RuleMaster Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 αμα δεν κάτσει θέλω ενδιαφέρομαι :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστώ πάρα πολύ τον φίλο Tenshi για την coolermaster, ότι και να πω είναι λίγο εννοείται, να είσαι καλά Εγώ ευχαριστώ για τον λευκό ξηρό. "Ζάντα" γίναμε πάλι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ ευχαριστώ για τον λευκό ξηρό. "Ζάντα" γίναμε πάλι... Silenzio έλα χαρίζω κάτι! έλα και κάτι θα βρω να σου δώσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχαχα δεν υπάρχετε !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ Tenshi για το gamepad, θα το αξιοποιήσω καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Χαρίζω πληκτρολόγιο Logitech G11, δουλεύει εκτός απο μερικά 3-4 κουμπακια http://ecx.images-amazon.com/images/I/41H2ACP4ZEL.jpg παραλαβή απο Ζωγράφου! Το πληκτρολόγιο δόθηκε στον Material_Defender_1032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δίδονται 3 εξάμηνες άδειες για το Bitdefender Mobile Security for Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security&hl=en Τις άδειες τις πήρα από κάποια προωθητική ενέργεια και πρέπει να ενεργοποιηθούν μεχρι το Σάββατο αλλιώς χάνονται. Τις αδειες θα τις πάρουν οι τρεις πρώτοι που θα ζητήσουν με απάντηση στο παρόν νήμα και θα τις στείλω με προσωπικό μήνυμα. First come first served. Προϋποθέσεις: Μια άδεια ανα μέλος του insomnia To μέλος να εχει τουλάχιστον 300 posts Greeklish αποκλείονται (π.χ. to thelw) Διαδικασία εγκατάστασης: Κατεβάζουμε στη συσκευή android την εφαρμογή (βλ Link παραπάνω) Την εγκαθιστούμε Κάνουμε εγγραφή στο mybitdefender (μεσα απο την εφαρμογή). Η εγγραφή μπορεί να γίνει και με temporar email. Απο browser πάμε στο λογαριασμό μας στο mybitdefender και του δίνουμε τον κωδικό του voucher. Μετά απο λίγη ώρα οι 14 ημέρες θα γίνουν 180. Η αδεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονο σε μια συσκευή Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2014 από arc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δίδονται 3 εξάμηνες άδειες για το Bitdefender Mobile Security for Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security&hl=en Τις άδειες τις πήρα από κάποια προωθητική ενέργεια και πρέπει να ενεργοποιηθούν μεχρι το Σάββατο αλλιώς χάνονται. Τις αδειες θα τις πάρουν οι τρεις πρώτοι που θα ζητήσουν με απάντηση στο παρόν νήμα και θα τις στείλω με προσωπικό μήνυμα. First come first served. Προϋποθέσεις: Μια άδεια ανα μέλος του insomnia To μέλος να εχει τουλάχιστον 300 posts Greeklish αποκλείονται (π.χ. to thelw) Διαδικασία εγκατάστασης: Κατεβάζουμε στη συσκευή android την εφαρμογή (βλ Link παραπάνω) Την εγκαθιστούμε Κάνουμε εγγραφή στο mybitdefender (μεσα απο την εφαρμογή). Η εγγραφή μπορεί να γίνει και με temporar email. Απο browser πάμε στο λογαριασμό μας στο mybitdefender και του δίνουμε τον κωδικό του voucher. Μετά απο λίγη ώρα οι 14 ημέρες θα γίνουν 180. Η αδεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονο σε μια συσκευή Καλησπερα φιλε μου.Υπαρχουν ακομα οι αδειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα φιλε μου.Υπαρχουν ακομα οι αδειες? Εχεις pm με το voucher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αγνοείται η τύχη τους :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δίδονται 3 εξάμηνες άδειες για το Bitdefender Mobile Security for Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security&hl=en Τις άδειες τις πήρα από κάποια προωθητική ενέργεια και πρέπει να ενεργοποιηθούν μεχρι το Σάββατο αλλιώς χάνονται. Τις αδειες θα τις πάρουν οι τρεις πρώτοι που θα ζητήσουν με απάντηση στο παρόν νήμα και θα τις στείλω με προσωπικό μήνυμα. First come first served. Προϋποθέσεις: Μια άδεια ανα μέλος του insomnia To μέλος να εχει τουλάχιστον 300 posts Greeklish αποκλείονται (π.χ. to thelw) Διαδικασία εγκατάστασης: Κατεβάζουμε στη συσκευή android την εφαρμογή (βλ Link παραπάνω) Την εγκαθιστούμε Κάνουμε εγγραφή στο mybitdefender (μεσα απο την εφαρμογή). Η εγγραφή μπορεί να γίνει και με temporar email. Απο browser πάμε στο λογαριασμό μας στο mybitdefender και του δίνουμε τον κωδικό του voucher. Μετά απο λίγη ώρα οι 14 ημέρες θα γίνουν 180. Η αδεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονο σε μια συσκευή αν και δεν είμαι σίγουρος πως καλύπτω τα requirements σου για τα ποστ θα με ενδιέφερε και εμένα edit: δεν τα καλύπτω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 arc για ρίξε μία εδώ να την κάνω δώρο σ' έναν φίλο (εγώ άλλωστε διαθέτω μόνο Pantoflola 1821 GTP δικτύου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Χαριζω δωροεπιταγη 30 ευρω για σουπερ μαρκετ Μασουτης γιατι δεν εχω στην περιοχη μου. Οποιος την θελει θα πρεπει να στειλει εντολη παραλαβης κουριερ απο το σπιτι μου με χρεωση δικη του. αν δεν βολέψει για κάποιο λόγο ενδιαφέρομαι κι εγώ. Την παρέλαβα χθες. Ευχαριστώ τον φίλο idomeneas7 για την γαμάτη προσφορά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Χαλασμένο Toshiba satellite α200. Δεν ανοίγει, πιθανό πρόβλημα μητρική επεξεργαστή, το χαρίζω (για ανταλλακτικά)΄ Αθήνα Δάφνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doakes Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα kyriakh ενδιαφερομαι για το λαπτοπ κι ειμαι απο Αθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις