petaw-se-oneiro Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Χαρίζεται χαλασμένο Samsung SGH-E810 για ανταλλακτικά. Αν τυχόν κάποιος χρειάζεται ανταλλακτικά για να επιδιορθώσει το κινητό του ή αν είναι συλλέκτης κινητών τηλεφώνων και το θέλει έστω και σε αυτή την κατάσταση (δεν ανάβει) ας στείλει. Αλλιώς, θα πάει ανακύκλωση συσκευών. Περιοχή Θεσσαλόνικη. Λεπτομέρειες με πμ. παρων, στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Μετά από άδειασμα ντουλάπας χαρίζονται τα παρακάτω: Πολλές λευκές αυτοκόλλητες ετικέτες Selloplast No16 (49x23 mm) --> funbreaker Παιχνίδι Skip Bo Φορτιστής Sharp XN-1QC06 Microphone M-327 με σύνδεση audio jack --> kstal 2x Akai PA-8710 ασύρματα τηλέφωνα --> kstal Siemens Gigaset A120 ασύρματο τηλέφωνο --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Microsoft Basic Keyboard 1.0 PS2 --> Pseudonumo Logitech V-UBB39 USB Camera --> άδικος IDE καλώδιο --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Diamond Multimedia 1996 GPU --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum WD Caviar 102AA IDE 10GB --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum WD Caviar SE 160GB IDE --> άδικος WD Caviar 120GB IDE --> άδικος WD Caviar 21200 1GB IDE --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Sony MPF520-1 NEC FD1231H --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Panasonic JU-226A343FC DVD-ROM DHM-1648S IDE DVD-ROM SBW-241 PSU Moretec MPA-8809 250W Microsoft Compact Optical Mouse 1016 --> κρατήθηκε από μέλος διπλανού forum Sony Walkman D-E340 --> kstal Sony Battery Charger BC-CS2B --> kstal PS2 to USB Microsoft adapter --> kstal PS2 to USB Microsoft adapter --> Pseudonumo Τα παραπάνω αντικείμενα ήταν για αρκετό καιρό κλεισμένα σε μία ντουλάπα με πλέον άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δυστυχώς, δεν έχω καθόλου χρόνο για να τα τσεκάρω ένα ένα για να δω αν και κατά πόσο δουλεύουν. Πάντως την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκαν δούλευαν κανονικότατα.Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω μηνύματος εδώ και pm. Θα προτιμηθούν άτομα που θα ζητήσουν πολλά από τα παραπάνω και όχι μόνο ένα και για συνάντηση στο Περιστέρι-Μπουρνάζι και στις γύρω περιοχές για σήμερα και αύριο αλλιώς μετά τέλος Ιουνίου πάλι κατά πάσα πιθανότητα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ με χρέωση παραλήπτη εφόσον με ενημερώσετε μέχρι και την Δευτέρα το μεσημέρι. Θα ακολουθήσουν και άλλα στην συνέχεια. Η "αγγελία" αυτή θα μπει και σε γειτονιικό forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2015 από katsikoula Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μετά από άδειασμα ντουλάπας χαρίζονται τα παρακάτω: Πολλές λευκές αυτοκόλλητες ετικέτες Selloplast No16 (49x23 mm) Παιχνίδι Skip Bo Φορτιστής Sharp XN-1QC06 Microphone M-327 με σύνδεση audio jack 2x Akai PA-8710 ασύρματα τηλέφωνα Siemens Gigaset A120 ασύρματο τηλέφωνο Microsoft Basic Keyboard 1.0 PS2 Logitech V-UBB39 USB Camera IDE καλώδιο Diamond Multimedia 1996 GPU WD Caviar 102AA IDE 10GB WD Caviar SE 160GB IDE WD Caviar 120GB IDE WD Caviar 21200 1GB IDE Sony MPF520-1 NEC FD1231H Panasonic JU-226A343FC DVD-ROM DHM-1648S IDE DVD-ROM SBW-241 PSU Moretec MPA-8809 250W Microsoft Compact Optical Mouse 1016 Sony Walkman D-E340 Sony Battery Charger BC-CS2B PS2 to USB Microsoft adapter Τα παραπάνω αντικείμενα ήταν για αρκετό καιρό κλεισμένα σε μία ντουλάπα με πλέον άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δυστυχώς, δεν έχω καθόλου χρόνο για να τα τσεκάρω ένα ένα για να δω αν και κατά πόσο δουλεύουν. Πάντως την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκαν δούλευαν κανονικότατα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω μηνύματος εδώ και pm. Θα προτιμηθούν άτομα που θα ζητήσουν πολλά από τα παραπάνω και όχι μόνο ένα και για συνάντηση στο Περιστέρι-Μπουρνάζι και στις γύρω περιοχές για σήμερα και αύριο αλλιώς μετά τέλος Ιουνίου πάλι κατά πάσα πιθανότητα. Θα ακολουθήσουν και άλλα στην συνέχεια. Η "αγγελία" αυτή θα μπει και σε γειτονιικό forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Αν μπορείς να στείλεις με ταχυδρομείο και έξοδα δικά μου (εννοείται),με ενδιαφέρει το 22. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Θα με ενδιέφεραν τα 8, 12, 13 αν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής. Cheers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 με ενδιαφέρει και εμένα 12 13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 θα ανανεώνω το post μου με αυτούς που τα προλαβένουν για να μην γεμίζω το topic αυτό με νέα posts συνέχεια. οι υπόλοιποι (καλή ώρα Mpouko) μπαίνουν σε αναμονή μήπως και το μετανιώσει αυτός που προηγείται. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ενδιαφέρομαι για το 1 και τα 12 ή 13 αν δεν κάτσει με τον άδικο και υπάρχει δυνατότητα αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstal Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 καλημερα και απο μενα !! Θα με ενδιεφεραν πολυ τα 4,5,8,22,23,24! στελνω πμ! ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αν μπορείς να στείλεις με ταχυδρομείο και έξοδα δικά μου (εννοείται),με ενδιαφέρει το 22. Άκυρο από μένα,ας πάει στον επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αν το Siemens Gigaset A120 ασύρματο τηλέφωνο μπορεί να έρθει στην Θεσσαλονίκη, θα χαρώ να προπληρώσω το κόστος μεταφορικών ως δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 παίδες άκυρο από εμένα... το σωστό θα ήταν ο καθένας να πάρει από κάτι όχι από 15 πράγματα ο καθένας.. τέλος πάντων αποχωρω εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Θα με ενδιέφερε και εμένα το 6 αν δεν κλείσει η δουλειά με τον Talos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 παρακαλώ δείτε όλοι όσοι έχετε δηλώσει ενδιαφέρον την λίστα. κάποιοι δεν προλάβατε όλα τα αντικείμενα για τα οποία εκδηλώσατε ενδιαφέρον. αν συνεχίσετε να θέλετε έστω αυτά που προλάβατε, ενημερώστε με pm αλλιώς ενημερώστε για να αποδεσμευτούν. για Αθήνα, συνάντηση αύριο μετά από συνεννόηση ενώ για αποστολή, θα γίνει μετά την Τρίτη μέσω ΕΛΤΑ ή ΚΤΕΛ από Σπάρτη με έξοδα του παραλήπτη. συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά είναι λίγο δύσκολο το εγχείρημα της "αγγελίας" σε δύο ταυτόχρονα forum με το κάθε μέλος να έχει τη δυνατότητα να πάρει περισσότερα του ενός πράγματα. για αυτό και η αναγκαιότητα αποστολής pm για δεύτερη φορά (περνάμε στην δεύτερη φάση ). παίδες άκυρο από εμένα... το σωστό θα ήταν ο καθένας να πάρει από κάτι όχι από 15 πράγματα ο καθένας.. τέλος πάντων αποχωρω εγω. όντως αυτό θα ήταν το σωστό αλλά υπάρχει περιθώριο μέχρι και αύριο από μεριάς μου για συνάντηση στην Αθήνα. από εκεί και πέρα θα τα πάρω όλα μαζί μου στην Σπάρτη και θα αρχίσω να στέλνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelosv Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Χαρίζεται το πρώτο μου pc 15ετίας σε λειτουργικότατη κατάσταση.CRT 17" Hitachi CRM 615 θέλει ένα degaussing γιατί τα χρώματα έχουν ξεφύγει λίγο.TowerAMD athlon 800mhz256mb RAMWd 20gb hddNVIDIA geforce 200mx 32mbCreative SoundBlaster live 4 channelDVD playerCd recorder Μαζί και ένας εκτυπωτής hp Deskjet 640c που μάλλον δεν δουλεύει αλλά βαριέμαι να κοιτάξω. εδώ photo Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου, περιοχή Κερατσίνι. Επειδή πρέπει να φύγουν άμεσα, παρακαλώ μόνο όσοι μπορούν Δευτέρα απόγευμα ή Τρίτη. Εναλλακτικά, Δευτέρα μεσημέρι και Τετάρτη πρωί θα ανέβω Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και ίσως να έχω κάποιο κενό αν βολεύει η περιοχή.Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δεν κάνεις κάτι ανάλογο; http://www.insomnia.gr/topic/103999-μην-πετάτε-τίποτα-χαρίστε-το-εδώ-part-2/?p=54022729 Χαρίζεται το πρώτο μου pc 15ετίας σε λειτουργικότατη κατάσταση.CRT 17" Hitachi CRM 615 θέλει ένα degaussing γιατί τα χρώματα έχουν ξεφύγει λίγο.TowerAMD athlon 800mhz256mb RAMWd 20gb hddNVIDIA geforce 200mx 32mbCreative SoundBlaster live 4 channelDVD playerCd recorder Μαζί και ένας εκτυπωτής hp Deskjet 640c που μάλλον δεν δουλεύει αλλά βαριέμαι να κοιτάξω. εδώ photo Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου, περιοχή Κερατσίνι. Επειδή πρέπει να φύγουν άμεσα, παρακαλώ μόνο όσοι μπορούν Δευτέρα απόγευμα ή Τρίτη. Εναλλακτικά, Δευτέρα μεσημέρι και Τετάρτη πρωί θα ανέβω Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και ίσως να έχω κάποιο κενό αν βολεύει η περιοχή.Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις