azografos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ναι μωρέ ... κρίμα είναι να πάω για ανακύκλωση. Σίγουρα κάποιος μπορεί να τον φτιάξει ...
mikegad Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ο εκτυπωτής παραμένει ακόμα ελεύθερος, μιας και ο ενδιαφερόμενος μετά από τόσες ημέρες ΔΕΝ εμφανίστηκε !!! Το κράνος "έταξα" να το στείλω σε ... απομακρυσμένο συνforumίτη, αλλά λόγω λάθους έχασα τα στοιχεία του !!! Αν ενδιαφέρεται ακόμα ας μου τα ξαναστείλει σε PM, ή αλλιώς να τον ξανακάνω διαθέσιμο ... azografos σου στέλνω τα στοιχεία
aposporis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Draytek Vigor 2700VG, της Altec με το original firmware ΚΑΜΜΕΝΟ (μάλλον). Το είχα κλειστό για τις διακοπές των Χριτουγέννων και όταν γύρισα δεν άνοιξε. Το ξεβίδωσα και με το πολύμετρο βλέπω ότι πάει τάση μέχρι ένα σημείο αλλά μέχρι εκεί φτάνουν και οι γνώσεις μου. Χωρίς κεραία και τροφοροτικό. Tornado Webjet 128 ISDN Modem Το έχω χρόνια από ένα φίλο και κάθεται. Λογικά δουλεύει. Έχει σειριακή πόρτα. (ναι το link είναι από μουσείο μιας και μοντέλο '98 θεωρητικά, το cd με τους drivers λέει 2002) Είμαι Αιγάλεω - Αγία Μαρίνα. Ή το κανονίζουμε πως και που.
άδικος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Να δώσω άλλη μια τελευταία ευκαιρία τόσο στον εκτυπωτή όσο και στο κράνος ... Μου κάνει εντύπωση που δεν τον παίρνει κανείς να δοκιμάσει. Εξωτερικά ήταν σε τέλεια κατάσταση. Το scanner επίσης λειτουργεί κανονικά. Πιστεύω πως αν κάποιος ξέρει και ασχοληθεί θα φτιάξει και τον εκτυπωτή. (άντε βοήθησα κι εγώ στην προώθηση) Τι θέμα έχει η κεφαλή του btw; Δε τυπώνει καθολούλου; Υπάρχει στο ebay;
funbreaker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Τι θέμα έχει η κεφαλή του btw; Δε τυπώνει καθολούλου; Υπάρχει στο ebay; Σε μένα τύπωνε αλλά όπως ναναι. Δεν ξέρω αν υπάρχει.
status Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Draytek Vigor 2700VG, της Altec με το original firmware ΚΑΜΜΕΝΟ (μάλλον). Το είχα κλειστό για τις διακοπές των Χριτουγέννων και όταν γύρισα δεν άνοιξε. Το ξεβίδωσα και με το πολύμετρο βλέπω ότι πάει τάση μέχρι ένα σημείο αλλά μέχρι εκεί φτάνουν και οι γνώσεις μου. Χωρίς κεραία και τροφοροτικό. Tornado Webjet 128 ISDN Modem Το έχω χρόνια από ένα φίλο και κάθεται. Λογικά δουλεύει. Έχει σειριακή πόρτα. (ναι το link είναι από μουσείο μιας και μοντέλο '98 θεωρητικά, το cd με τους drivers λέει 2002) Είμαι Αιγάλεω - Αγία Μαρίνα. Ή το κανονίζουμε πως και που. Με ενδιαφέρει το Draytek, εάν υπάρχει ακόμα.
status Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Υπάρχει! Συνεχίζουμε σε PM. Επιβεβαιώνω ότι άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τον θεσμο.;ρ
Muchacho Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Χαριζω μια paysafecard με το αστρονομικο ποσο του 1,63€. Ο πρωτος που θα το γραψει εδω θα εχει πμ με το pin.
funbreaker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αιτούμαι για τον κωδικό για να δω πως δουλεύουν οι paysafe.
Muchacho Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αιτούμαι για τον κωδικό για να δω πως δουλεύουν οι paysafe. Σταλθηκε αλλα με τετοιο υπολοιπο δεν νομιζω να βρεις χρηση.
funbreaker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 οκ θα πειραματιστώ μιας και δεν έχω ξαναασχοληθεί, αν βρω κάποια ενδιαφέρουσα χρήση ίσως αγοράσω κάποια, ευχαριστώ πολύ.
.::NikoS::. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μπορεις να συνδιασεις περισσοτερες απο μια καρτες για καποια πληρωμη παντως 1
sintalkas Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε κανένα steam/origin σε περίοδο προσφορών ,όλο και κάτι θα τσιμπήσεις !!
dacourt Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε κανένα steam/origin σε περίοδο προσφορών ,όλο και κάτι θα τσιμπήσεις !! Το καλύτερο.. βασικά όμως Steam. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις