HALF EVIL Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από ανακατάταξη στο Πισι υπάρχει η δυνατότητα να δώσω σε κάποιο παιδί έναν Samsung ssd 830 128GB. Ο δίσκος είναι σκέτος χωρίς κουτί και παρελκόμενα, είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρως λειτουργικός. Το μόνο θέμα είναι ότι έχει περασμένα πάνω τα Win 7, άρα χρειάζεται format πριν χρησιμοποιηθεί. Θα ήθελα να τον δώσω σε κάποιον που πραγματικά τον έχει ανάγκη , όχι για να τον κοτσάρει σαν κάτι εξτρά στο συστημά του. Επαφίεμαι στην ειλικρίνειά σας. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλωνω ενδιαφερον για τον δισκο. Ελεγα να παρω εδω και καιρο αλλα δεν ημουν σιγουρος αν θα εδινε παράταση ζωης στο hp mini που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά εννοώ κάποιον που δεν μπορεί να διαθέσει ούτε το 40αρι - 50αρι που πιθανώς να τον βρεί μεταχειρισμένο ή καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RuleMaster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 το εχω πραγματικά ανάγκη όπως σου είπα στο πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ πάει για τον RuleMaster. Καλοδούλευτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 εγω δεν τον εχω τοσο αναγκη,αλλα θα τον ηθελα για να αναστησω παλιο μου λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RuleMaster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστώ πάρα πολύ Half life!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 αντε τουλαχιστον να πεσουν στο 40αρι γιατι 1,5 χρονο σέρνομαι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από ανακατάταξη στο Πισι υπάρχει η δυνατότητα να δώσω σε κάποιο παιδί έναν Samsung ssd 830 128GB. Ο δίσκος είναι σκέτος χωρίς κουτί και παρελκόμενα, είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρως λειτουργικός. Το μόνο θέμα είναι ότι έχει περασμένα πάνω τα Win 7, άρα χρειάζεται format πριν χρησιμοποιηθεί. Θα ήθελα να τον δώσω σε κάποιον που πραγματικά τον έχει ανάγκη , όχι για να τον κοτσάρει σαν κάτι εξτρά στο συστημά του. Επαφίεμαι στην ειλικρίνειά σας. Αν κάτι πάει στραβά (λέω τώρα ) τον θέλω και εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά τον έκλεισε ο RuleMaster , οπότε συγγνώμη από όσους θα τον ήθελαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μπράβο HALF EVIL!!! Τρομερή προσφορά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Χαρίζω πληκτρολόγιο Logitech G11, δουλεύει εκτός απο μερικά 3-4 κουμπακια http://ecx.images-amazon.com/images/I/41H2ACP4ZEL.jpg παραλαβή απο Ζωγράφου! το πληκτρολόγιο θα δοθεί στον Material_Defender_1032. Αν αλλάξει κατι θα ενημερωσω! ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από ανακατάταξη στο Πισι υπάρχει η δυνατότητα να δώσω σε κάποιο παιδί έναν Samsung ssd 830 128GB. Ο δίσκος είναι σκέτος χωρίς κουτί και παρελκόμενα, είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρως λειτουργικός. Το μόνο θέμα είναι ότι έχει περασμένα πάνω τα Win 7, άρα χρειάζεται format πριν χρησιμοποιηθεί. Θα ήθελα να τον δώσω σε κάποιον που πραγματικά τον έχει ανάγκη , όχι για να τον κοτσάρει σαν κάτι εξτρά στο συστημά του. Επαφίεμαι στην ειλικρίνειά σας. Ζήτα εκκαθαριστικό εφορίας! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από ανακατάταξη στο Πισι υπάρχει η δυνατότητα να δώσω σε κάποιο παιδί έναν Samsung ssd 830 128GB. Ο δίσκος είναι σκέτος χωρίς κουτί και παρελκόμενα, είναι σε άριστη κατάσταση, πλήρως λειτουργικός. Το μόνο θέμα είναι ότι έχει περασμένα πάνω τα Win 7, άρα χρειάζεται format πριν χρησιμοποιηθεί. Θα ήθελα να τον δώσω σε κάποιον που πραγματικά τον έχει ανάγκη , όχι για να τον κοτσάρει σαν κάτι εξτρά στο συστημά του. Επαφίεμαι στην ειλικρίνειά σας. ενα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο απο μένα, μόνο αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ζήτα εκκαθαριστικό εφορίας! Και ακτινογραφια θωρακος...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις