dhmhtri0s Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 χαριζεται κινητο lg viewty gc900 γιατι μονο χωρο πιανει.οπως βλεπετε στη φωτο ειναι λειτουργικο αλλα εχει μια γραμμη οριζοντια στην οθονη οπως φαινεται στη φωτο που πιθανοτατα προκληθηκε απο τα παιδια παιζοντας μαζι του.το ειχα βαλει στην ακρη λογω μπαταριας.υπαρχει και 2η στο κουτι αλλα και αυτη δεν εχει αποδοση.περιλαμβανει ολα τα χαρτια του φορτιστη και καλωδιο συνδεσης με υπολογιστη.εχει screen protector και πολλα σημαδια χρησης οπως φαινονται και στη φωτο.το κινητο βρισκεται κρητη,Αγιο Νικολαο για τους ποιο κοντινους και αποστελεται πανελλαδικα με κουριερ και χρεωση 5 ευρω στα μεταφορικα.ταχυδρομειο δεν παω.την διαδικασια την ξερετε:εδω και pm μετα Καλησπέρα σας,με ενδιαφέρει και εμένα. Ευχαριστώ.
άδικος Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Μιας και είναι ο μήνας τους, χαρίζεται μια LifeView video capture αναλογική pci κάρτα με το conexant bt878 πάνω. Ο ενδιαφερόμενος θα έχει τη καλοσύνη να φορτωθεί και αυτόν εδώ Πάτρα Επεξ/σία 24 Μαΐου 2015 από άδικος
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Κι εγω εψαχνα ποια καρτα τηλεορασης να παρω απο τον evo για να κανω capture απο βιντεοκασσετες Κριμα που εισαι Πάτρα και δε μπορω να ερθω
Antwni Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Κι εγω εψαχνα ποια καρτα τηλεορασης να παρω απο τον evo για να κανω capture απο βιντεοκασσετες Κριμα που εισαι Πάτρα και δε μπορω να ερθω Πώς ακριβώς θα το κάνεις αυτό? Έχεις πμ για να μην βγούμε offtopic
Pseudonumo Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Χαίρετε. 2 κωδικοί για cosmote ebooks -20%. Πμ... Χαρίζεται ένας ακόμα. Εδώ πρώτα και πμ.
STUD Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μιας και είναι ο μήνας τους, χαρίζεται μια LifeView video capture αναλογική pci κάρτα με το conexant bt878 πάνω. Ο ενδιαφερόμενος θα έχει τη καλοσύνη να φορτωθεί και αυτόν εδώ Πάτρα Θα με ενδιέφερε η καρτούλα, μιας και πρόσφατα "κάηκε" η δική μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
άδικος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Έφυγε άρον άρον στον επιβήτορα! Υπάρχουν ακόμα: Hands free Motorola Καλώδιο ΙΕΕΕ 1284 printer (DB-25 to 36 pin Centronics) της hp Plz κάποιος
tigergreg Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Χαρίζεται εγκυκλοπαίδεια. Πρόκειται για τη "Μεγάλη Αμερικανική Εγκυκλοπαίδεια" εκδόσεως 1968, 20 τόμοι, δε λείπει κανένας. Παραλαβή από το σπίτι μου στον Υμηττό κατόπιν συνεννόησης. Εννοείται ότι πρέπει να έρθετε με αυτοκίνητο γιατί είναι μία πολύ βαριά κούτα. Ευχαριστω πολυ για την προσφορα.
astrea966 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 χαριζεται κινητο lg viewty gc900 γιατι μονο χωρο πιανει.οπως βλεπετε στη φωτο ειναι λειτουργικο αλλα εχει μια γραμμη οριζοντια στην οθονη οπως φαινεται στη φωτο που πιθανοτατα προκληθηκε απο τα παιδια παιζοντας μαζι του.το ειχα βαλει στην ακρη λογω μπαταριας.υπαρχει και 2η στο κουτι αλλα και αυτη δεν εχει αποδοση.περιλαμβανει ολα τα χαρτια του φορτιστη και καλωδιο συνδεσης με υπολογιστη.εχει screen protector και πολλα σημαδια χρησης οπως φαινονται και στη φωτο.το κινητο βρισκεται κρητη,Αγιο Νικολαο για τους ποιο κοντινους και αποστελεται πανελλαδικα με κουριερ και χρεωση 5 ευρω στα μεταφορικα.ταχυδρομειο δεν παω.την διαδικασια την ξερετε:εδω και pm μετα εφυγε το κινητο
GoDRiC- Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 USB Hub 4πορτο. Παραλαβή μόνο από ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. ενδιαφερομαι στελνω pm
tigergreg Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Χαριζεται smartphone TURBO X G510 (OXI 510S) δικαρτο, ασπρο, τετραπυρηνο 5αρα οθονη με μπαταρια και καρτα micro sd. Εχει σπασει η οθονη και δεν υπαρχει φορτιστης. Δεν γνωριζω αν λειτουργει μετα την τουμπα που εσπασε η οθονη. Παραλαβη ΜΟΝΟ στην εδρα μου πισω απο εφετειο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48ωρου διαφορετικα παει στον επομενο. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. http://techblog.gr/mobile/turbo-x-g-510-2411/ ΕΦΥΓΕΕΕ!!!!!! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2015 από tigergreg 1
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Χαριζεται smartphone TURBO X G510 (OXI 510S) δικαρτο, ασπρο, τετραπυρηνο 5αρα οθονη με μπαταρια και καρτα micro sd.................... Με ενδιαφέρει Στέλνω και pm
krami Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα στον evoracing, φοβερος!!
haris_216 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον tigergreg για το τηλέφωνο.
serdakis Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ενα μεγαλο ευχαριστώ στο evoracing και τον kapodistrias για τους εκτυπωτές. Εχω και τα πραγματα του .::NikoS::. για να του τα δωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις