thodoris1985 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω δημόσια τον nickts1 για την κάρτα δικτύου όπως επίσης και τον serdakis που την παρέλαβε από τον nickts1 και βρεθήκαμε για να μου την δώσει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ISDN modem Tornado Webjet 128 με σειραϊκή θύρα. PSTN modem Elsa Mikrolink 56 2 floppy drives αγνώστου κατάστασης No-name tower το οποίο το έχω κάνει βίδες ώστε να χρησιμοποιήσω το motherboard tray. Εννοείται υπάρχει και το motherboard tray! Απλά είναι βίδες όλο το κουτί (ή μαλλον "πριτσίνια"). Περιοχή Αιγάλεω - Αγία Μαρίνα Καθημερινές 10:00 - 16:00 Ακομα Διαθεσιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μεταφοραι -Μετακομισεις Ο Serdakis. Τωρα και αμπαλαρισμα. Να στε καλα παιδια.Καλοδουλευτα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) όντως πρέπει να είναι ενισχυτής... το 6) Modem BAUDTEC TW263R4-A2/B2 θα αποσταλλεί άμεσα στον Caution. για τα υπόλοιπα, όταν ανέβω πάλι Αθήνα (σίγουρα τέλος του μήνα) το βλλέπουμε ξανά. συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία αλλά ο χρόνος μου στην Αθήνα είναι περιορισμένος και απρόβλεπτος καθιστώντας το πολύ δύσκολο να κανονιστεί συνάντηση στην Αθήνα. παρόλα αυτά μου είναι πολύ εύκολη η αποστολή δέματος με ΕΛΤΑ. Και οι δικές μου δημόσιες ευχαριστίες στον katsikoula για το BAUDTEC - παρέλαβα και ήδη μαστιγώνει IPs Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από caution 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μια τελευταία ευκαιρία στον εκτυπωτή. Την Παρασκευή φεύγει για ανακύκλωση. Χαρίζω τον Epson DX4450 που είχα πάρει από τον funbreaker, ο οποίος κι εκείνος είχε πάρει από τον pesis. Τελικά θέλει αλλαγή στις κεφαλές (δεν είναι πάνω στα μελανάκια). Από την Epson φαντάζομαι δε συμφέρει αλλά από ebay είναι τζάμπα. Όποιος θέλει έρχεται και τον παίρνει και δοκιμάζει την τύχη του. ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα τον δώσω κι εγώ μαζί με τα καινούρια μελανάκια που πρόσθεσε ο funbreaker ! Ανατολική Θεσσαλονίκη είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Χαρίζεται ΟΘΟΝΗ υπολογιστή CRT 17" Hitachi CRM 615 (πήρα απ το μέλος aggelosv) Περιοχή: ΓΟΥΔΗ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ , λόγω όγκου (17 ιντσών). Γίνεται και συνάντηση στο μετρό Αμπελοκήπων. έχει μπει και αγγελία μπας και το δουν περισσότερα άτομα. Κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κανείς? αν δεν ηταν crt την ηθελα εγω (ακομα κ εκτος λειτουργιας) αλλα τωρα για να χωρεσει στο δωματιο πρεπει να ανοιξω κ το παραθυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myron Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Χαρίζονται: 1. οθόνη υπολογιστή (CRT) Sony Multiscan 17sf II Trinitron, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες Αντικαταστάθηκε από TFT πριν από πολλά χρόνια και έμεινε να κάθεται, μήπως τυχόν χρειαστεί. Τελικά δεν χρειάστηκε και απλά πιάνει (πολύ) χώρο. Από ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν λειτουργική (για αυτό άλλωστε και κρατήθηκε), αλλά επειδή δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω την δίνω ως πιθανώς μη λειτουργική 2. Τηλεφωνικό κέντρο (αναλογικό) Hyundai HKP-820 με 4 εξωτερικές γραμμές και 10 (από ότι θυμάμαι) εσωτερικές (υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης για περισσότερες γραμμές με επιπλέον κάρτα). Δούλευε μέχρι πριν 2-3 μήνες περίπου, που ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και αντικαταστάθηκε από καινούριο. Κατά συνέπεια δίνεται ως χαλασμένο (εκτίμησή μου είναι ότι αν το κοιτάξει κάποιος τεχνικός πιθανότατα θα μπορέσει να το φτιάξει). Μαζί δίνονται και δύο μητρικές τηλεφωνικές συσκευές για το συγκεκριμένο κέντρο (στις υπόλοιπες εσωτερικές γραμμές μπορούν να συνδεθούν απλά τηλέφωνα). Οι δύο συσκευές ήταν εν χρήσει όταν σταμάτησε να λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο, οπότε τις θεωρώ πιθανώς λειτουργικές. Οι συσκευές θα δοθούν σε όποιον ενδιαφερθεί για το τηλεφωνικό κέντρο. Σε περίπτωση που το τηλεφωνικό κέντρο καταλήξει στην ανακύκλωση, τότε οι δύο συσκευές μπορούν να δοθούν (μαζί ή ξεχωριστά) σε όποιον τυχόν ενδιαφερθεί για αυτές. 3. Netmod του ΟΤΕ, κατά πάσα πιθανότητα λειτουργικό Όλα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας (Κολωνάκι). Λόγω όγκου και βάρους, τα 1. και 2. πρέπει να παραληφθούν από (τυχόν) ενδιαφερόμενους (που καλό είναι να έρθουν εποχούμενοι), το Netmod μπορεί κατόπιν συνεννόησης να δοθεί και σε κάποιον σταθμό μετρό μεταξύ Σύνταγμα και Δουκ. Πλακεντίας ΥΓ: Η οθόνη έχει μπει και σε άλλο φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Χαρίζονται: 1. οθόνη υπολογιστή (CRT) Sony Multiscan 17sf II Trinitron, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες Αντικαταστάθηκε από TFT πριν από πολλά χρόνια και έμεινε να κάθεται, μήπως τυχόν χρειαστεί. Τελικά δεν χρειάστηκε και απλά πιάνει (πολύ) χώρο. Από ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν λειτουργική (για αυτό άλλωστε και κρατήθηκε), αλλά επειδή δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω την δίνω ως πιθανώς μη λειτουργική 2. Τηλεφωνικό κέντρο (αναλογικό) Hyundai HKP-820 με 4 εξωτερικές γραμμές και 10 (από ότι θυμάμαι) εσωτερικές (υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης για περισσότερες γραμμές με επιπλέον κάρτα). Δούλευε μέχρι πριν 2-3 μήνες περίπου, που ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί και αντικαταστάθηκε από καινούριο. Κατά συνέπεια δίνεται ως χαλασμένο (εκτίμησή μου είναι ότι αν το κοιτάξει κάποιος τεχνικός πιθανότατα θα μπορέσει να το φτιάξει). Μαζί δίνονται και δύο μητρικές τηλεφωνικές συσκευές για το συγκεκριμένο κέντρο (στις υπόλοιπες εσωτερικές γραμμές μπορούν να συνδεθούν απλά τηλέφωνα). Οι δύο συσκευές ήταν εν χρήσει όταν σταμάτησε να λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο, οπότε τις θεωρώ πιθανώς λειτουργικές. Οι συσκευές θα δοθούν σε όποιον ενδιαφερθεί για το τηλεφωνικό κέντρο. Σε περίπτωση που το τηλεφωνικό κέντρο καταλήξει στην ανακύκλωση, τότε οι δύο συσκευές μπορούν να δοθούν (μαζί ή ξεχωριστά) σε όποιον τυχόν ενδιαφερθεί για αυτές. 3. Netmod του ΟΤΕ, κατά πάσα πιθανότητα λειτουργικό Όλα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας (Κολωνάκι). Λόγω όγκου και βάρους, τα 1. και 2. πρέπει να παραληφθούν από (τυχόν) ενδιαφερόμενους (που καλό είναι να έρθουν εποχούμενοι), το Netmod μπορεί κατόπιν συνεννόησης να δοθεί και σε κάποιον σταθμό μετρό μεταξύ Σύνταγμα και Δουκ. Πλακεντίας ΥΓ: Η οθόνη έχει μπει και σε άλλο φόρουμ ενδιαφερομαι για το τηλεφωνικο κεντρο.Σας στελνω ΠΜ για μια απορια που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Να ευχαριστήσω τον katsikoula για τις ετικέτες που μου έστειλε. Θα μου φανούν πολύ χρήσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 @Myron: Επειδή έχω ISDN του ΟΤΕ δεν θα με πείραζε να έχω το NETMOD για spare... Έχεις πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ηλεκτρονικά ballast osram, tridonic, olympia electronics, όλα για 2 λάμπες φθορισμού, διαφόρων μεγεθών και ένα choke ballast παρέα με starter (και ακροδέκτες αν βρεθούν) 20watt. Αν υπάρχει ενδιαφέρον ζητήστε μου να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες και φωτό. Είναι ακόμα διαθέσιμα μιας και η σχολή του nick#18 δεν φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον. Εκτός και αν αλλάξουν γνώμη βέβαια. Και αυτός ακόμα περιμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myron Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 MessengerOfGood, έχεις ΡΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αποσυρω για το τηλεφωνικο κεντρο καθως ρωτησα ενα φιλο τεχνικο και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω για αυτο που θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω αυτές τις 2 κασέτες να κάθονται. Όποιος τις θέλει πμ, δεν είναι κάτι πολύ καλό, αλλά οκ Μένω Αθήνα Μαζί δίνεται και ένα πενακι Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2015 από georgeps21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις