kyriakh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 θα σου στείλω πμ οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ενδιαφερομαι και εγω μιας και μου εχει σπασει το πλαστικο στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Χαλασμένο Toshiba satellite α200. Δεν ανοίγει, πιθανό πρόβλημα μητρική επεξεργαστή, το χαρίζω (για ανταλλακτικά)΄ Αθήνα Δάφνη ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν κάτσει με τον φίλο απο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Χαλασμένο Toshiba satellite α200. Δεν ανοίγει, πιθανό πρόβλημα μητρική επεξεργαστή, το χαρίζω (για ανταλλακτικά)΄ Αθήνα Δάφνη Ενδιαφέρομαι και εγώ αν και υπάρχουν ήδη πολλοί ενδιαφερόμενοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 τόκλεισε παιδιά ο doakes ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 τόκλεισε παιδιά ο doakes ... φτουυυυυ δεν προλάβαμε.... καλοεπιδιόρθωτο doakes!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doakes Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω mourgolukos, κατσε να το παρω πρωτα και μετα θα γινει σοβαρη προσπαθεια να το αναστησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 αν και δεν είμαι σίγουρος πως καλύπτω τα requirements σου για τα ποστ θα με ενδιέφερε και εμένα edit: δεν τα καλύπτω :/ arc για ρίξε μία εδώ να την κάνω δώρο σ' έναν φίλο (εγώ άλλωστε διαθέτω μόνο Pantoflola 1821 GTP δικτύου...) Εχετε και οι δυο pm με τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εχετε και οι δυο pm με τον κωδικό. Θα με ενδιέφερε και εμένα αν έχει μείνει κάποιος κωδικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο ARC για τον κωδικό!!! σε ευχαριστώ αδερφέ νασαι καλά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν, τον κωδικό ΒD τον είχα ζητήσει για να τον δώσω στον Μούργο. (...δική μου η πρωτοβουλία) Βλέπω τώρα που ξαναμπήκα πως ήδη του έχει στείλει ο αρχικός παρέχων, όπως έστειλε και σε 'μένα (θενκς arc). Επίσης βλέπω πως ζήτησε και άλλος, που μάλλον θα μείνει χωρίς...; (αναφέρομαι στον Άλιεν) Οπότε, μιας κι εγώ όπως είπα δεν έχω χρήση γι' αυτόν, ούτως ή άλλως, κι αν είσαι παρών ακόμη Άλιεν, πες να σου δώσω τον κωδικό. Γρήγορα όμως, γιατί απ' ό,τι θυμάμαι λήγει η δυνατότητα ενεργοποίησής του, στο τέλος της μέρας. Κι επειδή είναι να λείψω σε λίγο για λίγο, αν ενδιαφερθεί κάποιος άλλος και δεν εμφανιστεί ο Άλιεν, το επόμενο 2ωρο-3ωρο ξερωγώ, ας τον ζητήσει κι από τον arc. Τα παραπάνω ας ξεχαστούν, arc, αν υπάρχει και άλλος που ίσως σου έχει ζητήσει και θεωρείς ότι έχει προτεραιότητα κτλ, οπότε και αναλαμβάνεις κατευθείαν ο ίδιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν, τον κωδικό ΒD τον είχα ζητήσει για να τον δώσω στον Μούργο. (...δική μου η πρωτοβουλία) Βλέπω τώρα που ξαναμπήκα πως ήδη του έχει στείλει ο αρχικός παρέχων, όπως έστειλε και σε 'μένα (θενκς arc). Επίσης βλέπω πως ζήτησε και άλλος, που μάλλον θα μείνει χωρίς...; (αναφέρομαι στον Άλιεν) Οπότε, μιας κι εγώ όπως είπα δεν έχω χρήση γι' αυτόν, ούτως ή άλλως, κι αν είσαι παρών ακόμη Άλιεν, πες να σου δώσω τον κωδικό. Γρήγορα όμως, γιατί απ' ό,τι θυμάμαι λήγει η δυνατότητα ενεργοποίησής του, στο τέλος της μέρας. Κι επειδή είναι να λείψω σε λίγο για λίγο, αν ενδιαφερθεί κάποιος άλλος και δεν εμφανιστεί ο Άλιεν, το επόμενο 2ωρο-3ωρο ξερωγώ, ας τον ζητήσει κι από τον arc. Τα παραπάνω ας ξεχαστούν, arc, αν υπάρχει και άλλος που ίσως σου έχει ζητήσει και θεωρείς ότι έχει προτεραιότητα κτλ, οπότε και αναλαμβάνεις κατευθείαν ο ίδιος... Ενδιαφέρομαι φίλε μου,στείλτον σε ΠΜ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Κανενα πρόβλημα. Με ενδιαφέρει περισσότερο να χρησιμοποιηθούν οι κωδικοί παρά το ποιος θα το δώσει και σε ποιον. Alien it is. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashford Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον 41ex για το σκληρό δίσκο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις