Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) den ixa provlima me to ECS mb , alla me auto tis ipografis mou.

2) apisteuto alla akoma litourgi to mb tis ECS, to testarisa k ola ok !

3) akoma isxei oti ipa , opios to thelei ( EFIGE )....doro o p3 sta 350.< AUTOS OXI....

Δημοσ.

Εγώ τη θέλω κώστα τη mobo,θα σου στείλω pm..

Λοιπόν Χαρίζονται περιοδικά

19 Τεύχη Computer για όλους απο '98-'00

29 Τεύχη RAM απο '96-'00

Αν δε βρεθεί κάποιος μέχρι την παρασκευή θα πάνε για ανακύκλωση..

Δε δίνοντε μεμονομένα..

Πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 20...

Δημοσ.
Εγώ τη θέλω κώστα τη mobo,θα σου στείλω pm..

Λοιπόν Χαρίζονται περιοδικά

19 Τεύχη Computer για όλους απο '98-'00

29 Τεύχη RAM απο '96-'00

Αν δε βρεθεί κάποιος μέχρι την παρασκευή θα πάνε για ανακύκλωση..

Δε δίνοντε μεμονομένα..

Πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 20...

eusiniditos politis.mravo gia tin anakiklosi.

Δημοσ.

Ax... Πριν Χρόνια είχα πάει και εγώ καμια 30αρια τεύχη για ανακύκλωση....

Ο θείος μου που έχει χώρο πρέπει να τα έχει όλα από το 96... Μιλάμε για απίστευτα πράματα... Αλλά πλέον άχρηστα...

Δημοσ.

Εχω Πεντιουμ 2 και οπως καταλαβαινετε εχω φαει πακετο.Γενικα παιζει λιγα παραγματα αφου ολα τα νεα προγραματα και παιχνιδια εχουν τρελες απαιτησεις.Δεν παιζει μια για να αγορασω καινουριο υπολογιστη οποτε οποιος εχει κατι που δεν χρειαζεται π.χ. Ram,motherboard,επεξεργαστη και οτιδηποτε ειναι καλυτερο απο Πεντιουμ 2 θα μου κανει τεραστια χαρη αν μου το χαρησει.

Σας ευχαριστω

Do8ike

Den to 8elei kaneis auto???

Τι ακριβως ειναι το "αυτο"?

Δημοσ.
Εχω Πεντιουμ 2 και οπως καταλαβαινετε εχω φαει πακετο.Γενικα παιζει λιγα παραγματα αφου ολα τα νεα προγραματα και παιχνιδια εχουν τρελες απαιτησεις.Δεν παιζει μια για να αγορασω καινουριο υπολογιστη οποτε οποιος εχει κατι που δεν χρειαζεται π.χ. Ram,motherboard,επεξεργαστη και οτιδηποτε ειναι καλυτερο απο Πεντιουμ 2 θα μου κανει τεραστια χαρη αν μου το χαρησει.

Σας ευχαριστω

Τι ακριβως ειναι το "αυτο"?

Αυτό ήταν κάτι που δώθηκε... Αλλά αφού δώθηκε το έσβησε...

Δημοσ.

Νομίζεις λάθος. Εδω είναι μέρος για ανθρώπους που θέλουν να χαρίσουν κάτι. Αν εσυ θέλεις να ζητήσεις υπάρχει μέρος Αγγελίες -> Ζήτηση. http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=35. Καλό θα ήταν να μην γεμίζουμε το τοpic αυτό με άσχετα σχόλια αλλά μόνο με "Χαρίζω... ", "Με ενδιαφέρει ..." και "Ευχαριστώ τον χρήστη ... " . Αν κάνω κάποιο λάθος να με συγχωρείτε.

Δημοσ.
Νομίζεις λάθος. Εδω είναι μέρος για ανθρώπους που θέλουν να χαρίσουν κάτι. Αν εσυ θέλεις να ζητήσεις υπάρχει μέρος Αγγελίες -> Ζήτηση. http://www.insomnia.gr/vb3/forumdisplay.php?f=35. Καλό θα ήταν να μην γεμίζουμε το τοpic αυτό με άσχετα σχόλια αλλά μόνο με "Χαρίζω... ", "Με ενδιαφέρει ..." και "Ευχαριστώ τον χρήστη ... " . Αν κάνω κάποιο λάθος να με συγχωρείτε.

malon kimithikes me lathos pleuro h den eides ti iparxei pio pano grameno....k meta pes mou oti koutamara thes....

Δημοσ.

kostas.gr το topic αυτο εχει μερικους βασικους κανονες, στο πρωτο πρωτο ποστ αναφερονται...

Βασικοί κανόνες του topic

• 1. Παρακαλούνται να γράφουν μόνο: α) τα μέλη που έχουν κάτι να χαρίσουν και β) όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάτι που χαρίζεται. Απαγορεύεται αυστηρά να ζητάτε να σας χαρίσουν κάτι.

Το οτι εχουν ζητησει πιο πανω, δε σημαινει οτι ειναι σωστο και δε εχει εκπληρωθει καποια ζητηση...

Αν θελει καποιος ας ανοιξει ενα θεμα "θελω να μου χαρισουν" και να ορισει εκει οτι κανονες θελει...

Επισης λιγη καλυτερη συμπεριφορα δε κανει κακο :-?

Δημοσ.

Den anaferthika apokleistika se esena kostas.gr. Apla an diavaseis arketes selides tou sugekrimenou topic tha deis oti kathe 2-3 selides bgainei kapoios kai grafei "thelw na mou xarisoun..." meta erxetai kapoios Senior Member H Mod kai tou leei oti edw den einai tetoio topic kai ton stelnei sto swsto link, kai pali apo thn arxh. Anaferomai loipon se olous tous xrhstes pou zhtane kata kairous diafora edw mesa. Kai gia na mhn bgainoume ektos topic. Xarizw miso paketo xartomanthla (mou teleiwse to sunaxi kai den ta xreiazomai allo). Epishs xarizw mish krepa kai 2 goulies milko (xortasa). :)

Δημοσ.
Endiaferomai gia tous anemistires alla eimai Salonika.. mporoume na kanoume tpt?

Αν μιλάς για τους ανεμιστήρες που χάριζα δεν υπάρχουν πλέον. Τους διέλυσα (ας είναι καλά το καινούριο elektor)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...