MessengerOfGood Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 @MessengerOfGood Θα με ενδιέφερε και το chrome είδα είναι fps που έχει και οχήματα Δικό σου. Έχεις πμ.
άδικος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αν υπάρχει η δυνατότητα κάποιος που θα παραλάβει από τον MessengerOfGood να πάρει και για τον coolerman και εμένα για τυχόν αποστολή Πάτρα θα το εκτιμούσαμε
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 @MessengerOfGood θα με ενδιέφεραν τα μπουζί άν μπορείς να στείλεις..
ppetr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 - 3 παλιά network switch (τα 2 χωρίς τροφοδοσία). Το ένα είναι 100ΜΒps τα άλλα είναι 10MBps. Να μπω δευτερος για το ενα 100ρι?
Myron Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ........... Ανακεφαλαίωση: Αυτά που είναι με κόκκινο έχουν ζητηθεί. - Digicopier: Αυτόνομο αντιγραφικό CD (παλιό) με SCSI. - Καλώδιο ήχου από παλιό Laptop Compaq. Από τη μια έχει ένα βύσμα 8-pin και από την άλλη ακροδέκτες L+R, ακουστικών και ηχείων. - Καρτούλα MiniSD ΝΟΚΙΑ 128 ΜΒ - Ασύρματο πληκτρολόγιο με δυνατότητα χειρισμού του cursor. Συνδέεται στις υποδοχές πληκτρολόγιο και ποντικιού (προσοχή PS2 - όχι USB) - Original OEM CD Windows 98, 2nd edision - Parallel Data Switch 4 από/σε 1 με τα ανίστοιχα 4 καλώδια (αρσενικό-αρσενικό) και ένα καλώδιο προέκτασης (αρσενικό-θηλυκό). Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο προς παράλληλο εκτυπωτή. - Αυτόματο Parallel Data Switch 3 από/σε 1 με τα ανίστοιχα 3 καλώδια (αρσενικό-αρσενικό) και ένα καλώδιο προέκτασης (αρσενικό-θηλυκό). Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο προς παράλληλο εκτυπωτή. - Ένα παλιό παιχνίδι PC (2 CD) - Σκουπάκι Siemens με βάση τοίχου και φορτιστή. Η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. - 5 καινούρια μπουζί Champion N9Y. - Προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο Supertel (με οδηγίες χρήσης) - Προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο Supertel Pilot - Ένα κουτί δισκέτες 3,5" --> - Μια περιστρεφόμενη βάση (π.χ. για τηλεόραση CRT). - Ψύκτρα για Intel P4 478 με τον σφιγκτήρα και την βάση της μητρικής. Δεν περιλαμβάνεται ανεμιστήρας. - 2 απλοί φακοί - Rock εγκυκλοπαίδεια του Hitech (6 τομίδια) - 3 παλιά network switch (τα 2 χωρίς τροφοδοσία). Το ένα είναι 100ΜΒps τα άλλα είναι 10MBps. - ΗΡ Jetdirect 615n. Είναι κάρτα που μπαίνει σε κάποιους εκτυπωτές ΗΡ και τους κάνει δικτυακούς αλλά εμένα δεν μου δούλεψε. ================== Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν το Α εξάρτημα κάνει στον Β εκτυπωτή. Το παίρνετε, το δοκιμάζετε και αν δεν σας κάνει το πετάτε... Θα στέλνω πμ με το κινητό μου σε όποιον εκφράσει ενδιαφέρον. Μένω Παπάγου και μπορώ να φέρω κάτι μέχρι το σταθμό Μετρό Εθνικής Άμυνας. Επειδή πρέπει να φύγω από την Αθήνα σε λίγες μέρες θα δοθούν σε όποιον έλθει άμεσα (first come-first serve). Ότι δεν έχει δοθεί τέλος της εβδομάδας (Σάββατο) θα πάει για ανακύκλωση. Ευχαριστώ για την κατανόηση. με ενδιαφέρει το "Αυτόματο Parallel Data Switch 3 από/σε 1 με τα ανίστοιχα 3 καλώδια (αρσενικό-αρσενικό) και ένα καλώδιο προέκτασης (αρσενικό-θηλυκό). Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο προς παράλληλο εκτυπωτή." για να δοκιμάσω κάτι στο γραφείο. αν δεν δουλέψει (και δεν έχει αντίρρηση ο MessengerofGood) θα χαριστεί εκ νέου από εδώ ΥΓ: Αν τυχόν δεν πάρει το ασύρματο πληκτρολόγιο ο συμφορουμίτης, να δηλώσω επόμενος στην σειρά; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Με καθυστέρηση (έλλειπα), τις ευχαριστίες μου στον Μύρωνα για το NETMOD. Δεν κάνει τίποτα, χαίρομαι που τα ξαναείπαμε ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το Netmod δόθηκε, παραμένει η οθόνη και το τηλεφωνικό κέντρο Χαρίζονται: 1. οθόνη υπολογιστή (CRT) Sony Multiscan 17sf II Trinitron, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες Αντικαταστάθηκε από TFT πριν από πολλά χρόνια και έμεινε να κάθεται, μήπως τυχόν χρειαστεί. Τελικά δεν χρειάστηκε και απλά πιάνει (πολύ) χώρο. Από ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν λειτουργική (για αυτό άλλωστε και κρατήθηκε), αλλά επειδή δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω την δίνω ως πιθανώς μη λειτουργική 2. Τηλεφωνικό κέντρο (αναλογικό) Hyundai HKP-820 με 4 εξωτερικές γραμμές και 10 (από ότι θυμάμαι) εσωτερικές (υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης για περισσότερες γραμμές με επιπλέον κάρτα). Δούλευε μέχρι πριν 2-3 μήνες περίπου, που ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και αντικαταστάθηκε από καινούριο. Κατά συνέπεια δίνεται ως χαλασμένο (εκτίμησή μου είναι ότι αν το κοιτάξει κάποιος τεχνικός πιθανότατα θα μπορέσει να το φτιάξει). Μαζί δίνονται και δύο μητρικές τηλεφωνικές συσκευές για το συγκεκριμένο κέντρο (στις υπόλοιπες εσωτερικές γραμμές μπορούν να συνδεθούν απλά τηλέφωνα). Οι δύο συσκευές ήταν εν χρήσει όταν σταμάτησε να λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο, οπότε τις θεωρώ πιθανώς λειτουργικές. Οι συσκευές θα δοθούν σε όποιον ενδιαφερθεί για το τηλεφωνικό κέντρο. Σε περίπτωση που το τηλεφωνικό κέντρο καταλήξει στην ανακύκλωση, τότε οι δύο συσκευές μπορούν να δοθούν (μαζί ή ξεχωριστά) σε όποιον τυχόν ενδιαφερθεί για αυτές. Όλα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας (Κολωνάκι). Λόγω όγκου και βάρους, τα 1. και 2. πρέπει να παραληφθούν από (τυχόν) ενδιαφερόμενους (που καλό είναι να έρθουν εποχούμενοι), το Netmod μπορεί κατόπιν συνεννόησης να δοθεί και σε κάποιον σταθμό μετρό μεταξύ Σύνταγμα και Δουκ. Πλακεντίας ΥΓ: Η οθόνη έχει μπει και σε άλλο φόρουμ
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 @MessengerOfGood θα με ενδιέφεραν τα μπουζί άν μπορείς να στείλεις.. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να στέλνω. Και δεν αξίζει. Να μπω δευτερος για το ενα 100ρι? Αν δεν το πάρει ο Serdakis που προηγείται. Αλλά δεν έχει τροφοδοτικό (ίσως βρώ) και δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύει... Να προσθέσω και τα εξής εργαλεία (κινέζικα): - Πλαγιοτροχός μικρός (για δίσκους κοπής κλπμέχρι 120 μμ νομίζω). Λασκάρανε κάτι βίδες μέσα, τον άνοιξα και βαριέμαι να τον ξαναμοντάρω. Αν το πάρει κάποιος να ξέρει ότι οι τροχοί γενικά είναι επικίνδυνα εργαλεία. Αν δεν είναι σίγουρος ότι τον μοντάρισε σωστά να τον πάει ανακύκλωση. Παραδίδεται χύμα (!) αλλα δεν λείπει τίποτα (νομίζω). - Πιστόλι βαφής airless Do It (αυτά που έφερνε το Alex Pak). Δεν έχει δουλέψει ποτέ. Όταν πήγα να το δουλέψω δούλευε αλλά δεν ψέκαζε. Το άνοιξα και το ξαναμοντάρισα αλλά τίποτα. Έχει δύο μπέκ, προέκταση κλπ. Και τα δύο θα υπάρχουν (όπως και τα άλλα) μέχρι το Σάββατο. με ενδιαφέρει το "Αυτόματο Parallel Data Switch 3 από/σε 1 με τα ανίστοιχα 3 καλώδια (αρσενικό-αρσενικό) και ένα καλώδιο προέκτασης (αρσενικό-θηλυκό). Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο προς παράλληλο εκτυπωτή." για να δοκιμάσω κάτι στο γραφείο. αν δεν δουλέψει (και δεν έχει αντίρρηση ο MessengerofGood) θα χαριστεί εκ νέου από εδώ ΥΓ: Αν τυχόν δεν πάρει το ασύρματο πληκτρολόγιο ο συμφορουμίτης, να δηλώσω επόμενος στην σειρά; Να πάρεις και τα 2 switch. Και τα 2 δουλέυουν αλλά το χειροκίνητο είναι πιό σίγουρο. Για το πληκτρολόγιο αν δεν το πάρει ο Serdakis ευχαρίστως.
serdakis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ απο τον messenger of god μπορω να τα παρω εγω και να σας τα στειλω. Το εγραψα κεφαλαια για να το δουν οι ενδιαφερομενοι. 2
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ απο τον messenger of god μπορω να τα παρω εγω και να σας τα στειλω. Το εγραψα κεφαλαια για να το δουν οι ενδιαφερομενοι. Μπράβο σου. Με έβγαλες από ένα μεγάλο πρόβλημα. Αν μπορείς έλα σήμερα. ΥΓ Μόνο που δεν είμαι "Αγγελιοφόρος του Θεού" (MessengerOfGod) αλλά "Αγγελιοφόρος καλών ειδήσεων" (MessengerOfGood" δηλ. Ευ-άγγελος... 1
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ απο τον messenger of god μπορω να τα παρω εγω και να σας τα στειλω. Το εγραψα κεφαλαια για να το δουν οι ενδιαφερομενοι. κοίταξε τα π.μ σου serdakis
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Προς μεγάλη μου έκπληξη, στα αζήτητα έχουν μείνει μόνο τα παρακάτω: - Καλώδιο ήχου από παλιό Laptop Compaq. Από τη μια έχει ένα βύσμα 8-pin και από την άλλη ακροδέκτες L+R, ακουστικών και ηχείων.- Καρτούλα MiniSD ΝΟΚΙΑ 128 ΜΒ - Ψύκτρα για Intel P4 478 με τον σφιγκτήρα και την βάση της μητρικής. Δεν περιλαμβάνεται ανεμιστήρας. - Πιστόλι βαφής airless Do It (αυτά που έφερνε το Alex Pak). Δεν έχει δουλέψει ποτέ. Όταν πήγα να το δουλέψω δούλευε αλλά δεν ψέκαζε. Το άνοιξα και το ξαναμοντάρισα αλλά τίποτα. Έχει δύο μπέκ, προέκταση κλπ. Με εξαίρεση το - Αυτόματο Parallel Data Switch 3 από/σε 1 με τα ανίστοιχα 3 καλώδια (αρσενικό-αρσενικό) και ένα καλώδιο προέκτασης (αρσενικό-θηλυκό). Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο προς παράλληλο εκτυπωτή. που θα περάσει ο Myron να το πάρει το απόγευμα, όλα τα άλλα που ζητήθηκαν θα δοθούν στον serdakis που έχει ζητήσει και αρκετά, ενώ μπορεί να σας τα στείλει ή να περάσετε να τα πάρετε από το σπίτι του. Για αυτά που μένουν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον? Myron λέω να σου δώσω και το χειροκίνητο switch - κρίμα είναι να το φάει η ανακύκλωση γιατί είναι εντελώς καινούριο στο κουτί του. Τα Windows 98 δεν τα βρίσκω! Sorry. Να προσθέσω και: - 3 USB modem ADSL. (Siemens CL 110-I, ZTE 2XDSL-852 και CRYPTO F200). Είναι απλά USB modems.
άδικος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 MessengerOfGood μήπως υπάρχει κάποιο link ή μοντέλο του πιστολιού βαφής;
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Θα με ενδιέφεραν 2 usb modem!ΣΤέλνω πμ Δε σου δίνω 2. Μόνο και τα 3! Απαντώ στο πμ σου... MessengerOfGood μήπως υπάρχει κάποιο link ή μοντέλο του πιστολιού βαφής; Το έχει ζητησει ήδη ο vlahoskwn...
Προτεινόμενες αναρτήσεις