Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Αποφάσισα να δώσω τα εξης:

α) κινητό τηλέφωνο samsung gt-c3300k ανάβει αλλά σβήνει οποίος ενδιαφέρεται να το επισκευάσει. Δεν υπαρχει φορτιστής

β) Κινητό τηλέφωνο nokia 2730 δουλεύει έχει πάθει βλάβη μάλλον το μικρόφωνο και δεν ακους τον άλλον.

Θα τα στειλω την τέταρτη 7/1 που θα παω Σπάρτη .

Οποίος ενδιαφέρεται να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Θα προηγηθεί σειρα.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συλλέγω παλιά κινητά εδώ και πολλά χρόνια. Δεν τα θέλω για χρήση, αλλά για τη συλλογή μου. Αν δεν υπάρξει κάποιος άλλος που του είναι ποιο χρήσιμα, θα τα ήθελα, εφόσον βέβαια μπορείς να τα στείλεις Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Καλησπέρα.Αποφάσισα να δώσω τα εξης:

α) κινητό τηλέφωνο samsung gt-c3300k ανάβει αλλά σβήνει οποίος ενδιαφέρεται να το επισκευάσει. Δεν υπαρχει φορτιστής

β) Κινητό τηλέφωνο nokia 2730 δουλεύει έχει πάθει βλάβη μάλλον το μικρόφωνο και δεν ακους τον άλλον.

Θα τα στειλω την τέταρτη 7/1 που θα παω Σπάρτη .

Οποίος ενδιαφέρεται να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Θα προηγηθεί σειρα.

Γιατι δεν κανεις κληρωση στο τελος της αυριανης μερας πχ, καλυτερα,, σε μια Online υπηρεσια; Βαζεις ενα αθροισμα αριθμων και σου βγαζει ενα τυχαιο νουμερο.. και αυτος που θα βγει πχ θα ειναι αυτος που σου εστειλε κατα σειρα μυνημα.

Δεν τα θελω τα κινητα, αλλα πολυ καλη η κινηση σου, καθως μου αρεσουν ολα τα κινητα.

Δεν τα θελω παντως, πληροφοριακα το ειπα

Δημοσ.

Τα κινητά έκλεισαν για το μέλος azografos.Θα στα στείλω τέταρτη με πέμπτη οτάν φτασω Σπάρτη.Περιμένω τα στοιχεια σου σε προσωπικό μήνυμα . θα τα στείλω με τα ΕΛΤΑ.Τώρα που είδα το Νοκια δεν έχει μπαταρία άλλα ουτε φορτιστη.Εψαξα στο συρτάρι και βρήκα και ενα nokia 6500 . Λείπουν πλαστικά και δεν δουλεύει τόσο καλα ,θα σου στείλω και αυτό εφόσον τα μαζευεις για συλλογη .

Δημοσ.

ΟΚ. Σ' ευχαριστώ. Σου στέλνω PM.

Όσο για τις ελλείψεις, μην ανησυχείς, έχω τόσο ανταλλακτικά, που θα τα κάνω κούκλα και τα δυο ...

Δημοσ.

Τελικά έφυγαν ston nick#18 που ήταν και ο δεύτερος που είχε εκφράσει ενδιαφέρον.

Εννοείται πως θα τον παρακολουθώ κι έτσι και τολμήσει να ζητήσει και κάτι άλλο εντός της επόμενης 2ετίας θα παταχθεί!!! :P

Πέρα από την πλάκα εύχομαι να τα χαρούν τα παιδιά στα οποία θα τα δώσει.

Καλή συνέχεια (εντός και εκτός φόρουμ) σε όλους μας

Να πω ευχαριστω ξανα στον φιλο Χαρη! ;) Ολα μια χαρα!  Θα τους τα παω με την πρωτη ευκαιρια που τους δω! 

Δημοσ.

Κινητό τηλέφωνο nokia 2730 δουλεύει έχει πάθει βλάβη μάλλον το μικρόφωνο και δεν ακους τον άλλον.

αν δεν ακούς τον άλλον τότε έχει βλάβη & το ακουστικό  :P

• Like 5
Δημοσ.

Χαριζεται   μητρικη   σοκετ   478   παλια   μαζι  με   επεξεργαστη  (σελερον  μαλλον)   και   εργοστασιακη   ψυκτρα  (χρειαζεται   μαλλον  καθαρισμα   και  νεα   παστα-δεν  την   ανοιγω   γιατι   παρα  εχουν  ξεραθει   τα   πλαστικα)  και   2χ128  μνημες   DDR266.

Δεν  γνωριζω   αν  ειναι   λειτουργικη   γιατι   ειναι  αποθηκευμενη   10   χρονια!!!!

Μαρκα   και   τυπος   αγνωστα   οποτε   μην  ρωτατε   περισσοτερα.

Δεν   εχει   θυρες   σατα   παρα   μονο   ιντε   και   τσιπακια   VIA!

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   καπακι    στειλτε   ΠΜ.

Παραλαβη   MONON   απο  την  εδρα   μου   αθηνα   πισω   απο   εφετειο  εντος   48ωρου.

Φωτο   δεν  υπαρχει.

Δημοσ.

Μην εισαι αδικος.. εξ αλλου το χαριζει το κινητο, και ειναι κατι το οποιο φτιαχνεται ευκολα.

Δεν είπα το αντίθετο.

Απλά επισήμανα το πρόβλημα αδερφέ, δε τον αποπήρα, με αδικείς  :P

Δημοσ.

μπορεις να πεις ποσες pci εχει και εαν εχει ethernet on board ?

M/B  ATX

1XAGP

5XPCI

NO   ETHERNET

2XSERIAL

1XPARALLEL

SOUND&GAME

Δημοσ.

Χαρίζεται κράνος μοτοσυκλέτας Nolan N103 (flip up) αγορασμένο αρχές του 2009, χρώμα ανθρακί, μέγεθος Small.

Έχει φυσιολογικές φορές λόγω καθημερινής χρήσης, το εσωτερικό του είναι σε άσχημη κατάσταση (τα μαξιλαράκια θέλουν άλλαγμα σίγουρα).

Μετράει 2 χαζές πτώσεις από το χέρι (ύψος μέσης), μια εκ των οποίων δημιούργησαν πρόβλημα στον μηχανισμό της αντηλιακής εσωτερικής ζελατίνας. Βγαίνει μεν, αλλά θέλει κόλπο.

PM καθώς δεν ελέγχω συχνά το forum λόγω εργασίας!

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζεται κράνος μοτοσυκλέτας Nolan N103 (flip up) αγορασμένο αρχές του 2009, χρώμα ανθρακί, μέγεθος Small.

Έχει φυσιολογικές φορές λόγω καθημερινής χρήσης, το εσωτερικό του είναι σε άσχημη κατάσταση (τα μαξιλαράκια θέλουν άλλαγμα σίγουρα).

Μετράει 2 χαζές πτώσεις από το χέρι (ύψος μέσης), μια εκ των οποίων δημιούργησαν πρόβλημα στον μηχανισμό της αντηλιακής εσωτερικής ζελατίνας. Βγαίνει μεν, αλλά θέλει κόλπο.

PM καθώς δεν ελέγχω συχνά το forum λόγω εργασίας!

Να κάνω μια σημείωση! Καλύτερα πέταξε το... Το κράνος κάθε 2-3 χρόνια θέλει αλλαγή σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεται. Τα καλά κράνη πάνε και παραπάνω. Από εκεί και πέρα τα προστατευτικά του αρχίζουν και αλλοιώνονται ή χάνουν τις αντοχές τους. Το ίδιο και μετά από μια πτώση. Άμα το κράνος χάσει τις ιδιότητές του μετά απλά φοράς μια χοντρή κουκούλα και τίποτα παραπάνω. Εγώ απλά το είπα μπας και σωθεί καμιά ζωή παραπάνω :)

Καλύτερα να δίνουμε 200€ παραπάνω για ένα κράνος παρά για ένα καλύτερο μηχανάκι... Η ασφάλεια πάνω απ' όλα!

• Like 3
Δημοσ.

Να κάνω μια σημείωση! Καλύτερα πέταξε το... Το κράνος κάθε 2-3 χρόνια θέλει αλλαγή σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεται. Τα καλά κράνη πάνε και παραπάνω. Από εκεί και πέρα τα προστατευτικά του αρχίζουν και αλλοιώνονται ή χάνουν τις αντοχές τους. Το ίδιο και μετά από μια πτώση. Άμα το κράνος χάσει τις ιδιότητές του μετά απλά φοράς μια χοντρή κουκούλα και τίποτα παραπάνω. Εγώ απλά το είπα μπας και σωθεί καμιά ζωή παραπάνω :)

Καλύτερα να δίνουμε 200€ παραπάνω για ένα κράνος παρά για ένα καλύτερο μηχανάκι... Η ασφάλεια πάνω απ' όλα!

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και βλέπω πολύ κόσμο να κυκλοφορεί με απίστευτα σάπια κράνη (φαντάζομαι λόγω οικονομικής δυσκολίας), το συγκεκριμένο σίγουρα θα αντέξει περισσότερο από αυτά που βλέπω.

Δεν είναι καλό κράνος (πλέον) αλλά από το τίποτε ή το κράνος 10ετίας σίγουρα θα προστατέψει κάποιο κεφάλι λίγο καλύτερα.

(προσωπικά αλλάζω κάθε 2-3 χρόνια τα "πλαστικά" κράνη και έχω και το fiber-carbon για τα ταξίδια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...