washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ελάτε θα περάσετε καλά Θα τον έπαιρνα εγώ. αλλα είμαι Αθήνα. 7
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δόθηκε στον azografos. ...ρε συ, πραγματικά έχεις θέμα έκφρασης μιλάμε... Τί ψύχρα ειν' αυτή; Τί κυνισμός; Θα μπορούσες τουλάχιστον να ξεκινήσεις κάπως έτσι : "...Ήταν ένα βράδυ που 'βρεχε μονότονα. Ο αγέρας, φύσαγε σα γύφτος. Ξαφνικά, άκουσα τα βήματά του να βροντάνε στο πλακόστρωτο. Κάτω απ' το πουκάμισό μου, την καρδιά μου ένιωσα να σβήνει..." ...κλπκλπ
funbreaker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ...ρε συ, πραγματικά έχεις θέμα έκφρασης μιλάμε... Τί ψύχρα ειν' αυτή; Τί κυνισμός; Θα μπορούσες τουλάχιστον να ξεκινήσεις κάπως έτσι : "...Ήταν ένα βράδυ που 'βρεχε μονότονα. Ο αγέρας, φύσαγε σα γύφτος. Ξαφνικά, άκουσα τα βήματά του να βροντάνε στο πλακόστρωτο. Κάτω απ' το πουκάμισό μου, την καρδιά μου ένιωσα να σβήνει..." ...κλπκλπ Εντάξει θα μπορούσα να το θέσω και πιο ωμά, ότι τα βρήκαμε και θα ρθει αύριο να τον πάρει αλλά είπα να δείξω λίγη σεμνότητα. Θα θελα να δω τι θα λεγες όμως αν έδειχνε ενδιαφέρον ο τοξοβόλος 1
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Θα θελα να δω τι θα λεγες όμως αν έδειχνε ενδιαφέρον ο τοξοβόλος "...ΣΚΑΪ εκεί; Έλα ρε Σταμάτη, εσύ είσαι; Λοιπόν πες στο τμήμα Θεσσαλονίκης να πάει σε μια συνάντηση που θα σου πω και να έχει μπόλικες κάμερες" ...εν τω μεταξύ, όλο αυτό πάει να φτιάξει παραφθορά γνωστού ανέκδοτου. Φάση "ΤΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗ;! Ε ΕΙΣΑΙ......... 1
fortenick Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζονται τα παρακάτω.(http://www.cnet.com/products/creative-inspire-5-1-5100-speaker-system-for-pc/specs/)Tα ηχεία δουλεύουν μια χαρά.Το μόνο πρόβλημα είναι με το κουμπί αυξομείωσης της έντασης το οποίο δέ δουλεύει.Για το δέ dvd Μάλλον δουλεύει αλλά δέν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Χωρίς τηλεκοντρόλ.Περιοχή Νίκαια και πέριξ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Χαριζονται : Απο ανακαινηση μπανιου σε πολυ καλη κατασταση ολα της Inteal Standar μοντελλο ConcaΟι φωτο δεν ειναι αυθεντικες αλλα απο google Λεκανη με καζανακιΝιπτηρας με μπαταριαΜπιντεΟλα σε μπεζ χρωμαΠαραλαβη απο Λυκοβρυση Αττικης Οποιος ενδιαφερεται πρωτα γραφει εδω και μετα με προσωπικο μυνημα. 1
serdakis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Χαρίζονται τα παρακάτω.(http://www.cnet.com/products/creative-inspire-5-1-5100-speaker-system-for-pc/specs/)Tα ηχεία δουλεύουν μια χαρά.Το μόνο πρόβλημα είναι με το κουμπί αυξομείωσης της έντασης το οποίο δέ δουλεύει.Για το δέ dvd Μάλλον δουλεύει αλλά δέν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Χωρίς τηλεκοντρόλ.Περιοχή Νίκαια και πέριξ. Ενδιαφερομαι για τα ηχεια
Lucifer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Χαριζονται : Απο ανακαινηση μπανιου σε πολυ καλη κατασταση ολα της Inteal Standar μοντελλο Conca Οι φωτο δεν ειναι αυθεντικες αλλα απο google Λεκανη με καζανακι Νιπτηρας με μπαταρια Μπιντε Ολα σε μπεζ χρωμα Παραλαβη απο Λυκοβρυση Αττικης Οποιος ενδιαφερεται πρωτα γραφει εδω και μετα με προσωπικο μυνημα. Ενδιαφέρεται η μάνα μου. Στέλνω πμ για τα περαιτέρω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Ενδιαφέρεται η μάνα μου. Στέλνω πμ για τα περαιτέρω. Ενταξει φιλε μου....Σου απαντησα.
daffy_7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αν δε τα θέλει για κάποιο λόγο τα ηχεία ο παραπάνω ενδιαφέρομαι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αν δε τα θέλει για κάποιο λόγο τα ηχεία ο παραπάνω ενδιαφέρομαι. ΟΚ...Του εστειλα μυνημα να επικοινωνησει μαζι μου.Θα δειξει...
daffy_7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον μπερδεύτηκες. Για τα ηχεία ήταν το post. 1
washcloud Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον μπερδεύτηκες. Για τα ηχεία ήταν το post. ..."κάτι" πάντως πρέπει να...έχει το ποστ, γιατί κι εγώ γι' αυτά που χαρίζει ο Γιάννης κατάλαβα όταν το διάβασα... ...ή αυτό δηλαδή, ή πάσχουμε από κάτι κοινό με τον Γιάννη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις