Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kωδικος για NOVA απο σημερα 1/2/2015 εως Σαββατο 7/2/2015.

Πληροφοριες εντος.

Edit:

Εφυγε

Επεξ/σία από Gi0
Δημοσ.

να ευχαριστήσω και δημόσια τον Gi0 για τον κωδικό και με τη σειρά μου να χαρίσω σε όποιον θελει εναν κωδικό για δωροεπιταγη 10ευρω στο myshoe.gr.Νομιζω δεν ειναι ονομαστική.

Οποιος ενδιαφέρεται πμ

Δημοσ.

να ευχαριστήσω και δημόσια τον Gi0 για τον κωδικό και με τη σειρά μου να χαρίσω σε όποιον θελει εναν κωδικό για δωροεπιταγη 10ευρω στο myshoe.gr.Νομιζω δεν ειναι ονομαστική.

Οποιος ενδιαφέρεται πμ

Ενδιαφέρομαι για δώρο. Αν δε μου κάτσει επιστρέφει εδώ. Στέλνω πμ

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουπόνι γιατί ανήκει αποκλειστικά σε άλλο μέλος

next time myshoe!

Κωστα ευχαριστώ όπως και να εχει για την πρόθεση σου!

Δημοσ.

εχω εναν εκπτωτικό κωδικό απο την AVIS αν καποιος ενδιαφερεται ΠΜ..

Κάντε κράτηση σήμερα και απολαύστε έκπτωση έως 20% στην ενοικίαση αυτοκινήτου σε χιλιάδες προορισμούς! 

H προσφορά ισχύει για ενοικιάσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 16 Μαρτίου 2015. Κρατήσεις έως 05 Φεβρουαρίου 2015.
Δημοσ.

Είχα πάρει από εδώ από τον pesis τον Epson DX4450:

c11c688-dx4450-inks-01.jpg.jpg

Αγόρασα μελάνια, αλλά τελικά δεν εκτυπώνει σωστά. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει, προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα να τον φτιάξω. Το scanner του είναι οκ.
Όποιος θέλει έρχεται και τον παίρνει και δοκιμάζει την τύχη του.

Ανατολική Θεσσαλονίκη είμαι.

post & p.m.

Δημοσ.

...σιγά μην πατήσει κανείς μετά από τέτοια διατύπωση  :P

ελάτε θα περάσετε καλά :-D :-D

καθαρισμο κεφαλης ισως θελει

Έκανα με το utility αλλά δεν βοήθησε. Κάτι παραπάνω δεν ξέρω ούτε έχω χρόνο να κάνω.

Δημοσ.

Με ξεβίδωμα θα θέλει λογικά :P Ούτε εγώ ξέρω, αλλά αν είχες χρόνο και όρεξη μπορεί να τα κατάφερνες με καθοδήγηση από κάνα βίντεο. Θα τον έπαιρνα εγώ να το επιχειρήσω (δε το έχω ξανακάνει, αν και σκοπεύω κάποια στιγμή σε έναν πανάρχαιο εκτυπωτή που σκονίζεται εδώ στο σπίτι) αλλα είμαι Αθήνα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξεθαψα ενα σφραγισμενο μελανι work HP 29 black. Ειναι για τους παρακατω υπολογιστες. Στο πλαισιο τωρα δεν το βρισκω. Δεν ξερω ποσα χρονια το εχω και αν θα λειτουργει αλλα ειναι αχρησιμοποιητο. Οποιος το θελει, post πρωτα εδω και μετα pm.

post-114265-0-58216800-1423064279_thumb.jpg

Δημοσ.

Είχα πάρει από εδώ από τον pesis τον Epson DX4450:

c11c688-dx4450-inks-01.jpg.jpg

Αγόρασα μελάνια, αλλά τελικά δεν εκτυπώνει σωστά. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει, προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα να τον φτιάξω. Το scanner του είναι οκ.

Όποιος θέλει έρχεται και τον παίρνει και δοκιμάζει την τύχη του.

Ανατολική Θεσσαλονίκη είμαι.

post & p.m.

Σου στέλνω PM.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...