haris_216 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Θα με ενδιέφερε Γρηγόρη αν δεν προηγήθηκε άλλος. Στέλνω και pm
serdakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Διαθεσιμα ακομα...... Συν θηκη IDE 3,5 WD 2500B012 χωρις δισκο και τροφοδοτικο. http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=407&lang=en Επισης μητρικη ALBATRON PX915-SLI socket 775 με 5 σκασμενους πυκνωτες που αλλαζουν σχετικα ευκολα. Με το μπακπλειτ της. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου εντος 48ωρου πισω απο εφετειο/αρειο παγο κατοπιν ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε ΠΜ. Ενδιαφέρομαι για την μητρικη.Θα ειναι το πρωτο πειραματόζωο μου με το καινούργιο κολλητήρι!!
iPnos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Διαθεσιμα ακομα...... Συν θηκη IDE 3,5 WD 2500B012 χωρις δισκο και τροφοδοτικο. http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=407&lang=en Θα με ενδιέφερε και εμένα αν δεν προχωρίσει με κάποιον άλλο
tigergreg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ενδιαφέρομαι για την μητρικη.Θα ειναι το πρωτο πειραματόζωο μου με το καινούργιο κολλητήρι!! Στειλε και μηνυμα ντε! Δικια σου......
serdakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Στειλε και μηνυμα ντε! Δικια σου...... Χεχε εχεις δικιο.ξεχαστηκα!!
haris_216 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Διαθεσιμα ακομα...... Συν θηκη IDE 3,5 WD 2500B012 χωρις δισκο και τροφοδοτικο. Nα ευχαριστήσω και δημόσια τον tigergreg για την παραπάνω θήκη που είχε την καλή διάθεση να μου δώσει
tigergreg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Nα ευχαριστήσω και δημόσια τον tigergreg για την παραπάνω θήκη που είχε την καλή διάθεση να μου δώσει Κι εγω ευχαριστω για τα βιβλια. Καλη πρωτοχρονια.
nikos903 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Digitizer για Iphone 3GS (σκέτο γυαλί). Original απο οτι θυμάμαι είναι. Άμα το θέλει κάποιος PM (μόνο άτομα που έχουν χαρίσει στο παρελθόν στο παρόν thread γιατί δεν θέλω να το δω στις αγγελίες μετά ). 4
Gigamestin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 θα χαρίσω το domain name μου αν δεν κερδισω καποιο πακετο host.οποιος θελει ας κανει pm απο τώρα.θα δωθεί σε μέλος με πάνω απο 300 μηνύματα για να συγουρευτω οτι δεν είναι καποιος που γραφτηκε στο forum μονο και μονο για αυτο.
Lucifer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Για να μην γεμίζουμε μηνύματα του είδους και να ξεκαθαρίσουμε λίγο τη φάση: Όποιος χαρίζει οτιδήποτε εδώ, θέτει τους όρους του. Δικό του είναι, ό,τι θέλει το κάνει. Μπορεί να θέλει να το δώσει μόνο χέρι με χέρι, μπορεί να θέλει ο παραλήπτης να ξέρει να κάνει κατακόρυφο, μπορεί να μη το δίνει σε Εβραίους ή σε όσους ξέρουν Ισπανικά. Το αν θεωρούμε εμείς τους όρους που θέτει ο προσφέρων μαλακία ή όχι, δεν είναι για το παρόν νήμα. Ο μοναδικός αδιαπραγμάτευτος όρος που τον/την δεσμεύει είναι πως δεν παίρνει λεφτά ή αντάλλαγμα. Τώρα, επί του θέματος, Gigamestin ό,τι γουστάρεις κάνεις όπως ξεκαθαρίστηκε, απλώς υπενθυμίζω πως τα post σε Μουσική/Κινηματογράφο/ΜπλαΜπλα δεν μετράνε στο counter, οπότε αποκλείεις αυτόματα κάμποσο κόσμο που είναι χρόνια θαμώνες, απλώς όχι στα τεχνολογικά. Έχεις την απόλυτη ελευθερία να μη σε νοιάζει, απλώς το επισημαίνω σε περίπτωση που σου 'χε διαφύγει. 4
donpaganistis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! Χαριζω οθονη υπολογιστη γραφειου Samsung πληρως λειτουργικη με τα 2 καλωδια που τη συνοδευουν (ενα για συνδεση με τον πυργο του υπολογιστη και ενα για το ρευμα). Η οθονη δεν ειναι επιπεδη,αλλα η παλαιου τυπου. ΠΡΟΣΟΧΗ: - Η οθονη δινεται ΜΟΝΟ χερι-χερι στη Θεσσαλονικη/Καλαμαρια μετα στις 3/1 - Η οθονη θα δοθει ΜΟΝΟ στο μερος και την ωρα που εγω θα ορισω. Αν ο ενδιαφερομενος δεν ειναι τυπικος, η οθονη θα χαριστει στο δευτερο ενδιαφερομενο. - Η οθονη θα δοθει στον πρωτο που θα εκδηλωσει ενδιαφερον στο παρον νημα.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! Χαριζω οθονη υπολογιστη γραφειου Samsung πληρως λειτουργικη με τα 2 καλωδια που τη συνοδευουν (ενα για συνδεση με τον πυργο του υπολογιστη και ενα για το ρευμα). Η οθονη δεν ειναι επιπεδη,αλλα η παλαιου τυπου. ΠΡΟΣΟΧΗ: - Η οθονη δινεται ΜΟΝΟ χερι-χερι στη Θεσσαλονικη/Καλαμαρια μετα στις 3/1 - Η οθονη θα δοθει ΜΟΝΟ στο μερος και την ωρα που εγω θα ορισω. Αν ο ενδιαφερομενος δεν ειναι τυπικος, η οθονη θα χαριστει στο δευτερο ενδιαφερομενο. - Η οθονη θα δοθει στον πρωτο που θα εκδηλωσει ενδιαφερον στο παρον νημα. στελνω πμ
tigergreg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Xαριζεται κινητο smartphone SAMSUNG GALAXY DUOS BLACK λειτουργικο με ραγισμενη οθονη χωρις φορτιστη και καρτα δεδομενων συν την δερματινη θηκη του. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου αθηνα πισω απο αρειο παγο/εφετειο εντος 48ωρου κατοπιν τηλεφωνικου ραντεβου. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Μην με παιδευεται με ερωτησεις γιατι δεν ειναι δικο μου. ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ dt........ Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2015 από tigergreg
funbreaker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν κάτσει με τον απο πάνω ενδιαφέρομαι κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις