.::NikoS::. Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 @evo θελω το 6 ή το 15 αλλα θελω λιγο χρονο να κοιταξω κατι χαρακτηριστικα γιατι την θελω για συγκεκριμενο σκοπο! Οποτε σας παρακαλω περιμενετε λιγο να τα τσεκαρω
evoracing Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 @evo θελω το 6 ή το 15 αλλα θελω λιγο χρονο να κοιταξω κατι χαρακτηριστικα γιατι την θελω για συγκεκριμενο σκοπο! Οποτε σας παρακαλω περιμενετε λιγο να τα τσεκαρω Ναι ότι θες! έχεις προτεραιότητα! άμα τα θέλει κάποιος άλλος το λέει εδώ και περιμένουμε απάντηση από τον Νίκος..
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 καλησπέρες παιδιά λοιπόν χαρίζω ότι έχω ανεβάσει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν γνωρίζω αν λειτουργούν γιατί κάθονται πολύ καιρό θυμάμαι η οθόνη πάντως είχε μια γραμμή οριζόντια κάπου στη μέση τώρα ένας κάποιος που ασχολείται βεβαια θα ξέρει και πως να την φιάξει τελευταία φορα που τη έβαλα σε σταθερό pc δN ένιωθε anyway τα δίνω και αν δN φύγουν πάνε στον κάδο θεσσαλονίκη καλλιθέα βρίσκομαι
thodoris1985 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Χαρίζονται χωρίς να ξέρω την κατάσταση τους...: 1) Εκτυπωτής HP PhotoSmart 7450 Inkjet Printer. Χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας.. 2) Oxygen router της wind. Συνάντηση μόνο στο e-shop Γαλατσίου. Σου στέλνω pm
Pseudonumo Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 καλησπέρες παιδιά λοιπόν χαρίζω ότι έχω ανεβάσει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν γνωρίζω αν λειτουργούν γιατί κάθονται πολύ καιρό θυμάμαι η οθόνη πάντως είχε μια γραμμή οριζόντια κάπου στη μέση τώρα ένας κάποιος που ασχολείται βεβαια θα ξέρει και πως να την φιάξει τελευταία φορα που τη έβαλα σε σταθερό pc δN ένιωθε anyway τα δίνω και αν δN φύγουν πάνε στον κάδο μπορεί να θέλω μια μητρική.
AlienTechGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 καλησπέρες παιδιά λοιπόν χαρίζω ότι έχω ανεβάσει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν γνωρίζω αν λειτουργούν γιατί κάθονται πολύ καιρό θυμάμαι η οθόνη πάντως είχε μια γραμμή οριζόντια κάπου στη μέση τώρα ένας κάποιος που ασχολείται βεβαια θα ξέρει και πως να την φιάξει τελευταία φορα που τη έβαλα σε σταθερό pc δN ένιωθε anyway τα δίνω και αν δN φύγουν πάνε στον κάδο Ενδιαφέρομαι,στέλνω και εγώ ΠΜ.
serdakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 καλησπέρες παιδιά λοιπόν χαρίζω ότι έχω ανεβάσει στις φωτογραφίες δυστυχώς δεν γνωρίζω αν λειτουργούν γιατί κάθονται πολύ καιρό θυμάμαι η οθόνη πάντως είχε μια γραμμή οριζόντια κάπου στη μέση τώρα ένας κάποιος που ασχολείται βεβαια θα ξέρει και πως να την φιάξει τελευταία φορα που τη έβαλα σε σταθερό pc δN ένιωθε anyway τα δίνω και αν δN φύγουν πάνε στον κάδο Σας στελνω και εγω!
kapodistrias Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Χαρίζονται χωρίς να ξέρω την κατάσταση τους...: 1) Εκτυπωτής HP PhotoSmart 7450 Inkjet Printer. Χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας.. 2) Oxygen router της wind. Συνάντηση μόνο στο e-shop Γαλατσίου. Έχω απαντήσει για το router στον NikoS και σειρά έχει ο thodoris1985.. Ο εκτυπωτής παραμένει ελεύθερος...Αμα είναι θα τον πετάξω γιατί πιάνει χώρο! 1
astrea966 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 χαριζεται κινητο lg viewty gc900 γιατι μονο χωρο πιανει.οπως βλεπετε στη φωτο ειναι λειτουργικο αλλα εχει μια γραμμη οριζοντια στην οθονη οπως φαινεται στη φωτο που πιθανοτατα προκληθηκε απο τα παιδια παιζοντας μαζι του.το ειχα βαλει στην ακρη λογω μπαταριας.υπαρχει και 2η στο κουτι αλλα και αυτη δεν εχει αποδοση.περιλαμβανει ολα τα χαρτια του φορτιστη και καλωδιο συνδεσης με υπολογιστη.εχει screen protector και πολλα σημαδια χρησης οπως φαινονται και στη φωτο.το κινητο βρισκεται κρητη,Αγιο Νικολαο για τους ποιο κοντινους και αποστελεται πανελλαδικα με κουριερ και χρεωση 5 ευρω στα μεταφορικα.ταχυδρομειο δεν παω.την διαδικασια την ξερετε:εδω και pm μετα 2
barman_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 χαριζεται κινητο lg viewty gc900 γιατι μονο χωρο πιανει.οπως βλεπετε στη φωτο ειναι λειτουργικο αλλα εχει μια γραμμη οριζοντια στην οθονη οπως φαινεται στη φωτο που πιθανοτατα προκληθηκε απο τα παιδια παιζοντας μαζι του.το ειχα βαλει στην ακρη λογω μπαταριας.υπαρχει και 2η στο κουτι αλλα και αυτη δεν εχει αποδοση.περιλαμβανει ολα τα χαρτια του φορτιστη και καλωδιο συνδεσης με υπολογιστη.εχει screen protector και πολλα σημαδια χρησης οπως φαινονται και στη φωτο.το κινητο βρισκεται κρητη,Αγιο Νικολαο για τους ποιο κοντινους και αποστελεται πανελλαδικα με κουριερ και χρεωση 5 ευρω στα μεταφορικα.ταχυδρομειο δεν παω.την διαδικασια την ξερετε:εδω και pm μετα ενδιαφερομαι και γω,ευχαριστω.
DeMaitre Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 χαριζεται κινητο lg viewty gc900 γιατι μονο χωρο πιανει.οπως βλεπετε στη φωτο ειναι λειτουργικο αλλα εχει μια γραμμη οριζοντια στην οθονη οπως φαινεται στη φωτο που πιθανοτατα προκληθηκε απο τα παιδια παιζοντας μαζι του.το ειχα βαλει στην ακρη λογω μπαταριας.υπαρχει και 2η στο κουτι αλλα και αυτη δεν εχει αποδοση.περιλαμβανει ολα τα χαρτια του φορτιστη και καλωδιο συνδεσης με υπολογιστη.εχει screen protector και πολλα σημαδια χρησης οπως φαινονται και στη φωτο.το κινητο βρισκεται κρητη,Αγιο Νικολαο για τους ποιο κοντινους και αποστελεται πανελλαδικα με κουριερ και χρεωση 5 ευρω στα μεταφορικα.ταχυδρομειο δεν παω.την διαδικασια την ξερετε:εδω και pm μετα Αν δεν κάτσει με τους από πάνω, θα είμαι Άγιο Νικόλαο 30/5-2/6. Περνάω και το παίρνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις