thanosf Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά έχω ξεχωρίσει πολλά ρούχα που δεν φοράω πια. . . Τζίν, πουκάμισα και μπλούζες. Υπάρχει και ένα παλιό αλλά ωραίο παλτό. Είμαι στο Ηράκλειο και τα μεγέθη είναι l - xl. Σε λίγες μέρες αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα τα πάω σε μια ομάδα που μαζεύει πράγματα και τρόφιμα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
panos19900 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Χαρίζεται PS1 λειτουργικό σε πολύ καλή κατάσταση.Δεν έχω δοκιμάσει παιχνίδια μιας και δεν έχω αυθεντικά αλλά μερικά CD μουσικής που έβαλα τα παίζει άριστα!Δεν δίνονται καλώδια κτλ,μόνο σκέτη κονσόλα + κάρτα μνήμης η οποία δεν ξέρω αν λειτουργεί. Σε περίπτωση που είναι διαθέσιμο ακόμα φίλε μου το παίρνω εγώ αρκεί μόνο να μην έχεις θέμα να μου το στείλεις και τα μεταφορικά εννοείται πως θα είναι δικά μου
AlienTechGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Σε περίπτωση που είναι διαθέσιμο ακόμα φίλε μου το παίρνω εγώ αρκεί μόνο να μην έχεις θέμα να μου το στείλεις και τα μεταφορικά εννοείται πως θα είναι δικά μου Το PS1 εκτός απροόπτου πάει στον iPnos
kage Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Nova go proto thema free οποιος προλαβει Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2014 από kage
AlienTechGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Nova go proto thema free opios prolabei exei Εγώ!!
kostas.K Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 και εγω το θελω αλλα ειμαι απο τν ζακυνθο.. όλοι εδω μαζευτήκαμε? 1
giorgosbretos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά έχω ξεχωρίσει πολλά ρούχα που δεν φοράω πια. . . Τζίν, πουκάμισα και μπλούζες. Υπάρχει και ένα παλιό αλλά ωραίο παλτό. Είμαι στο Ηράκλειο και τα μεγέθη είναι l - xl. Σε λίγες μέρες αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα τα πάω σε μια ομάδα που μαζεύει πράγματα και τρόφιμα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Αν δεν πανε στον φίλο απο πάνω θα με ενδιαφεραν και μένα φίλε μου απο αθήνα είμαι.
wizzy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Χαρίζονται 10 protective films για την οθόνη του Sony Xperia Z3. Συγκεκριμένα, αυτά εδώ. Αγοράστηκαν από λάθος, δεν μου χρειάζονται. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm για συνεννόηση. Παρακαλώ, κάντε quote το post αυτό στην απάντησή σας. Έξοδα αποστολής δικά μου. 4
Razor_7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Έξοδα αποστολής δικά μου. Στείλ' τα μία Ροδόπη φίλε αν μπορείς :D
wizzy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εάν ενδιαφέρεσαι πραγματικά στείλε τα στοιχεία σου με pm.
wizzy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Χαρίζονται 10 protective films για την οθόνη του Sony Xperia Z3. Συγκεκριμένα, αυτά εδώ. Αγοράστηκαν από λάθος, δεν μου χρειάζονται. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm για συνεννόηση. Παρακαλώ, κάντε quote το post αυτό στην απάντησή σας. Έξοδα αποστολής δικά μου. Ενημερώνω ότι το post δημοσιεύθηκε και σε άλλο forum.
Razor_7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Εάν ενδιαφέρεσαι πραγματικά στείλε τα στοιχεία σου με pm. Ειρωνικά το είπα γιατί μου φαίνεται too much το να βάζεις μέχρι και τα μεταφορικά
AlienTechGR Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Ειρωνικά το είπα γιατί μου φαίνεται too much το να βάζεις μέχρι και τα μεταφορικά Τα μεταφορικά είναι 1.5 ευρώ με ΕΛΤΑ.Και εγώ έτσι κάνω,μην σου φαίνεται περίεργο
smoke0man2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Σοβαρά ? Τότε άστο δεν της θέλω φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις