Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφυγε   η   μητρικη.

Μενουν   τα   2   DVDRW.

εγώ εγώ!

κουτι απο server με τροφοδοτικο και μητρικη γενιας pentium 3, λειτουργικa την τελευταια φορα που ειχaν ελεγχθει (πανε μερικα χρονια)

DSC04301.jpg

DSC04302.jpg

κουτι απο server χωρις τιποτε αλλο περιφεριακο. απο το εμπρος μερος λειπουν τα καπακια λογο του οταν λειτουργουσε ηταν ολες οι θεσεις γεματες απο drives.

DSC04303.jpg

DSC04304.jpg

σου έστειλα p.m. για τα κουτιά!

Δημοσ.

εγώ εγώ!

σου έστειλα p.m. για τα κουτιά!

Στειλε   και  πμ    ντε!!!

Αν   παρεις   τα   κουτια   δεν  παιρνεις   και   το  μπρακετο   με   το  καλωδιο   να   μου  το  φερεις   ερχομενος   για   τα   δυο   DVDRW? :-D  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα

Δεν ξερω αν χρειαζεται σε καποιον , μου ηρθε μια προσκληση για oneplus one, που πλεον δε μου χρειαζεται, αν καποιος τη θελει ας απαντησει εδω.

Δημοσ.

κουτι απο server με τροφοδοτικο και μητρικη γενιας pentium 3, λειτουργικa την τελευταια φορα που ειχaν ελεγχθει (πανε μερικα χρονια)

DSC04301.jpg

DSC04302.jpg

κουτι απο server χωρις τιποτε αλλο περιφεριακο. απο το εμπρος μερος λειπουν τα καπακια λογο του οταν λειτουργουσε ηταν ολες οι θεσεις γεματες απο drives.

DSC04303.jpg

DSC04304.jpg

ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον χρήστη geioannou για τα tower! να είσαι πάντα καλά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kωδικος   για  NOVA  απο   κυριακη     1.00   1/2/2015   δηλαδη   τωρα   εως   σαββατο   23.59   7/2/2015.

Οποιος   τον  ενεργοποιησει  ας  το  αναφερει  ωστε   να   μην  μπαινουν   στην  διαδικασια  οι  υπολοιποι.

.............

ΠΡΟΦΑΝΩΣ   ΚΑΠΟΙΟΣ   ΤΟΝ  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ   ΧΩΡΙΣ  ΝΑ   ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.......

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Kωδικος   για  NOVA  απο   κυριακη     1.00   1/2/2015   δηλαδη   τωρα   εως   σαββατο   23.59   7/2/2015.

Οποιος   τον  ενεργοποιησει  ας  το  αναφερει  ωστε   να   μην  μπαινουν   στην  διαδικασια  οι  υπολοιποι.

G69531565879

στον κοπανο

AGL_0092.jpg

που τον πηρε και δεν είπε τιποτα εύχομαι να καει το λαπτοπ την ωρα που θα βλέπει νοβα...

καντε ενα ρεπλυ ρε παιδια, γιατι να χρεωνόμαστε οι υπολοιποι μυνηματα στο 19129 (με υψηλή χρεωση) ;;;

γρηγορη οπως και να εχει σε ευχαριστούμε για την αγαθη προαίρεση σου...

• Like 8
Δημοσ.

στον κοπανο

AGL_0092.jpg

που τον πηρε και δεν είπε τιποτα εύχομαι να καει το λαπτοπ την ωρα που θα βλέπει νοβα...

καντε ενα ρεπλυ ρε παιδια, γιατι να χρεωνόμαστε οι υπολοιποι μυνηματα στο 19129 (με υψηλή χρεωση) ;;;

γρηγορη οπως και να εχει σε ευχαριστούμε για την αγαθη προαίρεση σου...

Τι   να   πω   φιλε   μου......

Εχουμε   χασει   τ  αυτονοητα   μαζι  με  το  φιλοτιμο.....

• Like 5
Δημοσ.

Για αυτό, επειδή ζουν ανάμεσά μας, από εδώ και στο εξής, να ακολουθείτε την τακτική του mikelos: ο κωδικός με pm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...