Razor_7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 εγω δεν εχω παρει κατι απο εδω,αλλα δεν θελω κιολας.ο φιλος που το δινεις μπορει να ειναι ο smoke0man που πριν 2-3 μηνες ειχε ξαναπαρει πραγματα απο καποιον.εχει παρει και αλλες φορες.δες το.αν κανω λαθος ζητω συγγνωμη προκαταβολικα Τι είναι αυτό τώρα? Απαράδεκτο πόστ,απορώ πως πήρε και likes. 3
funbreaker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τι είναι αυτό τώρα? Απαράδεκτο πόστ,απορώ πως πήρε και likes. Κι εγώ το ίδιο. Περίμενα να πέσει και κράξιμο. 2
smoke0man2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Είναι μερικοί ίδιοι από ότι φαίνεται τους άρεσε και έκαναν λικέ ;-) επειδή έχει ξανά γίνει αυτό . Παρακαλώ πολύ να μην ξαναναφερθρι το όνομα μου με τέτοιους είδους χαρακτηρισμόυς. Αλλιώς με την πρώτη θα τους κάνω αναφορά.και οπόιος έχει πρόβλημα να μου το πει προσωπικά και όχι να με κάνει ξεφτίλα σε όλους χωρίς λόγο. Αντέ πια 1
funbreaker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν χαρακτηρίστηκε το όνομα σου αλλά το post σου και μάλιστα με ευγενικό τρόπο.Το forum είναι για δημόσιες συζητήσεις και το κάθε post είναι ελεύθερο σχολιασμού, φυσικά πάντα τηρώντας τους κανόνες.
haris_216 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους μας. Χαρίζεται ένα σύστημα ηχείων για υπολογιστή (2 ηχεία και sub). Συγκεκριμένα είναι το Ozaki VA 303............... Εφόσον ο smoke0man2 μου είπε και προσωπικά (όπως έκανε και δημόσια) ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του, έχω ήδη στείλει μήνυμα στο μέλος nick#18 που ήταν και ο δεύτερος πυο εξέφρασε ενδιαφέρον. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη, ελπίζοντας ότι δεν θα είναι συνταρακτική, ιντριγκαδόρικη ή ότι άλλο. Γιορτινές μέρες ας μην "τρωγόμαστε" ακόμα και για το "χαρίζω" 2
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) παιδια δεν εχει σημασια ποιος πηρε τι και καθε ποσο συχνα παιρνει ενα αντικειμενο που χαριζεται.αν σας κανει και στειλετε πρωτοι το παιρνετε αν οχι μην κανετε αρνητικα σχολια.ας το παρει καποιος αλλος.δεν υπαρχει λογως να γινονται τετοια.και εγω εχω δωσει πραγματα και εκτος site και εδω μεσα και οποιος εστελνε πρωτος του το εδινα.δεν υπαρχει λογως να κανετε μανουρες και γκρινιες (για να μας παει καλα η χρονια θα χαρισω και εγω κατι καλο σε λιγες μερες οποτε stay tuned και ελπιζω να μην εχουμε τετοια ) (μην παιρνουμε πραγματα αν δεν τα χρειαζομαστε απλα επειδη ειναι δωρεαν....μπορει καποιος να το εχει αναγκη...απλα το αναφερω και αυτο...) Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2015 από stelios18120 3
nick#18 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω προκαταβολικα τον haris_216 μιας και μπηκε πραγματικα σε μεγαλη διαδικασια με ολο αυτο... Επισης κατι που δεν ειπα ουτε στο 1ο ποστ που εκανα για τα ηχεια ουτε στο πμ (κακως) που απαντησα στον φιλτατο, τα ηχεια θα μπουν επανω σε η/υ ενος γειτονα με 2 παιδακια που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα για κατι καινουργιο και μου ειχε ζητησει μεσα στις γιορτες αν μπορω να του βρω κατι... Πιστευω θα ειναι ενα καλο δωρακι 7
redhotstef Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδια, εχω χαρισει εδω μεσα 2 πραγματα και δεν εχω παρει ποτε τιποτα διοτι προλαβαινουν συνεχως οι ιδιοι και οι ιδιοι. Αυτο. Τελος. Χαριζεται αγαπη.. 6
AlienTechGR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ προσωπικά έχω πάρει 2-3 πράγματα εδώ μέσα που μου χρειάστηκαν (ειδικά η μητρική του HALF EVIL,άπαιχτη) και έχω χαρίσει 2.Το πρόβλημα δυστυχώς είναι ότι μένω επαρχία για αυτό και δεν έχω τη δυνατότητα να μπορώ να δίνω συνέχεια Όσο για τις αγγελίες που λέτε πιο πάνω,αν και είχα σκεφτεί να πουλήσω κάτι που πήρα από εδώ ευτυχώς δεν το έκανα (είναι και στην υπογραφή μου )Σορρυ,για το off-topic αλλά μιας και μιλήσατε αρκετοί για αυτό το θέμα,είπα να πω και εγώ την γνώμη μου...
άδικος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εκτυπωτής Epson Stylus D78 χωρίς μελάνια με πρόβλημα στη κεφαλή εκτύπωσης - δεν ψεκάζει το μαύρο. Χρήζει αλλαγής. Με το καλώδιο τροφοδοσίας του. Παραλαβή από Λιβαδειά ή κατόπιν συνεννοήσεως το φέρνω Πάτρα. Καλή χρονιά
Lucifer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σιγά μην τολμήσει κανείς να το πάρει τώρα. 18
haris_216 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους μας. Χαρίζεται ένα σύστημα ηχείων για υπολογιστή (2 ηχεία και sub). Συγκεκριμένα είναι το Ozaki VA 303................................ Τελικά έφυγαν ston nick#18 που ήταν και ο δεύτερος που είχε εκφράσει ενδιαφέρον. Εννοείται πως θα τον παρακολουθώ κι έτσι και τολμήσει να ζητήσει και κάτι άλλο εντός της επόμενης 2ετίας θα παταχθεί!!! Πέρα από την πλάκα εύχομαι να τα χαρούν τα παιδιά στα οποία θα τα δώσει. Καλή συνέχεια (εντός και εκτός φόρουμ) σε όλους μας 2
washcloud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα τι εννοείς? :-P ...ότι όποιος τον πάρει θα του την πέσει η Δίωξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις