washcloud Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Την προηγούμενη φορά λυπήθηκα να τα πετάξω, αλλά σε αυτή την εκκαθάριση δε θα τη γλιτώσουν. ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ...τα παιδιά των παιδιών σου θα σε βρίζουν πολύ άσχημα. Ό,που και ό,ποτε σταθούν και βρεθούν (ειδικά αν υπάρχει Ινσόμνια τότε και πέσουν σε αυτό το ποστ). Ντον ντούιτ. Μιλάμε για συλλεκτική αξία... (....βέβαια θα σε βρίζουν και για τα άλλα που ήδη έδωσες, αλλά τουλάχιστον να είναι λιγότερο...) 1
dklovedoctor Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εφόσον άλλαξα router για να μην πετάξω το παλιό το δίνω. Ένα speedtouch st585 v6 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα pm και παραλαβή από Παγκράτι. θα το ήθελα ... στέλνω pm ευχαριστώ
tigergreg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Χαριζεται τηλεκατευθυνομενο peugeot 206 rallye (huadong 6568-china) που επαιζε κανονικα προ 10ετιας και απο τοτε μπηκε στο ραφι. Με το τηλεχειριστηριο του. Προφανως οι μπαταριες πουχει επανω του θαναι αχρηστες. Μην ρωτατε περισσοτερα γιατι ειναι απο γιο φιλου και δεν γνωριζω περισσοτερα. Το παραλαμβανετε ΜΟΝΟ στην εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48 ωρων. Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και αμεσα στελνει πμ. http://www.hdongtoys.com/us/RCcar.html Χαζομπαμπαδες και οχι μονο βουρ.... ΕΦΥΓΕΕΕΕΕΕ!!!!!! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2014 από tigergreg
kstal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χαριζεται τηλεκατευθυνομενο peugeot 206 rallye (huadong 6568-china) που επαιζε κανονικα προ 10ετιας και απο τοτε μπηκε στο ραφι. Με το τηλεχειριστηριο του. Προφανως οι μπαταριες πουχει επανω του θαναι αχρηστες. Μην ρωτατε περισσοτερα γιατι ειναι απο γιο φιλου και δεν γνωριζω περισσοτερα. Το παραλαμβανετε ΜΟΝΟ ενδιαφερομαι φιλε ειμαι Πατρα το στελνεις?
tigergreg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ενδιαφερομαι φιλε ειμαι Πατρα το στελνεις? Δυστυχως δεν μπορω. Γι αυτο γραφω μονο στην εδρα μου.
tigergreg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Χαριζεται αυτο το μοντεμ-ρουτερ της WIND. Το παραλαμβανετε ΜΟΝΟ στην εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48 ωρων. Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και αμεσα στελνει πμ. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/network/310984-zte-zxv10-h108l/ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ...... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2014 από tigergreg
serdakis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χαριζεται τηλεκατευθυνομενο peugeot 206 rallye (huadong 6568-china) που επαιζε κανονικα προ 10ετιας και απο τοτε μπηκε στο ραφι. Με το τηλεχειριστηριο του. Προφανως οι μπαταριες πουχει επανω του θαναι αχρηστες. Μην ρωτατε περισσοτερα γιατι ειναι απο γιο φιλου και δεν γνωριζω περισσοτερα. Το παραλαμβανετε ΜΟΝΟ στην εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48 ωρων. Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και αμεσα στελνει πμ. http://www.hdongtoys.com/us/RCcar.html Χαζομπαμπαδες και οχι μονο βουρ.... Δηλωνω ενδιαφερον
GoDRiC- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Χαριζεται αυτο το μοντεμ-ρουτερ της WIND. Το παραλαμβανετε ΜΟΝΟ στην εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο στην λεωφορο αλεξανδρας εντος 48 ωρων. Οποιος ενδιαφερθει ποσταρει πρωτα εδω και αμεσα στελνει πμ. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/network/310984-zte-zxv10-h108l/ ενδιαφερομαι στελνω
talos_2002 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Crypto ReDi PC 50.Χωρίς cd και παρελκόμενα. Οδηγούς είχα κατεβάσει παλιότερα για Win7 x64 από τον κατασκευαστή του τσιπ: www.ite.com.twΘεσσαλονίκη, Σταυρούπολη.Εναλλακτικώς μόνο με τη μέθοδο του προπληρωμένου φακέλου (αποστολή φακέλου με προσυμπληρωμένα στοιχεία μέσα σε φάκελο).
gamanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν δεν μπορέσει ο φίλος με το ραλυ, δηλώνω ενδιαφέρον!. Ευχαριστώ
roybatty Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Crypto ReDi PC 50. Χωρίς cd και παρελκόμενα. Οδηγούς είχα κατεβάσει παλιότερα για Win7 x64 από τον κατασκευαστή του τσιπ: www.ite.com.tw Θεσσαλονίκη, Σταυρούπολη. Εναλλακτικώς μόνο με τη μέθοδο του προπληρωμένου φακέλου (αποστολή φακέλου με προσυμπληρωμένα στοιχεία μέσα σε φάκελο). Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το crypto.Μπορώ να παραλάβω άμεσα.
talos_2002 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δικό σου!Αύριο θα είμαι ελεύθερος πιθανώς από τις 6 και μετά, είναι οκ;
roybatty Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δικό σου! Αύριο θα είμαι ελεύθερος πιθανώς από τις 6 και μετά, είναι οκ; ναι,μια χαρά είναι φίλε μου,στείλε μου σε ένα πμ το τηλέφωνο σου να συνεννοηθούμε.
dreamer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Καλημέρα! Δηλώνω κ εγώ ενδιαφέρον για το k810i!
Προτεινόμενες αναρτήσεις