DrLo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 chriss333 Η κάρτα CU θα μου φαινόταν αρκετά χρήσιμη ... αν το ΜΟΝΟ από θεσσαλονίκη αναφέρεται στους εκτυπωτές
cig4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 λοιπόν έχω και εγω να δώσω μια 15αρα οθόνη crt hitachi cm500et με το μόνο πρόβήμα πως έιναι λίγο θαμπή πια όποις ενδιαφέρεται απο αθήνα ας στείλει ενα π.μ.
chris333 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 DrLo σου έστειλα πμ για τα 20 SMS κάποιος που να θέλει τους εκτυπωτές?
DrLo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 1. Ευχαριστώ τον chriss333 για τα SMS. 2. ΠΕΤΡΟΣ Σ. - ο εκτυπωτής είναι διαθέσιμος αλλά όπως έγραψα και στο πρώτο post μου Παραλαβή από το σπίτι μου (ΠεριστεροΧαϊδάρι).
DrLo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Ο εκτυπωτής είναι πάλι διαθέσιμος για όλους. Ο χρήστης ΠΕΤΡΟΣ Σ. έχει προτεραιότητα για τις επομενες 48 ώρες.
redxaris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 δεν ξερω κατα ποσο θα σας ενδιαφερουν αυτο που εχω να δωσω: ειναι βιβλια-βοηθηματα για 3η και 2α λυκειου κυριως για θεωρ. κατευθυνση και τεστ και πολλα αλλα σχετικα με αυτες τις ταξεις!!!
Πέτρος Σ. Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 2. ΠΕΤΡΟΣ Σ. - ο εκτυπωτής είναι διαθέσιμος αλλά όπως έγραψα και στο πρώτο post μου Όπως σου είπα δεν ξέρω τη θα κάνει ο Βαγγέλης. Αν τον θέλει κάποιος άλλος να του τον δώσεις και άσε τον άλλο να κουρέβεται γιατί υπάρχει άτομο για να τον πάρει απο το σπίτι σου.
DrLo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 δεν ξερω κατα ποσο θα σας ενδιαφερουν αυτο που εχω να δωσω:ειναι βιβλια-βοηθηματα για 3η και 2α λυκειου κυριως για θεωρ. κατευθυνση και τεστ και πολλα αλλα σχετικα με αυτες τις ταξεις!!! Όρε redxaris, τι έμπνευση ήταν αυτή που είχες. Βέβαια το λύκειο το τελείωσα το '93 αλλά έχω βιβλία/βοηθήματα με ασκήσεις κλπ (Χημεία/Μαθηματικά/Φυσική) σχεδον ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ Λες να τα χρειάζεται κανείς (δε νομίζω)
DrLo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Πέτρος Σ. 1. Το πρόβλημα όπως σου είπα δεν είναι αν τον δίνω ή όχι (σαφώς και τον δίνω και ας πάει και νότιο πόλο), απλά δεν μπορώ να τον μεταφέρω στο ΚΤΕΛ. Αν μπορεί να τον πάρει κάποιος από εδώ ας τον στείλει όπου θέλει. 2. Η αδελφή μου είναι καθηγήτρια φιλολογίας/ιστορίας κτλ. Έχει στο σπίτι ένα σωρό βιβλία (αν και νομίζω ότι τα περισσότερα είναι πανεπιστημιακά εγχειρίδια). Θα ρίξω μια ματιά. 3. Όποιος θέλει βιβλία με ασκήσεις Φυσικής/Χημεία/Μαθηματικών δικά του (θα πιάσουν τόπο) - Δεν νομίζω βέβαια να καλύπτουν όλη τη σημερινή ύλη Λυκείου.
dim_b Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 2 κωδικοί από την προσφορά της εφημερίδας "Το Βήμα" γιά 10 ώρες δωρεάν πρόσβαση μέσω HOL. Δεν είναι τίποτε σπουδαίο, αλλά ίσως κάποιοι που δεν έχουν μόνιμη σύνδεση να βολευτούν γιά λίγο. Παρακαλώ μην απαντάτε εδώ. Θα δωθούν στους 2 πρώτους που θα στείλουν pm. EDIT Δώθηκαν στους KeLeMaN και NoD.
GP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Karta gia 100 sms TIM F2G (isxuoun mexri 26/8 ). To proto pm thn phre. edit: Efyge hdh...
wizzy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Paidia, den kserw an einai offtopic i oxi, alla opws kai na exei, exw 40 proskliseis gia email sto Google, to gnwsto Gmail. Opoios endiaferetai as steilei pm me to email tou gia na tous steilw tin prosklisi.
georgep800 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Paidia' date=' den kserw an einai offtopic i oxi, alla opws kai na exei, exw 40 proskliseis gia email sto Google, to gnwsto Gmail. Opoios endiaferetai as steilei pm me to email tou gia na tous steilw tin prosklisi.[/quote'] Μάλλον είσαι λίγο off topic.. Υπάρχει θέμα γι'αυτό: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101337&highlight=gmail
wizzy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 thanx ston xristi GP gia tin karta me ta sms tis TIM ! (kai sorry gia to offtopic, ligo search den eblapse pote kanenan....!!)
Zannis67 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 δεν ξερω κατα ποσο θα σας ενδιαφερουν αυτο που εχω να δωσω:ειναι βιβλια-βοηθηματα για 3η και 2α λυκειου κυριως για θεωρ. κατευθυνση και τεστ και πολλα αλλα σχετικα με αυτες τις ταξεις!!! Με ενδιαφέρουν πολύ , ιδιαίτερα αυτά με φιλολογικό περιεχόμενο...Αν διατίθενται ακόμα... Και χαρίζω F2G κάρτα με 100 SMS με λήξη 26/8...PM για να στείλω κωδικό σε όποιον ενδιαφέρεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις