Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μνήμες δόθηκαν. Να "ευχαριστήσω" τον dolis που δεν ήρθε στο ραντεβού και δεν σήκωνε το τηλέφωνο του (Μόλις 20 λεπτά μετά το πμ που το κανονίσαμε)

:blink:

Κλεινουν συμφωνιες και δεν εχρονται κιολας, χαχα

+ Οτι τις εδινες τζαμπα + οτι περιμενες με την μνημη.. στο χερι..

• Like 3
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ του έστειλα μήνυμα του dolis που με ρώτησε αν ήθελα την μία και δεν έχει απαντήσει 2 μέρεσ τώρα :P Τέλος πάντων, ευχαριστώ τον a8e1 για τη μνημούλα :)

Δημοσ.

Φούρνος μικροκυμάτων Moulinex Optigrill.

Έχει χαλάσει το εμαγιέ και μόλις τον ανάψεις σπινθηρίζει.

Είπα να τον ανοίξω μήπως και κάνω κάτι αλλά είναι αρκετά βρόμικος και έτσι τον έβγαλα στην άκρη.

Περιοχή Αγία Παρασκευή.

Μόνο παραλαβή - είναι βαρύς για οποιαδήποτε αποστολή.

PM για λεπτομέρειες.

Φώτο από google αλλά είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

post-206817-0-11241700-1414607158_thumb.jpg

Δημοσ.
Έχει χαλάσει το εμαγιέ και μόλις τον ανάψεις σπινθηρίζει.

Είπα να τον ανοίξω μήπως και κάνω κάτι αλλά είναι αρκετά βρόμικος και έτσι τον έβγαλα στην άκρη.

Δεν παιζουν με τις ακτινοβολιες..

Δημοσ.

Χαρίζεται δωροεπιταγή από Γερμανό με έκπτωση 50€ σε οποιοδήποτε Νokia Smartphone ή 100€ στα Nokia Lumia 930-1320!!

Ημ.Λήξης: 15/11/14

Προτεραιότητα έχουν οι ενδιαφερόμενοι από Αρτα διότι θα μου ειναι δύσκολο να στείλω εκτός,λόγω υποχρεώσεων!! 

• Like 2
Δημοσ.

Χαρίζεται δωροεπιταγή από Γερμανό με έκπτωση 50€ σε οποιοδήποτε Νokia Smartphone ή 100€ στα Nokia Lumia 930-1320!!

Προτεραιότητα έχουν οι ενδιαφερόμενοι από Αρτα διότι θα μου ειναι δύσκολο να στείλω εκτός,λόγω υποχρεώσεων!! 

Ενδιαφέρομαι!

Δημοσ.

Δεν παιζουν με τις ακτινοβολιες..

παιζουν, αν ξερεις τι κανεις. Σιγουρα υπαρχουν τροποι να αξιοποιησεις καποιο μερος απο φουρνακι μικροκυμματων. :P 

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δε μπορώ να σου στείλω πμ... Ενδιαφέρομαι ακόμα μιας και έχω κατι αντικες εκτύπωτες που παίρνουν τα ίδια

O αποθηκευτικός χώρος των μηνυμάτων μου είναι στο 88%....  Σου στέλνω εγώ πμ τώρα με το τηλ. μου.

ΥΓ Αυτοί οι παλιοί μεγάλοι εκτυπωτές έχουν πολύ χαμηλότερο κόστος ανα σελίδα από τους καινούριους (ειδικά τους Samsung) που βγάζουν 1500 σελ με τονερ (συμβατά) που κάνουν 25 ευρώ... Π.χ. ο ΗΡ 4000 παίρνει τονερ 10,000 σελ. που κοστίζει 22 ευρώ.

ΥΓ2: Δεν μπορείς ούτε να λάβεις πμ! Μου βγάζει το εξής μήνυμα:

Βρέθηκαν τα παρακάτω λάθη

Το μέλος paylidis δεν μπορεί να λάβει οποιοδήποτε νέο μήνυμα

Αυτό το προσωπικό μήνυμα δεν έχει σταλεί.

Οπότε αν μπορείς να δώσεις δημόσια κάποιο τηλ. εδώ να σε πάρω. Δεν μπορώ να τα κρατήσω άλλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O αποθηκευτικός χώρος των μηνυμάτων μου είναι στο 88%....  Σου στέλνω εγώ πμ τώρα με το τηλ. μου.

ΥΓ Αυτοί οι παλιοί μεγάλοι εκτυπωτές έχουν πολύ χαμηλότερο κόστος ανα σελίδα από τους καινούριους (ειδικά τους Samsung) που βγάζουν 1500 σελ με τονερ (συμβατά) που κάνουν 25 ευρώ... Π.χ. ο ΗΡ 4000 παίρνει τονερ 10,000 σελ. που κοστίζει 22 ευρώ.

ΥΓ2: Δεν μπορείς ούτε να λάβεις πμ! Μου βγάζει το εξής μήνυμα:

Βρέθηκαν τα παρακάτω λάθη

Το μέλος paylidis δεν μπορεί να λάβει οποιοδήποτε νέο μήνυμα

Αυτό το προσωπικό μήνυμα δεν έχει σταλεί.

Οπότε αν μπορείς να δώσεις δημόσια κάποιο τηλ. εδώ να σε πάρω. Δεν μπορώ να τα κρατήσω άλλο...

το καταφερα! εχεις μυνημα! κατι παίζεται με την Mobile σελίδα και μου μπλοκάρει τα PMs.

:)

υ.γ. όλοι οι εκτυπωτές μου ειναι πριν το 2008 και δε θα τους αλλαξω μεχρι να λιώσουν για αυτόν ακριβως το λογο που λες (μπορεί να χανω απο ανέσεις όπως αυτόματο dublex αλλα who cares οταν γεμίζω μονος μου 4 χρώματα laser με <50€)

EDIT:

Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Βαγγελη για την προσφορά του και για την ευελιξία στη συνεννόηση που μου προσέφερε.

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Δώθηκε στον AlienTechGR!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   ups  eaton   1500va   νομιζω   που  το   στειλαμε   για   αλλαγη   μπαταριων   στο   εξουσιοδοτημενο   σερβις   και  μολις   το   παραλαβαμε   σταματησε   να   δουλευει   πανω   στον  μηνα.

Τωρα   θελουν  οι    αχρηστοι   350  ευρω   να   το   επισκευασουν!!!!!

$_57.JPG

Νομιζω   πως   ειναι  σαν  κι  αυτο  της   φωτογραφιας.

Χωρις   τις   μπαταριες   που   τις   πληρωσαμε    160   ευρω!!!!

Αν   θελει   κανεις   ν  ασχοληθει    ας   περασει   απο   του   γκυζη   που  το   εχω   αφησει   να   το   παραλαβει.

Κατοπιν   συνεννοησεως   φυσικα.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   αμεσα   στειλτε   πμ.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.......

Επεξ/σία από tigergreg
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...