Captain Nemo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Παρέλαβα απο τον φίλο @argi_mix τα καλώδια και τον ευχαριστώ 1
L0rd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζω τον Epson DX4450 που μόλις πριν λίγες μέρες παρέλαβα από τον funbreaker, ο οποίος κι εκείνος είχε παραλάβει από τον pesis. Τελικά θέλει αλλαγή στις κεφαλές (δεν είναι πάνω στα μελανάκια). Από την Epson φαντάζομαι δε συμφέρει αλλά από ebay είναι τζάμπα. Όποιος θέλει έρχεται και τον παίρνει και δοκιμάζει την τύχη του. ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα τον δώσω κι εγώ μαζί με τα μελανάκια που πρόσθεσε ο funbreaker ! Ανατολική Θεσσαλονίκη είμαι. Που ακριβως? Ισως ενδιαφερομαι 1
azografos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Που ακριβως? Ισως ενδιαφερομαι Τι θα πει ΙΣΩΣ ????? Αν ενδιαφέρεσαι, εκδηλώνεις εδώ ΣΙΓΟΥΡΟ ενδιαφέρον, στέλνεις PM και περνάς και τον παίρνεις ! 1
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) [Δικηγόρος mode] Τι θα πει ΙΣΩΣ ????? Αν ενδιαφέρεσαι, εκδηλώνεις εδώ ΣΙΓΟΥΡΟ ενδιαφέρον, στέλνεις PM και περνάς και τον παίρνεις ! Για κάποιον μπορεί να μην είναι τόσο απλό το περνάς και το παίρνεις για αυτό ρωτάει που ακριβώς είσαι για να δει αν είσαι κοντά του. Να σου πει δηλαδη το θελω και αμα εισαι 20 χιλιομετρα μακριά και δεν έχει καν μεταφορικό μέσον ** τι θα σου πει μετα; [/Δικηγόρος mode] ** ή χρόνο Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2015 από .::NikoS::. 4
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ...εγώ έχω να πω ότι ο funbreaker δημιούργησε σχολή! 1
L0rd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Τι θα πει ΙΣΩΣ ????? Αν ενδιαφέρεσαι, εκδηλώνεις εδώ ΣΙΓΟΥΡΟ ενδιαφέρον, στέλνεις PM και περνάς και τον παίρνεις ! Γεια σου φιλε. Συγνωμη που δεν εστειλα μηνυμα νωριτερα. Ζητουσε ο γιος μου να του διαβασω παραμυθι για να κοιμηθει. Με ξενερωσε τελικα η συμπεριφορα σου και δεν με ενδιαφερει πλεον ο εκτυπωτης. Ελπιζω να τον παρει καποιος αλλος στο Forum. Καλο βραδυ. 2
Razor_7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Συγνωμη που δεν εστειλα μηνυμα νωριτερα. Ζητουσε ο γιος μου να του διαβασω παραμυθι για να κοιμηθει. Too much info...
redhotstef Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Γίνεται να τον στείλεις με ΕΛΤΑ Αθήνα; Πάντως καλά λέει ο ζωγράφος, τέτοιες ερωτήσεις γίνονται μέσω πμ. Επίσης χαριζεται, δεν πωλείται για να το σκεφτείς αν το θέλεις.. Από τη στιγμή που έστειλε ο άλλος φίλος ίσως να βρισκόταν και αυτός ανατολικά. Η αγάπη δόθηκε.. Χαρίζονται μερικές από τις 50 αποχρώσεις του γκρι.
azografos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αφού ο φίλος ξενέρωσε, θα περιμένω τον επόμενο μη ξενέρωτο ενδιαφερόμενο, που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και θα ρωτήσει ότι θέλει να ρωτήσει, σε PM, όπως πρέπει, για να κανονίσουμε ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ κλπ ... 1
giorgosbretos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζεται θήκη για xperia m2 κάνει και για το m2 aqua είναι σε λευκό χρώμα. Όποιος ενδιαφερεται περνάει απο κερατσινι-πειραια για παραλαβη
dollyyy19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αφού ο φίλος ξενέρωσε, θα περιμένω τον επόμενο μη ξενέρωτο ενδιαφερόμενο, που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και θα ρωτήσει ότι θέλει να ρωτήσει, σε PM, όπως πρέπει, για να κανονίσουμε ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ κλπ ...[/quote με ενδιαφερει...
Pseudonumo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζονται: καλώδια vga http://computerwizard.co.uk/files/wpsc/product_images/vga_cable.jpg καλώδια τροφοδοσίας http://www.zeppelincomputers.com/data/products/id142/web_psucable.jpg adapters usb σε ps2. mp3 player 1gb καινουριο. http://www.elecs.co/product/1gb-amt-blue-mp3-player-dmp1-16-1474.html καλώδια sata. hp 0957-2094 μετασχηματιστης για πολυμηχάνημα. https://www.google.gr/search?q=hp+0957-2094&espv=2&biw=1366&bih=638&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=WfroVImzCMWHPZfRgYgL&ved=0CCcQsAQ (ό,τι διαγράφεται, δόθηκε) Τα αντικείμενα είναι σε άριστη κατάσταση. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη. Επικοινωνία μεσω pm. Παρακαλώ τα μηνύματα να διέπονται από την ελάχιστη σοβαρότητα. Γράφω ξεκάθαρα τι πράγματα χαρίζω και από που παραλαμβάνετε. Επειδή δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι μέσω Pm με τον καθένα που δεν έχει το βασικό επίπεδο αντίληψης, η διαδικασία έχει ως εξής: 1ον και πολύ σημαντικό, αποφασίζετε σίγουρα ΑΝ θέλετε κάτι,με την προϋπόθεση πως μπορείτε να το παραλάβετε από Ν. Σμύρνη σε στάση Τραμ. 2ον μου στέλνετε pm με το αντικείμενο-α που θέλετε και πιθανή ημερομηνία και ώρα παραλαβής. 3ον απαντώ στο pm εντός 24 ωρών 4ον παραλαμβάνετε. Έτσι απλά. με ενδιαφερει το vga
Chris92 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Χαριζονται τα παρακατω εκτος απο την μπαταρια.Παραλαβη μονο απο το χωρο μου.Οι ενδιαφερομενοι ποσταρουν πρωτα απο κατω και μετα στελνουν πμ για περαιτερω πληροφοριες.Περιοχη αθηνα,κοντα στο σταθμο του φιξ http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/tv/329985-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-philips-radiocd-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85/ ΥΓ: 1)η τηλεοραση θελει οπωσδηποτε αμαξι για να μετεφερθει, 2) αντιστοιχει ενα αντικειμενο ανα μελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις