Soulseeker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλημέρα... Τον θέλει κανείς να φεύγει; Canon pixma ip4950 (Παίρνει ρεύμα, δεν τυπώνει. Ίσως να μπορεί να τον φτιάξει κάποιος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 όντως πρέπει να είναι ενισχυτής... το 6) Modem BAUDTEC TW263R4-A2/B2 θα αποσταλλεί άμεσα στον Caution. για τα υπόλοιπα, όταν ανέβω πάλι Αθήνα (σίγουρα τέλος του μήνα) το βλλέπουμε ξανά. συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία αλλά ο χρόνος μου στην Αθήνα είναι περιορισμένος και απρόβλεπτος καθιστώντας το πολύ δύσκολο να κανονιστεί συνάντηση στην Αθήνα. παρόλα αυτά μου είναι πολύ εύκολη η αποστολή δέματος με ΕΛΤΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Θα με ενδιέφερε ο Canon. Έχεις πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 να ευχαριστησω τον katsikoula, παρελαβα σημερα το δεματακι, το ειχε ετοιμασει λες και ηταν "του κουτιου" τα πραγματα! ολα δουλευουν τελεια.. θα πιασουν τοπο! :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν καποιος θελει κωδικο για nova που ισχυει μεχρι και το σαββατο pm me... Edit: εφυγε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Αν καποιος θελει κωδικο για nova που ισχυει μεχρι και το σαββατο pm me... Edit: εφυγε! Ευχαριστώ πολύ αδερφέ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Άκυρο από μένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ηλεκτρονικά ballast osram, tridonic, olympia electronics, όλα για 2 λάμπες φθορισμού, διαφόρων μεγεθών και ένα choke ballast παρέα με starter (και ακροδέκτες αν βρεθούν) 20watt. Αν υπάρχει ενδιαφέρον ζητήστε μου να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες και φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αν εισαι αθηνα θα ηταν οοο,τι πρεπει για το εργαστηριο της σχολης μου που εχουμε ελλειψη σε υλικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Αν εισαι αθηνα θα ηταν οοο,τι πρεπει για το εργαστηριο της σχολης μου που εχουμε ελλειψη σε υλικα.. Μπορώ να στείλω. Για ποια περιοχή-σχολή μιλάμε και τι ποσότητα να δω τι έχει μείνει (φαντάζομαι όσο πιο πολλά τόσο καλύτερα; ) Ξέχασα να αναφέρω πως βρίσκονται Πάτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ωραια! ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Καλαμακιου ειναιη σχολη. Ενημερωσε με για μια ποσοτητα να μιλησω με τη σχολη να δω αν οντως τους ενδιαφερει! Φυσικα αν υπαρξει ενδιαφερον απο αλλο μελος δεν το συζηταω πως εχει σειρα προτεραιοτητας! Ας περιμενω να παρω απο τον διπλανο μου το starter δεν τρεχει κατι! Τα υπολοιπα ας τα πουμε απο π.μ.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μελάνι @work Τ1285 (είναι για epson 4 μελάνια πακέτο). Εν τέλει είχε μπουκώσει η κεφαλή, σούταρα τον εκτυπωτή και κράτησα τα μελάνια. Όποιος τα θέλει pm εδώ και κανονίζουμε. Αθήνα. PS1 Τα μελάνια έχουν τρυπηθεί άρα πρέπει να μπουν σε εκτυπωτή άμεσα, για φύλαξη μάλλον δεν κάνουν γιατί θα ξεραθούν.PS Προτεραιότητα θα έχει όποιος έχει χαρίσει στο παρόν thread. Συμβατοί εκτυπωτές: EPSON Stylus SX515w EPSON Stylus SX125 EPSON Stylus SX130 EPSON Stylus SX440W EPSON Stylus SX445W EPSON Stylus Office BX305FW EPSON Stylus SX430W EPSON Stylus Office BX305F EPSON Stylus Office BX305FW EPSON Stylus SX438W EPSON Stylus S22 EPSON Stylus SX235W EPSON Stylus SX420W EPSON Stylus SX425W EPSON Stylus SX435W EDIT: Τα μελάνια ΔΟΘΗΚΑΝ, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον όλων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisg90 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Για τα μελανια ενδιαφερομαι.Εχεις πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Χαρίζεται ΟΘΟΝΗ υπολογιστή CRT 17" Hitachi CRM 615 (πήρα απ το μέλος aggelosv)Περιοχή:ΓΟΥΔΗ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ , λόγω όγκου (17 ιντσών).Γίνεται και συνάντηση στο μετρό Αμπελοκήπων. έχει μπει και αγγελία μπας και το δουν περισσότερα άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Να ευχαριστήσω τον nickts1 για τα πράγματα που μου έδωσε και ιδιαίτερα τον serdakis που μπήκε στον κόπο για να μου τα στείλει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις