Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεω παραπανω.

Ειναι χρησιμοποιημενες μια μονο φορα.Διαστασεις στις εικονες. Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου (Λυκοβρυση Αττικης).

Οποιος ποσταρει πρωτος εδω και μετα με pm θα συνενοηθουμε.

559284

559283

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ. Thanx. Τις αλυσίδες τις έχεις χρησιμοποιήσει και αλλού εκτός από το αυτοκίνητο; Ή να επιμείνω στις κλασσικές χειροπέδες και το καυτό κερί στην κοιλιά της;

Δημοσ.
Οκ. Thanx. Τις αλυσίδες τις έχεις χρησιμοποιήσει και αλλού εκτός από το αυτοκίνητο; Ή να επιμείνω στις κλασσικές χειροπέδες και το καυτό κερί στην κοιλιά της;

Μονο σε αυτοκινητο.Μην ανησυχεις !!!!!!!:-D :-D :-D

Δημοσ.
αν δεν κατσει η φαση με τον punky ενδιαφερομαι εγω

Τι εννοείς "αν δεν κάτσει η φάση με τον punky"?

Εγώ για τις αλυσίδες του τον προσέγγισα και μόνο.

Γιάννη ευχαριστώ πολύ. Μόλις τις φόρεσα και δείχνουν να μου πηγαίνουν.

Δυστυχώς η ώριμη κυρία που με συντηρεί αυτό τον καιρό και μου έκανε δώρο το Cayene, μου το πήρε χωρίς τρίγωνο-φαρμακείο-αλυσίδες.

Δημοσ.

Xαρίζεται portable cd player που διαβάζει MP3 + WMA.

Μάρκας Kenwood DPC-MP727 με τον φορτιστή του, ενσύρματο χειριστήριο και ακουστικά...

Δουλεύει μια χαρά αν και εμφανισιακά είναι λιγάκι ταλαιπωρημένο από την χρήση. :(

Όποιος το θέλει περνάει και το πέρνει. :)

• Moderators
Δημοσ.

Xαρίζεται παιχνίδια Lineage 2 C4 original, με καρτα (αξυστη ακομα) δωρεάν παιχνιδιού στους official servers της εταιρείας. Παραλαβή από το σπίτι μου στα Βριλήσσια Αττικής, διαθεσιμο από 8/1/2007, για καθημερινες το μεσημέρι.

Οποιος το θελει, PM me!

Δημοσ.
Xαρίζεται παιχνίδια Lineage 2 C4 original, με καρτα (αξυστη ακομα) δωρεάν παιχνιδιού στους official servers της εταιρείας. Παραλαβή από το σπίτι μου στα Βριλήσσια Αττικής, διαθεσιμο από 8/1/2007, για καθημερινες το μεσημέρι.

Οποιος το θελει, PM me!

Ο γιος μου θα το ηθελε !!!! Ευχαριστω.:-DΕχεις pm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...