harrys23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Παιδια αργησα να απαντησω λογο δουλειας το σκληρο και το τροφοδοτικο λογο προταιρεοτητος στα pm τα πηρε ο φιλος chris_ma οποτε εμεινε μονο η οπτικη ινα η οποια οποιος ακομα ενδιαφερεται ας στειλη ενα προσωπικο μυνημα σε μενα για να κανονιστη ζητω συγνωμη απο καποιον ενδιαφερομενο ο οποιος ηθελε να την στειλω με ταχυδρομειο απλο..δυστηχως δεν γινεται λογο του ογκου.
kx5 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Χαρίζεται hardware: cpu: P-III celeron 566MHz + cooler Modem USR 56K voice εσωτερικό Τρεις κάρτες δικτύου ISA με υποδοχή BNC. Δουλεύουν στα 10Mbps. Κάρτα ραδιοφώνου ISA (με καλώδιο κεραίας & δισκέτα με driver) για dos και windows PSU 250 Watt Δυό ανεμιστήρες 80 παλιοί (αν τους θέλει κανείς αλλιώς στα σκουπίδια...) Το παρακάτω πακέτο P-II celeron 266MHz (παθητική ψύξη) + ram 64MB 100MHz + Mobo compaq. Το Bios της μητρικής είναι λιγάκι δύστροπο αλλά το συστηματάκι δουλεύει κανονικά. Παραλαβή από σταθμό μετρό Δάφνης.
felikas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Χαρίζεται hardware: cpu: P-III celeron 566MHz + cooler Το παρακάτω πακέτο P-II celeron 266MHz (παθητική ψύξη) + ram 64MB 100MHz + Mobo compaq. Το Bios της μητρικής είναι λιγάκι δύστροπο αλλά το συστηματάκι δουλεύει κανονικά. Ενδιαφέρομαι για τα παραπάνω! Ευχαριστώ.
DrLo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Χαρίζεται hardware: Modem USR 56K voice εσωτερικό PSU 250 Watt Δυό ανεμιστήρες 80 παλιοί (αν τους θέλει κανείς αλλιώς στα σκουπίδια...) Θα ήθελα αυτά αλλά θα είμαι Αθήνα Πέμπτη ή Παρασκευή. Μπορούν να περιμένουν ?
kx5 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ο Alfas έστειλε πρώτος pm και κατοχύρωσε τα εξής: P-III celeron 566MHz + cooler Κάρτα ραδιοφώνου ISA (με καλώδιο κεραίας & δισκέτα με driver) για dos και windows PSU 250 Watt Δυό ανεμιστήρες 80 παλιοί (αν τους θέλει κανείς αλλιώς στα σκουπίδια...) Πακέτο P-II celeron 266MHz (παθητική ψύξη) + ram 64MB 100MHz + Mobo compaq. Το Bios της μητρικής είναι λιγάκι δύστροπο αλλά το συστηματάκι δουλεύει κανονικά. felikas και Mika αν ο alfas δεν δώσει σημεία ζωής είστε οι επόμενοι στη σειρά. DrLo το modem δικό σου αν το θέλεις. Ναι μπορεί να περιμένει 8) Παραμένουν Τρεις κάρτες δικτύου ISA με υποδοχή BNC. Δουλεύουν στα 10Mbps.
alfas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Xarizete h parakatw konsola me ta e3is paixnidia 1)TopGun 2)Terminator3 3)Football Soccer 4)NBA Basketball 5)Gini 6)Robocop 7)MortalCombat3 8)Soccer 9)Formula1 10)PAC MAN 11)DarkWing Duck2 Mazi exei to kalodio pou to sindeeis me ti TV kai ton metasximatisti tou ka8os kai ena xiristirio(den 3erw an douleuei...to xiristirio) An endiafer8ei kaneis as steilei PM
Nemo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Xarizete h parakatw konsola me ta e3is paixnidia.................... .................... .................... .................... Mazi exei to kalodio pou to sindeeis me ti TV kai ton metasximatisti tou ka8os kai ena xiristirio(den 3erw an douleuei...to xiristirio) An endiafer8ei kaneis as steilei PM Πληροφοριακά - και μόνο-,για όσους δεν γνωρίζουν ,πρόκειται για για κλώνο του Nes /Famicon (αν και εξωτερικά μοιάζει στο Super Nes ....)
alfas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Πληροφοριακά - και μόνο-,για όσους δεν γνωρίζουν ,πρόκειται για για κλώνο του Nes /Famicon (αν και εξωτερικά μοιάζει στο Super Nes ....) Eytixos pou to eipes kai i8ela na tous e3apatiso.. lol Den nomizw oti 8a to mperdeue kapoios alla anyway kala ekanes
Nemo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Eytixos pou to eipes kai i8ela na tous e3apatiso.. δεν ηταν στις προθέσεις μου, να κάνω οποιοδήπωτε σχόλιο <<μειωτικού>> χαρακτήρα οσον αφορά την προσφορά σου ...
alfas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 δεν ηταν στις προθέσεις μου, να κάνω οποιοδήπωτε σχόλιο <<μειωτικού>> χαρακτήρα οσον αφορά την προσφορά σου ... Den eipa kati tetoio...alla kai na itan stis pro8eseis sou esy na sai kala... :twisted: Opos eipa kala ekanes pou to eipes!!!
alfas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Xarizete to parakatw einai axrisimopoihto opoios to 8elei to pernei!!! Krima einai na to peta3w an to xriazete kaneis Epikoinonia me pm... 8) PAIDES einai infrared compact modem edw mporeite na breite plirofories Den einai oute kinito oute mpataria oute einai 2 siskeues!!
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 μπορεις να εξηγεις και τι ειναι αυτο γιατι η εικονα ειναι μικρη και δεν φαινονται πολα.
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 τα σεβη μου στον ALFA που εδωσε την κονσολα για καλο σκοπο... ξερει αυτος... να εισαι καλα και ευχαριστουμε!
johnbond Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Θα ήθελα να μου χαρίσουν motherboard slot1 που να μπορεί να δεχτεί PIII 733... Έπεσε στα χέρια μου ένας τέτοιος και θα ήθελα να κάνω κάνα πείραμα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Θα ήθελα να μου χαρίσουν motherboard slot1 που να μπορεί να δεχτεί PIII 733...Έπεσε στα χέρια μου ένας τέτοιος και θα ήθελα να κάνω κάνα πείραμα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! δεν ζηταμε εδω αλλα χαριζουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις