cb_papi Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Στείλε mail. Ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Χαρίζεται το ups αυτής της αγγελίας: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/454146-ups-turbo-x-1000sd-line-interactive/ Όποιος ενδιαφέρεται κι έχει όχημα (είναι ασήκωτο δυστυχώς), μπορεί να περάσει να το παραλάβει κοντά στον χώρο μου. Περιοχή Αμπελόκηποι. Παρέλαβα και ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δίνονται 3 προσκλήσεις για iptorrents. Οι 3 πρώτοι που θα αφήσουν μήνυμα εδώ και θα με στείλουν το mail τους θα τις πάρουν. Η μία δόθηκε στο φίλο cb_papi θα ηθελα και εγω μια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 θα ηθελα και εγω μια!! Ετοιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idet2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ετοιμος Κι εγω την τριτη....στελνω ΠΜ με email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Κι εγω την τριτη....στελνω ΠΜ με email Έφυγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ετοιμος Ευχαριστω πολυ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idet2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Έφυγε Ευχαριστω πολυ τον φιλο king2009 για την προσκληση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ταλαιπωρηθηκες τσαμπα. Βγαζεις το καπακι και απομακρυνεις την προσοψη. Οι μπαταρίες βγαινουν απο μπροστα με λιγο ζορι και θα πρεπει να στραβωσεις καποιο λαμακι απο το σασι το οποιο επανερχεται στη θεση του στη συναρμολογηση. Ισως να πρεπει να ξεβιδωσεις καποια βιδα στο κομματι αυτο, δε θυμαμαι Επειδή διάβασα αρκετούς να λένε το αντίθετο, το παραπάνω δουλεύει άψογα μια και το δοκίμασα. Βέβαια υπάρχει ένα λάθος στο κείμενο : << με το που στραβώσεις το πίσω λαμάκι από το σασί οι μπαταρίες βγαίνουν για πλάκα !!!! >> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Νταξει δε θυμαμαι, μη βαρας! Αν και με βλεπω να θυμηθω, μου κανει νερα το συγκεκριμενο Ουτε 2 χρονια δε βγαλανε οι Sunlight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ειναι ενα μαγαζι (και ηλεκτρονικο) στην χαμοστερνας που φερνει καλες και φθηνες μπαταριες για ups τυπου agm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ειναι ενα μαγαζι (και ηλεκτρονικο) στην χαμοστερνας που φερνει καλες και φθηνες μπαταριες για ups τυπου agm. Σου στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δησιος Παιανια CSB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 ISDN modem Tornado Webjet 128 με σειραϊκή θύρα. PSTN modem Elsa Mikrolink 56 2 floppy drives αγνώστου κατάστασης No-name tower το οποίο το έχω κάνει βίδες ώστε να χρησιμοποιήσω το motherboard tray. Εννοείται υπάρχει και το motherboard tray! Απλά είναι βίδες όλο το κουτί (ή μαλλον "πριτσίνια"). Περιοχή Αιγάλεω - Αγία Μαρίνα Καθημερινές 10:00 - 16:00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κουπόνι για δωρεάν γεύμα απο τα McDonalds για εξαργύρωση εως αύριο. Όποιος ενδιαφέρεται να αφήσει μήνυμα εδώ και να μου στείλει με PM το email του. Edit: Δόθηκε στον merkon. Καλή Όρεξη! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2015 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις