georgescreta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Εκδηλώνω ενδιαφέρον για την οθόνη. Στέλνω pm.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Χαριζονται ηχεια η/υ περιπου σαν κι αυτα της φωτογραφιας. Τα ειχα αποθηκευμενα και καποια στιγμη που τα εβαλα δεν δουλεψαν και βαριεμαι το ανοιγμα/κλεισιμο. Οποιος τα θελει ερχεται ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο αρειο παγο/εφετειο και παιρνει οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Ποσταρετε εδω και αμεσα στειλτε πμ. Ενδιαφέρομαι, αν είναι ακόμα διαθέσιμα!
tigergreg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ενδιαφέρομαι, αν είναι ακόμα διαθέσιμα! Ειναι διαθεσιμα αλλα ειδα το μηνυμα σου κατα τυχη γιατι δεν εστειλες πμ οπως γραφω. Επισης απ οτι βλεπω εισαι Θεσσαλονικη. Εκτος κι εχεις κατεβει Αθηνα......
tigergreg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Χαριζονται ηχεια η/υ περιπου σαν κι αυτα της φωτογραφιας. Τα ειχα αποθηκευμενα και καποια στιγμη που τα εβαλα δεν δουλεψαν και βαριεμαι το ανοιγμα/κλεισιμο. Οποιος τα θελει ερχεται ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο αρειο παγο/εφετειο και παιρνει οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Ποσταρετε εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.... Χαριζεται ups eaton 1500va νομιζω που το στειλαμε για αλλαγη μπαταριων στο εξουσιοδοτημενο σερβις και μολις το παραλαβαμε σταματησε να δουλευει πανω στον μηνα. Τωρα θελουν οι αχρηστοι 350 ευρω να το επισκευασουν!!!!! Νομιζω πως ειναι σαν κι αυτο της φωτογραφιας. Χωρις τις μπαταριες που τις πληρωσαμε 160 ευρω!!!! Αν θελει κανεις ν ασχοληθει ας περασει απο του γκυζη που το εχω αφησει να το παραλαβει. Κατοπιν συνεννοησεως φυσικα. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ...... ΣΥΝ ΤΑ 2 DVDRW IDE ΛΕΥΚΑ DRIVE......
georgescreta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Απο Ηρακλειο Κρητης χαριζονται τα παρακατω... Να ευχαριστήσω κι εγώ τον @Lshow για την οθόνη που μου χάρισε! 1
giorgosbretos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ενδιαφερομαι για τα ηχεια tigergreg αν είναι διαθέσιμα για παραλαβή δευτέρα στέλνω και πμ
wizzy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Χαρίζονται 10 protective films για την οθόνη του Sony Xperia Z3. Συγκεκριμένα, αυτά εδώ. Αγοράστηκαν από λάθος, δεν μου χρειάζονται. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm για συνεννόηση. Παρακαλώ, κάντε quote το post αυτό στην απάντησή σας. Έξοδα αποστολής δικά μου. Ενημερώνω ότι τα προστατευτικά δόθηκαν στο άλλο forum. Για όσους ανησυχούσαν (???) για τα έξοδα αποστολής με δεδομένο ότι μένω εκτός Ελλάδος, ενημερώνω ότι ανήλθαν στο δυσβάσταχτο ποσό των €0,77 τα οποία και πλήρωσα. 9
paylidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπητοί συμφορουμιτες καλημερα, προ καιρου μου είχε χαρίσει ενας φιλος εδω ενα κουπονι καθαρισμου για χαλιά (Περιοχή Αττικής). Επειδη δε καταφεραν να με εξυπηρετήσουν στις ημερομηνίες/διάστημα που ήθελα δε το χρησιμοποίησα οποτε θεωρώ οτι ειναι κρίμα να παει χαμένο. Ενημερώνω ότι λήγει τέλος του χρόνου αλλα δεν εχουν πρόβλημα και επίσης οποιος δώσει τώρα χαλιά θα τα παρει Γενάρη. εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ και επειτα πμ
paylidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Εχει καποιο περιορισμο στα τετραγωνικα? Όχι κανενα
bnvdarklord Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Βρήκα σε ένα παλιό κουτί κάρτας γραφικών ένα serial key για το 3dmark vantage advanced edition το οποίο δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Δεν ξέρω αν λήγουν αυτά, αλλά αν το θέλει κανεις ας στείλει pm.
Dr.DrekoCX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Βρήκα σε ένα παλιό κουτί κάρτας γραφικών ένα serial key για το 3dmark vantage advanced edition το οποίο δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Δεν ξέρω αν λήγουν αυτά, αλλά αν το θέλει κανεις ας στείλει pm. ευχαριστω πολυ τον φιλο για το key.θα το δω αργοτερα αν δουλευει η οχι 1
e-tic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εκκαθάριση: 1. Θήκη απο Seagate FreeAgent 3,5", πλήρης με τις βίδες και τα πλαστικά, χωρίς τον δίσκο βεβαίως. Κρατημένο 2. Τροφοδοτικό 400W model PSP-575P2P, ελλατωματικό, για ανταλλακτικά/πειραματισμούς 3. Τροφοδοτικό 300W model MPT-301, ελλατωματικό, για ανταλλακτικά/πειραματισμούς 4. Αυτό το ραδιόφωνο παγκοσμίου λήψεως που πήρα απο συμφορουμίτη αλλά τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε απο εμένα. Κρατημένο 5. Κάρτα γραφικών Calibre P860, GeForce 8600GT 512MB dual DVi. πιθανώς ελλατωματική. Κρατημένο 6. Inverter t73l031.00 που βγήκε απο laptop της Dell ή της Lenovo 7. CD μουσικής "Afrocubism" 8. Κινητό τηλέφωνο ZER E35 χωρίς φορτιστή Κρατημένο Μήνυμα εδώ και πμ σε εμένα. Παραλαβή απο το χώρο μου (Καλλιθέα) μέχρι την Κυριακή. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2014 από e-tic
Προτεινόμενες αναρτήσεις