Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά γεια χαρα. χαρίζω τρείς οθόνες crt. η μια είναι 17" και οι δύο 15". είναι σε κανονική κατάσταση λειτουργίας. όποιος ενδιαφέρεται από την ευρύτερη περιοχή της πάτρας ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Δημοσ.

χαριζονται creative inspire 6.1.εχουν χαλασμενο το ποτενσιομετρο στο χειριστηριο.αν ξερει καποιος να το φτιαξει,εχει καλως αλλιως τα χρησιμοποιει για back-up..pm me,patra

Δημοσ.

λοιπον για τα ηχεια επικοινωνησαν μαζι μου οι χρηστες FireFoxGr απο Θεσσ/νικη και ο szaf απο Πατρα.εξηγηθηκα στον πρωτο οτι θα του τα εστελνα θεσσ/νικη αν μεσα σε 24 ωρες δεν υπηρχε μην απο πατρα.ο szaf επικοινωνησε μαζι μου,οποτε τα ηχεια θα πανε σε αυτον.

Δημοσ.

Χαρίζεται HDD Seagate 8.4 GB Model (ST38410Α).

Δεν ξερω που μπορει να τον χρησιμοποιησει κανεις πλεον, αλλα αν τον θελει καποιος ας στειλε ενα PM.

Την Τεταρτη παει στα σκουπιδια αν δεν τον θελει κανεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

επαναλαμβάνω τον βασικό κανόνα:

παρακαλούνται να γράφουν μόνο: α) τα μέλη που έχουν κάτι να χαρίσουν και β) όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάτι που χαρίζεται. απαγορεύεται αυστηρά να ζητάτε να σας χαρίσουν κάτι.

Δημοσ.
Έφυγε για Κρήτη τελικά

(Stock ψύκτρα από Athlon XP - Καλύτερα από Θεσσαλονίκη)

na euxaristiso ton Hamerz ga tin psixtra...apsogos:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Τα εν λογω ηχεια τα ειχε κατασκευασει ο αδερφος μου γυρω στο '80 - '85, βασιζομενος σε σχεδια της KEF.

Ειναι απο συμπαγες ξυλο, με "σπασμενες" γωνιες (aka λειες).

Εσωτερικα εχουν επενδυση απο υαλοβαμβακα.

Ειναι χρωματος μαυρου, τριων δρομων, με τα woofer & tweeter να ειναι KEF, ενω το midrange ειναι ενα Philips.

Τα ηχεια εχουν μια εισοδο και ο διαχωρισμος γινεται εσωτερικα με crossover.

Η ισχυς των ηχειων μου ειναι αγνωστη, αλλα ειναι αρκετα πανω απο 100Watt.

Να πω εδω οτι αν και ακουω αρκετα δυνατα δυνατη μουσικη, δεν ειδα ποτε τα ορια των ηχειων, οποτε αν δεν θελετε να κανετε πραγματικοτητα το "Block Rockin' Beat", πιστευω οτι θα σας καλυψουν.

Διαστασεις: 28.5x121x38.5 (XYZ).

Το πραγματικο υψος των ηχειων ειναι 3 cm παραπανω, λογω του οτι πατανε πανω σε κατι βιδωμενα ροδακια.

Η κατασταση των ηχειων δειχνει δυστυχως την ηλικια τους...

Στο αριστερο, εχει φυγει λιγο το χρωμα διπλα στο woofer, ενω το δεξι υποφερει απο το αποτελεσμα της διακοσμησης της νυφης μου, που αποφασισε καποα στιγμη να βαλει επανω ενα φυτο εσωτερικου χωρου. Με λιγα λογια, εχει φουσκωσσει λιγο το χρωμα κανοντας ενα λοφακι διαμετρου 10cm. Ευτυχως δεν πολυφαινεται.

Επισης οπως θα δειτε και στις φωτο, διαφοροι μικροι ανταρτες που εχουν περασει απο το σπιτι, εχουν βαλει τους κωνουν των μεγαφωνων μεσα. Ενω στο αριστερο woofer τον εχουν βγαλει τελειως...

Οι κωνοι που ειναι μεσα με λιγη ταινια ερχονται στην θεση τους. Οσο για αυτον που λειπει ...καλο του ταξιδι. :-)

Τα ροδακια επισης θελουν αλλαγη, μιας και πλεον δεν κανουν πολυ καλα την δουλεια τους.

Ακουστικα τωρα, παιζουν μια χαρα παρ' ολη την ηλικια τους. Δυστυχως δεν θα μπορεσουμε να τα ακουσουμε, καθ' οτι υπαρχει πλεον στο σπιτι ενα μωρο 2 μηνων...

Τα ηχεια αυτα λοιπον θα πρεπει να τα παραλαβει ο ενδιαφερομενος/η απο το σπιτι μου στα Ανω Πατησσια (λεπτομερειες απο τη τηλεφωνο η pm).

Θα ειναι διαθεσιμα για αγνωστο χρονικο διαστημα, τουτεστιν, μεχρι να ξεβαρεθω και να τα κατεβασω στα σκουπιδια, οποτε θα κανω καποιον γυφτο ευτυχισμενο 8)

Ειναι φανταζομαι ευνοητο, αλλα θα το πω για καλο και για κακο, οτι ειναι για χαρισμα. Με μια μικρη προυποθεση: ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ.

Παραθετω μερικες φωτο. Στην μια φαινεται το χρωμα που σας ελεγα οτι εχει φυγει.

Το δεξι ηχειο

Κοντινο στο δεξι (στη δεξια γωνια φαινεται το γδαρσιμο)

Και μια κοντικη του αριστερου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...