vlahoskwn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δε σου δίνω 2. Μόνο και τα 3! Απαντώ στο πμ σου... Το έχει ζητησει ήδη ο vlahoskwn... ωπ λαθος δεν το εχω ζητησει εγω θελω την βαση και τα 2 τα τηλεχειρηστηρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myron Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ....... Με εξαίρεση το - Αυτόματο Parallel Data Switch 3 από/σε 1 με τα ανίστοιχα 3 καλώδια (αρσενικό-αρσενικό) και ένα καλώδιο προέκτασης (αρσενικό-θηλυκό). Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο προς παράλληλο εκτυπωτή. που θα περάσει ο Myron να το πάρει το απόγευμα, όλα τα άλλα που ζητήθηκαν θα δοθούν στον serdakis που έχει ζητήσει και αρκετά, ενώ μπορεί να σας τα στείλει ή να περάσετε να τα πάρετε από το σπίτι του. Για αυτά που μένουν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον? Myron λέω να σου δώσω και το χειροκίνητο switch - κρίμα είναι να το φάει η ανακύκλωση γιατί είναι εντελώς καινούριο στο κουτί του. .... Βαγγέλη, ευχαριστώ για την προσφορά σου, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι θα το χρησιμοποιήσω ποτέ το χειροκίνητο (εδώ, το αυτόματο δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει όπως το υπολογιζω). Αν θέλεις οπωσδήποτε να το ξεφορτωθείς, τότε μπορώ να το πάρω για να το δώσω εγώ σε κάποιον που θα το θέλει, ώστε να μην σου πιάνει χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Βαγγέλη, ευχαριστώ για την προσφορά σου, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι θα το χρησιμοποιήσω ποτέ το χειροκίνητο (εδώ, το αυτόματο δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει όπως το υπολογιζω). Αν θέλεις οπωσδήποτε να το ξεφορτωθείς, τότε μπορώ να το πάρω για να το δώσω εγώ σε κάποιον που θα το θέλει, ώστε να μην σου πιάνει χώρο. ΟΚ Λοιπόν για τα Switch επικοινωνήστε με το φίλο Myron. Nα ευχαριστήσω και το Serdakis που παρέλαβε το μεγάλο πακέτο... ωπ λαθος δεν το εχω ζητησει εγω θελω την βαση και τα 2 τα τηλεχειρηστηρια Για το πιστόλι βαφής λεμε! Αν δεν το θέλεις ας το πάρει ο φίλος από τον Serdakis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myron Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΟΚ Λοιπόν για τα Switch επικοινωνήστε με το φίλο Myron. Ευχαριστώ για το αυτόματο switchάκι, χάρηκα που τα ξαναείπαμε. Προς όλους: Παρέλαβα από τον MessengerofGood (για να μην καταλήξει στην ανακύκλωση) λόγω της επικείμενης αναχώρησής του και δίνω το - Parallel Data Switch 4 από/σε 1 με τα ανίστοιχα 4 καλώδια (αρσενικό-αρσενικό) και ένα καλώδιο προέκτασης (αρσενικό-θηλυκό). Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο προς παράλληλο εκτυπωτή. Όποιος ενδιαφέρεται, το γράφει εδώ και μετά ΡΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oliver2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΛΑΘΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezapos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ EMAIL ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ μπαταρια BL-4B NOKIA τηλεφωνα ΝΟΚΙΑ το ροζ θελει μπαταρια ειναι σαν καινουργιο δεν μπορω να βρω μπαταρια φορτιστη και το αλλο θελει προσοψη δουλευει κανονικα κοστος αγορας 3 euro τσαντακι JEEP για φωτογραφικη μηχανη πλατη με πινγκουινους καινουργια μαλλον για sony xperia θηκη για galaxy note 3 καινουργια καλωδιο ethernet cd-rw/dvd drive απο hp laptop μπαινει σε θηκη 3.5 και βγαζει usb και ηχο ποντικι microsoft καινουργιο εχω χασει τον δεκτη τηλεορασουλα casio λειτουργικη θελει καθαρισμα panossig βαση για camera φακος κεφαλης panossig 2 μηχανηματα για στριψιμο τσιγαρου Ραδιο ρολοι ηλεκτρικο ΜΑ καλωδιο συνδεσης κινητων τηλεφωνων με υπολογιστη για NOKIA παλαια τηλεφωνα ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PANOSSIG Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ενδιαφερομαι για τον φακο κεφαλης. Και για την τηλεορασουλα Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) --------------ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ MessengerofGood------------- vlahoskwn- Προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο Supertel (με οδηγίες χρήσης)- Προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο Supertel Pilot- Μια περιστρεφόμενη βάση (π.χ. για τηλεόραση CRT). coolerman+adikosDisketesΣκουπάκι Siemens με βάση τοίχου και φορτιστή. Captain NemoCHROME από το PC WORLD ΚΑΙ W98( τα οποια δεν βρηκα στην κουτα με τα πραγματα) Serdakis -Ασύρματο πληκτρολόγιο-1 network switch (το 100αρι δεν αναβει,θα κανω μερικες δοκιμες ακομα)-1 φακο-Rock εγκυκλοπαίδεια του Hitech (μην παει για πεταμα-θα δωθει σε φιλο) HamerZ Digicopier: Αυτόνομο αντιγραφικό CD (παλιό) με SCSI petaw-se-oneiro μπουζι ppetr Εχουν μεινει 2 HUB-θα δοκιμασω αν αναβουν. Pseudonumo 3 usb modem ΑΝ ΕΧΩ κανει καπου λαθος στειλτε ΠΜ. Εχω στειλει σε ολους σας ΠΜ. Ελπιζω να μην μπερδευτω Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2015 από serdakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezapos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ EMAIL ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 1 θηκη με cd μεγαλη και χυμα cd διαφορα τραγουδια τα ειχα στο αυτοκινητο μπαταρια BL-4B NOKIA τηλεφωνα ΝΟΚΙΑ το ροζ θελει μπαταρια ειναι σαν καινουργιο δεν μπορω να βρω μπαταρια φορτιστη vlahoskwn και το ΝΟΚΙΑ αλλο θελει προσοψη δουλευει κανονικα κοστος αγορας 3 euro τσαντακι JEEP για φωτογραφικη μηχανη πλατη με πινγκουινους καινουργια μαλλον για sony xperia θηκη για galaxy note 3 καινουργια καλωδιο ethernet 6 μετρα Captain Nemo cd-rw/dvd drive απο hp laptop vlahoskwn μπαινει σε θηκη 3.5 και βγαζει usb και ηχο serdakis ποντικι microsoft καινουργιο εχω χασει τον δεκτη optical mouse 2000 MessengerOfGood τηλεορασουλα casio λειτουργικη θελει καθαρισμα panossig βαση για camera vlahoskwn φακος κεφαλης panossig 2 μηχανηματα για στριψιμο τσιγαρου Ραδιο ρολοι ηλεκτρικο ΜΑ καλωδιο συνδεσης κινητων τηλεφωνων με υπολογιστη για NOKIA παλαια τηλεφωνα Captain Nemo ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από mezapos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΑΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ EMAIL ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ μπαταρια BL-4B NOKIA τηλεφωνα ΝΟΚΙΑ το ροζ θελει μπαταρια ειναι σαν καινουργιο δεν μπορω να βρω μπαταρια φορτιστη και το αλλο θελει προσοψη δουλευει κανονικα κοστος αγορας 3 euro τσαντακι JEEP για φωτογραφικη μηχανη πλατη με πινγκουινους καινουργια μαλλον για sony xperia θηκη για galaxy note 3 καινουργια καλωδιο ethernet cd-rw/dvd drive απο hp laptop μπαινει σε θηκη 3.5 και βγαζει usb και ηχο ποντικι microsoft καινουργιο εχω χασει τον δεκτη τηλεορασουλα casio λειτουργικη θελει καθαρισμα panossig βαση για camera φακος κεφαλης panossig 2 μηχανηματα για στριψιμο τσιγαρου Ραδιο ρολοι ηλεκτρικο ΜΑ καλωδιο συνδεσης κινητων τηλεφωνων με υπολογιστη για NOKIA παλαια τηλεφωνα ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Η τηλεοραση θα με ενδιέφερε εφόσον λειτουργεί κανονικά και με αναπτήρα αυτοκινήτου ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezapos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ΑΥΤΑ ΕΦΥΓΑΝ η τηλεοραση και φακος usb bracket κινητο το ροζ βαση της καμερας το dvd laptop ποντικι microsoft καλωδιο ethernet ΜΑ καλωδιο συνδεσης κινητων τηλεφωνων με υπολογιστη Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από mezapos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ενδιαφερομαι για το usb bracket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 @mezapos τι εννοείς βάση για κάμερα μικρή, μεγάλη, τρίποδο; , και το τσαντάκι τι μεγέθους μηχανές παίρνει; το καλώδιο θα με ενδιέφερε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezapos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 βάση για κάμερα εφυγε τσαντακι μικρο για φωτογραφικη μηχανη το εχω και το καλωδιο το εχω στειλε ενα email να σου στειλω φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 βάση για κάμερα εφυγε τσαντακι μικρο για φωτογραφικη μηχανη το εχω και το καλωδιο το εχω στειλε ενα email να σου στειλω φωτο Ευχαριστώ το τζίπ είναι μικρό και δεν θα τραβάει την ρυμούλκα οπότε μόνο το καλώδιο για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις