redhotstef Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Οι μνήμες δόθηκαν. Να "ευχαριστήσω" τον dolis που δεν ήρθε στο ραντεβού και δεν σήκωνε το τηλέφωνο του (Μόλις 20 λεπτά μετά το πμ που το κανονίσαμε) Κλεινουν συμφωνιες και δεν εχρονται κιολας, χαχα + Οτι τις εδινες τζαμπα + οτι περιμενες με την μνημη.. στο χερι.. 3
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ του έστειλα μήνυμα του dolis που με ρώτησε αν ήθελα την μία και δεν έχει απαντήσει 2 μέρεσ τώρα Τέλος πάντων, ευχαριστώ τον a8e1 για τη μνημούλα
Captain Nemo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Silver alert αγνοείται ο dolis πήγε στο περίπτερο για μνήμες και δεν επέστρεψε ποτέ 1
tigergreg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ισως τον απατα η μνημη του...... υγ. θελει αναβαθμιση....... 7
papars Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Φούρνος μικροκυμάτων Moulinex Optigrill. Έχει χαλάσει το εμαγιέ και μόλις τον ανάψεις σπινθηρίζει. Είπα να τον ανοίξω μήπως και κάνω κάτι αλλά είναι αρκετά βρόμικος και έτσι τον έβγαλα στην άκρη. Περιοχή Αγία Παρασκευή. Μόνο παραλαβή - είναι βαρύς για οποιαδήποτε αποστολή. PM για λεπτομέρειες. Φώτο από google αλλά είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.
redhotstef Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Έχει χαλάσει το εμαγιέ και μόλις τον ανάψεις σπινθηρίζει.Είπα να τον ανοίξω μήπως και κάνω κάτι αλλά είναι αρκετά βρόμικος και έτσι τον έβγαλα στην άκρη. Δεν παιζουν με τις ακτινοβολιες..
Thesoundmakergr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χαρίζεται δωροεπιταγή από Γερμανό με έκπτωση 50€ σε οποιοδήποτε Νokia Smartphone ή 100€ στα Nokia Lumia 930-1320!!Ημ.Λήξης: 15/11/14Προτεραιότητα έχουν οι ενδιαφερόμενοι από Αρτα διότι θα μου ειναι δύσκολο να στείλω εκτός,λόγω υποχρεώσεων!! 2
AlienTechGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Χαρίζεται δωροεπιταγή από Γερμανό με έκπτωση 50€ σε οποιοδήποτε Νokia Smartphone ή 100€ στα Nokia Lumia 930-1320!! Ημ.Λήξης: 15/11/14 Προτεραιότητα έχουν οι ενδιαφερόμενοι από Αρτα διότι θα μου ειναι δύσκολο να στείλω εκτός,λόγω υποχρεώσεων!! Ενδιαφέρομαι!
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δεν παιζουν με τις ακτινοβολιες.. παιζουν, αν ξερεις τι κανεις. Σιγουρα υπαρχουν τροποι να αξιοποιησεις καποιο μερος απο φουρνακι μικροκυμματων.
MessengerOfGood Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Για κάποιο λόγο δε μπορώ να σου στείλω πμ... Ενδιαφέρομαι ακόμα μιας και έχω κατι αντικες εκτύπωτες που παίρνουν τα ίδια O αποθηκευτικός χώρος των μηνυμάτων μου είναι στο 88%.... Σου στέλνω εγώ πμ τώρα με το τηλ. μου. ΥΓ Αυτοί οι παλιοί μεγάλοι εκτυπωτές έχουν πολύ χαμηλότερο κόστος ανα σελίδα από τους καινούριους (ειδικά τους Samsung) που βγάζουν 1500 σελ με τονερ (συμβατά) που κάνουν 25 ευρώ... Π.χ. ο ΗΡ 4000 παίρνει τονερ 10,000 σελ. που κοστίζει 22 ευρώ. ΥΓ2: Δεν μπορείς ούτε να λάβεις πμ! Μου βγάζει το εξής μήνυμα: Βρέθηκαν τα παρακάτω λάθηΤο μέλος paylidis δεν μπορεί να λάβει οποιοδήποτε νέο μήνυμα Αυτό το προσωπικό μήνυμα δεν έχει σταλεί. Οπότε αν μπορείς να δώσεις δημόσια κάποιο τηλ. εδώ να σε πάρω. Δεν μπορώ να τα κρατήσω άλλο...
paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) O αποθηκευτικός χώρος των μηνυμάτων μου είναι στο 88%.... Σου στέλνω εγώ πμ τώρα με το τηλ. μου. ΥΓ Αυτοί οι παλιοί μεγάλοι εκτυπωτές έχουν πολύ χαμηλότερο κόστος ανα σελίδα από τους καινούριους (ειδικά τους Samsung) που βγάζουν 1500 σελ με τονερ (συμβατά) που κάνουν 25 ευρώ... Π.χ. ο ΗΡ 4000 παίρνει τονερ 10,000 σελ. που κοστίζει 22 ευρώ. ΥΓ2: Δεν μπορείς ούτε να λάβεις πμ! Μου βγάζει το εξής μήνυμα: Βρέθηκαν τα παρακάτω λάθηΤο μέλος paylidis δεν μπορεί να λάβει οποιοδήποτε νέο μήνυμα Αυτό το προσωπικό μήνυμα δεν έχει σταλεί. Οπότε αν μπορείς να δώσεις δημόσια κάποιο τηλ. εδώ να σε πάρω. Δεν μπορώ να τα κρατήσω άλλο... το καταφερα! εχεις μυνημα! κατι παίζεται με την Mobile σελίδα και μου μπλοκάρει τα PMs. υ.γ. όλοι οι εκτυπωτές μου ειναι πριν το 2008 και δε θα τους αλλαξω μεχρι να λιώσουν για αυτόν ακριβως το λογο που λες (μπορεί να χανω απο ανέσεις όπως αυτόματο dublex αλλα who cares οταν γεμίζω μονος μου 4 χρώματα laser με <50€) EDIT: Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Βαγγελη για την προσφορά του και για την ευελιξία στη συνεννόηση που μου προσέφερε. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2014 από paylidis
Thesoundmakergr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Χαρίζεται δωροεπιταγή από Γερμανό με έκπτωση 50€ σε οποιοδήποτε Νokia Smartphone ή 100€ στα Nokia Lumia 930-1320!! Ημ.Λήξης: 15/11/14 Προτεραιότητα έχουν οι ενδιαφερόμενοι από Αρτα διότι θα μου ειναι δύσκολο να στείλω εκτός,λόγω υποχρεώσεων!! Δώθηκε στον AlienTechGR! 2
tigergreg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαριζεται ups eaton 1500va νομιζω που το στειλαμε για αλλαγη μπαταριων στο εξουσιοδοτημενο σερβις και μολις το παραλαβαμε σταματησε να δουλευει πανω στον μηνα. Τωρα θελουν οι αχρηστοι 350 ευρω να το επισκευασουν!!!!! Νομιζω πως ειναι σαν κι αυτο της φωτογραφιας. Χωρις τις μπαταριες που τις πληρωσαμε 160 ευρω!!!! Αν θελει κανεις ν ασχοληθει ας περασει απο του γκυζη που το εχω αφησει να το παραλαβει. Κατοπιν συνεννοησεως φυσικα. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ....... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2014 από tigergreg
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Βρε λες να ενδιαφερομαι; Σκεφτομαι οτι αμα δε το φτιαξω θα μου μεινει και μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις