IDE 10GB --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum WD Caviar SE 160GB IDE --> άδικος WD Caviar 120GB IDE --> άδικος WD Caviar 21200 1GB IDE --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Sony MPF520-1 NEC FD1231H --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Panasonic JU-226A343FC DVD-ROM DHM-1648S IDE DVD-ROM SBW-241 PSU Moretec MPA-8809 250W Microsoft Compact Optical Mouse 1016 --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Sony Walkman D-E340 --> kstal Sony Battery Charger BC-CS2B --> kstal PS2 to USB Microsoft adapter --> kstal PS2 to USB Microsoft adapter --> Pseudonumo Τα παραπάνω αντικείμενα ήταν για αρκετό καιρό κλεισμένα σε μία ντουλάπα με πλέον άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δυστυχώς, δεν έχω καθόλου χρόνο για να τα τσεκάρω ένα ένα για να δω αν και κατά πόσο δουλεύουν. Πάντως την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκαν δούλευαν κανονικότατα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω μηνύματος εδώ και pm. Θα προτιμηθούν άτομα που θα ζητήσουν πολλά από τα παραπάνω και όχι μόνο ένα και για συνάντηση στο Περιστέρι-Μπουρνάζι και στις γύρω περιοχές για σήμερα και αύριο αλλιώς μετά τέλος Ιουνίου πάλι κατά πάσα πιθανότητα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ με χρέωση παραλήπτη εφόσον με ενημερώσετε μέχρι και την Δευτέρα το μεσημέρι. Θα ακολουθήσουν και άλλα στην συνέχεια. Η "αγγελία" αυτή θα μπει και σε γειτονιικό forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση. φιλε μου υπαρχη ακομη μηπως ο φορτιστης?? Φορτιστής Sharp XN-1QC06
katsikoula Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μετά από άδειασμα ντουλάπας χαρίζονται τα παρακάτω: Πολλές λευκές αυτοκόλλητες ετικέτες Selloplast No16 (49x23 mm) --> funbreaker Παιχνίδι Skip Bo Φορτιστής Sharp XN-1QC06 Microphone M-327 με σύνδεση audio jack --> kstal 2x Akai PA-8710 ασύρματα τηλέφωνα --> kstal Siemens Gigaset A120 ασύρματο τηλέφωνο --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Microsoft Basic Keyboard 1.0 PS2 --> Pseudonumo Logitech V-UBB39 USB Camera --> άδικος IDE καλώδιο --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Diamond Multimedia 1996 GPU --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum WD Caviar 102AA IDE 10GB --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum WD Caviar SE 160GB IDE --> άδικος WD Caviar 120GB IDE --> άδικος WD Caviar 21200 1GB IDE --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Sony MPF520-1 NEC FD1231H --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Panasonic JU-226A343FC DVD-ROM DHM-1648S IDE DVD-ROM SBW-241 PSU Moretec MPA-8809 250W Microsoft Compact Optical Mouse 1016 --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Sony Walkman D-E340 --> kstal Sony Battery Charger BC-CS2B --> kstal PS2 to USB Microsoft adapter --> kstal PS2 to USB Microsoft adapter --> Pseudonumo Τα παραπάνω αντικείμενα ήταν για αρκετό καιρό κλεισμένα σε μία ντουλάπα με πλέον άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δυστυχώς, δεν έχω καθόλου χρόνο για να τα τσεκάρω ένα ένα για να δω αν και κατά πόσο δουλεύουν. Πάντως την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκαν δούλευαν κανονικότατα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω μηνύματος εδώ και pm. Θα προτιμηθούν άτομα που θα ζητήσουν πολλά από τα παραπάνω και όχι μόνο ένα και για συνάντηση στο Περιστέρι-Μπουρνάζι και στις γύρω περιοχές για σήμερα και αύριο αλλιώς μετά τέλος Ιουνίου πάλι κατά πάσα πιθανότητα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ με χρέωση παραλήπτη εφόσον με ενημερώσετε μέχρι και την Δευτέρα το μεσημέρι. Θα ακολουθήσουν και άλλα στην συνέχεια. Η "αγγελία" αυτή θα μπει και σε γειτονιικό forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση. φιλε μου υπαρχη ακομη μηπως ο φορτιστης?? Φορτιστής Sharp XN-1QC06 όπως σου έγραψα και στο pm, δυστυχώς δεν υπάρχει καθώς η "αγγελία" αυτή είναι παλιά με αποτέλεσμα είτε να τον έχω δώσει είτε να τον έχω πετάξει.
vasilissss456 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Χαριζονται οι εξης προβληματικες μητρικες.... 1.ASUS P5KPL-C/1600 οπου μου εκανε τσαφ το νεο τροφοδοτικο που ειχα βαλει ριχνοντας την ασφαλεια. Καρβουνοποιηθηκε μεσα το τροφοδοτικο αλλα η μητρικη οπτικα ειναι ενταξει. Εχω και το μπακπλεητ. https://www.asus.com/Motherboards/P5KPLC1600/ 2.FOXCONN BLACKOPS. Αναβει μετα απο 2-3 προσπαθειες και βγαζει κωδικους. Δεν θελω ν ασχοληθω αλλο. Εχω χασει το μπακπλεητ. Εχω ομως το ανταλλακτικο της ενσωματωμενης υδροψυξης. http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000385 Παραλαβη ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου εντος 48ωρου. Ευχαριστω. ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...... aderfe endiaferomai gia tin deuteri an iparxei
tigergreg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Χαριζονται οι εξης προβληματικες μητρικες.... 1.ASUS P5KPL-C/1600 οπου μου εκανε τσαφ το νεο τροφοδοτικο που ειχα βαλει ριχνοντας την ασφαλεια. Καρβουνοποιηθηκε μεσα το τροφοδοτικο αλλα η μητρικη οπτικα ειναι ενταξει. Εχω και το μπακπλεητ. https://www.asus.com/Motherboards/P5KPLC1600/ 2.FOXCONN BLACKOPS. Αναβει μετα απο 2-3 προσπαθειες και βγαζει κωδικους. Δεν θελω ν ασχοληθω αλλο. Εχω χασει το μπακπλεητ. Εχω ομως το ανταλλακτικο της ενσωματωμενης υδροψυξης. http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000385 Παραλαβη ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου εντος 48ωρου. Ευχαριστω. ΕΦΥΓΑΝ!!!! ΕΦΥΓΑΝ!!!!
άδικος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Με χρονολογική σειρά: @MessengerOfGood, φίλε μου ευχαριστώ πολύ για τις δισκεττούλες. Να'σαι καλά! @serdakis, αδερφέ εκτιμώ πολύ τη διάθεση σου και το κόπο που έκανες για να στείλεις τα πράγματα Πάτρα. Σε ευχαριστώ! @coolerman, thnx bro. Εσένα θα σε ευχαριστήσω και από κοντά για το κόπο σου
paylidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Παιδιά δε ξερω κατα πόσο εχει νόημα αλλα προτίθεμαι να χαρισω 3 εκπτωτικούς κωδικούς απο το banggood. (10$ για αγορές 100$ και 20$ για αγορές 200$). Εαν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει πμ να τον εξυπηρετήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις