SakafliaC Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ τον billst21 για τη θήκη! Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Υπαρχει καποιο λινκ ή μοντελο για την αντλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ΜΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΧαρίζω: α) Plextor PX-W5224TA CD-RW Driveβ) Router Thomson Speedtouch 530 + CD + Τροφοδοτικό γ) Ασύρματο τηλέφωνο + τροφοδοτικό + βάση. (θα χρειαστείτε μόνο 2 ΑΑΑ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες). Όλα λειτουργούν κανονικά. Παραδίδω μόνο Σαβ/κα. Στείλτε π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Να ευχαριστήσω τον HamerZ για τον εκτυπωτή. Τον τέσταρα και όλα είναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ΜΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χαρίζω: γ) Ασύρματο τηλέφωνο + τροφοδοτικό + βάση. (θα χρειαστείτε μόνο 2 ΑΑΑ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες). Παραδίδω μόνο Σαβ/κα. Στείλτε π.μ. Καλησπέρα. Είμαι Θεσσαλονίκη και μ' ενδιαφέρει το ασύρματο. Αν συμφωνείς συνεχίζουμε σε PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πολύ τον billst21 για τη θήκη! Sent from my iPhone using Insomnia Νάσαι καλά φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Χαρίζεται adaptor mini dvi --> vga για macbooks χωρίς το Mini display. Το πήρα καταλάθος από ebay και βαριέμαι να μπω σε διαδικασία να το στείλω πίσω.. Επικοινωνία με Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παραδόθηκαν ΟΛΑ τα δικά μου. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παραδόθηκαν ΟΛΑ τα δικά μου. Ευχαριστώ! Εγώ, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Χαρίζεται adaptor mini dvi --> vga για macbooks χωρίς το Mini display. Το πήρα καταλάθος από ebay και βαριέμαι να μπω σε διαδικασία να το στείλω πίσω.. Επικοινωνία με Pm νομιζω οτι μου χρειάζεται. περιοχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Χαρίζεται adaptor mini dvi --> vga για macbooks χωρίς το Mini display. Το πήρα καταλάθος από ebay και βαριέμαι να μπω σε διαδικασία να το στείλω πίσω.. Επικοινωνία με Pm Αν είσαι (ή στέλνεις) Θεσσαλονίκη θα μ' ενδιέφερε κι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chicken32 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Χαρίζεται λάμπα γραφείου με σπασμένο το πλαστικό ποδαράκι στο οποίο στηριζόταν. Περιλαμβάνεται το στήριγμα που πιάνεται στο γραφείο αλλά δεν στέκεται πια. Επίσης αφού έβγαλα τις φώτος ξεκόλλησα ο χαζός και ένα απ τα καλωδιάκια του μετασχηματιστή. Λειτουργεί κανονικά αν ενωθούν-κολληθούν τα καλωδιάκια. Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 με ενδιαφερει η λαμπα αν μπορεις να την στειλεις ενημερωσεμε με ενα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 έλα και το τελευταίο να φεύγει..... Οθόνη Sony Crt Multiscan G200 (είδα ότι ανάβει οπότε μάλλον είναι κομπλέ) Παραλαβή από Αθήνα - Πετράλωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Χαρίζεται adaptor mini dvi --> vga για macbooks χωρίς το Mini display. Το πήρα καταλάθος από ebay και βαριέμαι να μπω σε διαδικασία να το στείλω πίσω.. Επικοινωνία με Pm να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αποστόλη για το ανταπτοράκι! Ελπίζω να ταιριάξει αλλα και να μη ταιριάξει εδώ ειμαστε..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις