azografos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δόθηκε στον azografos. Σ' ευχαριστώ πολύ. Θα το παλέψω κι εγώ, και αν δεν, θα ξαναχαριστεί εδώ ... 1
daffy_7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Sorry, ξέχασα να βάλω quote αλλα έγραφα τι ακριβώς ήταν (ηχεια) γι'αυτο είπα πως μπορει να έγινε μπέρδεμα και φυσικά χωρίς να θέλω να προσβαλω κάποιον. Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση. 1
maxdore217 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζονται τα παρακάτω.(http://www.cnet.com/products/creative-inspire-5-1-5100-speaker-system-for-pc/specs/)Tα ηχεία δουλεύουν μια χαρά.Το μόνο πρόβλημα είναι με το κουμπί αυξομείωσης της έντασης το οποίο δέ δουλεύει.Για το δέ dvd Μάλλον δουλεύει αλλά δέν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Χωρίς τηλεκοντρόλ.Περιοχή Νίκαια και πέριξ. Μάλλον τα έχεις δώσει τα ηχεία αλλά αν υπάρχουν ενδιαφέρομαι και εγώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Χαριζονται : Απο ανακαινηση μπανιου σε πολυ καλη κατασταση ολα της Inteal Standar μοντελλο Conca Οι φωτο δεν ειναι αυθεντικες αλλα απο google Λεκανη με καζανακι Νιπτηρας με μπαταρια Μπιντε Ολα σε μπεζ χρωμα Παραλαβη απο Λυκοβρυση Αττικης Οποιος ενδιαφερεται πρωτα γραφει εδω και μετα με προσωπικο μυνημα. Δοθηκαν στον Lucifer 1
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πολλά-πολλά ευχαριστώ, είμαι υπόχρεος. =) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Πολλά-πολλά ευχαριστώ, είμαι υπόχρεος. =) Τιποτα φιλε μου....
argi_mix Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται καλώδια vga και καλώδια τροφοδοσίας. Περιοχή Νέα Σμύρνη. Επικοινωνία μεσω pm. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2015 από argi_mix
blueangel3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζονται καλώδια vga και καλώδια τροφοδοσίας. Περιοχή Νέα Σμύρνη.Ενδοιαφερομαι
argi_mix Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ενδοιαφερομαι Στείλε μου pm για συννενόηση. Υπάρχουν πάνω από ένα, αν θέλει κάποιος άλλος.
maxdore217 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζονται τα παρακάτω.(http://www.cnet.com/products/creative-inspire-5-1-5100-speaker-system-for-pc/specs/)Tα ηχεία δουλεύουν μια χαρά.Το μόνο πρόβλημα είναι με το κουμπί αυξομείωσης της έντασης το οποίο δέ δουλεύει.Για το δέ dvd Μάλλον δουλεύει αλλά δέν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Χωρίς τηλεκοντρόλ.Περιοχή Νίκαια και πέριξ. Edit Τα ηχεία είναι απλά υπέροχα , σε ευχαριστώ πολύ σίγουρα θα δουλέψουν ωραία και όμορφα και μερικές φορές στα τέρματα . Να κάνω και μια αφιέρωση : ( Y.Γ. με αυτό έγινε η δοκιμή )
cecond Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζεται Sony E Dual με καινούργια οθόνη-πλακέτα από service. Απλά το δίνω μόνο σε κάποιον ή για κάποιον που το έχει ανάγκη.
crupo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζεται Sony E Dual με καινούργια οθόνη-πλακέτα από service. Απλά το δίνω μόνο σε κάποιο ή για κάποιον που το έχει ανάγκη. Ενδιαφερομαι αν μπορεις να το στειλεις (με εξοδα δικα μου βεβαια) γιατι ειμαι εκτος Αθηνας.
nick#18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Θα με ενδιεφερε φιλε μου και εμενα! Δεν θα ειναι για προσωπικη χρηση! Δωρακι θα γινει σε ατομο που δεν εχει οικονομικη δυνατοτητα!
tomato9 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 δηλωνω κι εγω ενδιαφερον για φιλη μου που χρειαζεται ενα καλο κινητο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις