deesnider Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έχει ο Καύκασος Αιγάλεω; Ξέρει ο tiger τι λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έχει ο Καύκασος Αιγάλεω; Γιατι? Που νομιζεις οτι πηγε οταν εφυγε απ εκει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Χαριζονται τα εξης. 1.Ζευγος μικρων ηχειων 5w πολυ βρωμικα αλλα λειτουργικα μαρκας unisef-japan. Μας τα εδιναν μαζι με sony-walkman!!!!! Τα χρησιμοποιουσε φιλος στον η/υ στο εργαστηριο του. 2.Hands-free ραδιοφωνο NOKIA HS-2R για πολλα κινητα νοκια αχρησιμοποιητα στο σελοφαν τους. 1.Οποιος τα θελει ποσταρει πρωτα εδω και αμεσα στελνει πμ. 2.Παραλαβη εντος 36 ωρων μονο στην εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο αμπελοκηπους αθηνας διαφορετικα το παιρνει ο επομενος. 3.Μηνυματα τυπου "μπορεις να μου το φερεις σπιτι μου" η "παρε με γιατι δεν εχω μοναδες" καλυτερα να λειπουν. Ευχαριστω. Φίλε έχω γουάτς απ κάλεσέ με αν μπορείς... Χαχαχ πλάκα κάνω, έχεις πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ήμουν έτοιμος να τα πάω στα σκουπίδια αλλά σκέφτηκα "Τι πάω να κάνω" Όποιος θέλει όλα τα παρακάτω και είναι Παγκράτι ή στα γύρω μέρη μου λέει. IMG_20140507_002926.jpg edit: Τα ανεμιστηράκια είναι 80mm και δεν θυμάμαι αν είναι αθόρυβα. Καλησπερα. Αν εχει μεινει θα με ενδιεφερε το μπλε με το καλυμα.στελνω ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 το γεγονος να εχει κανει η καρτα γραφικων το εχεις σκεφτει?ενδιαφερομαι αλλα αν θελει καποιος περισσοτερο παραιτουμαι και με εξωτερικη καρτα παλι δε δειχνει... Πες μας πρωτα μια περιοχούλα να μην τσακονόμαστε τσάμπα Ζωγραφου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ήμουν έτοιμος να τα πάω στα σκουπίδια αλλά σκέφτηκα "Τι πάω να κάνω" Όποιος θέλει όλα τα παρακάτω και είναι Παγκράτι ή στα γύρω μέρη μου λέει. IMG_20140507_002926.jpg edit: Τα ανεμιστηράκια είναι 80mm και δεν θυμάμαι αν είναι αθόρυβα. Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά και απο εδω τον Ακη για τα δυο ανεμιστηρακια. Ηρθαν πάνω στην ώρα που θα αγοραζα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ψυγειο Pitsos διπορτο 1.70 υψος , 0,70 πλατος ,0,85 βαθος Τα πλαισια ξυλου μπορουν να αφαιρεθουν Εχει χρονια να δουλεψει αλλα ηταν σε αψογη λειτουργικη κατασταση Παραλαβη μονο από Λυκοβρυση Αττικης με δικο σας μεταφορικο μεσο Χρειαζονται δυο ατομα για φορτωση και εκφορτωση και δεν μπορω να βοηθησω Πρωτα εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετα pm για λεπτομέρειες Το ψυγειο μολις δοθηκε ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ραδιοcd panasonic cq-dfx301n Το ραδιοφωνο δουλευει το cd δεν το εχω δοκιμασει Παραλαβη μονο από Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετα pm για λεπτομέρειες Δοθκε και το radiocd .Συγνωμη που καθυστερησα να το γραψω Επεξ/σία 13 Μαΐου 2014 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regent Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Ενδιαφερομαι για το ψυγειο αν είναι λειτουργικό. Μπορώ να παραλάβω καθημερινές απογεύματα. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Ενδιαφερομαι για το ψυγειο αν είναι λειτουργικό. Μπορώ να παραλάβω καθημερινές απογεύματα. Φιλικά, Το ψυγειο κρατειται μεχρι το βαρδυ γιατι το θελεις φιλος εκτος Internet Αν δεν το παρει θα σου στειλω μυνημα Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ενδιαφερομαι για το panasonic Ειμαι Μαρουσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ενδιαφερομαι για το panasonic Ειμαι Μαρούσι Σου εστειλα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γιάννη αν δε δοθεί το Panasonic στο παλικάρι που εκδήλωσε ενδιαφέρον ήδη θα μ ενδιέφερε και μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ευχαριστω τον Γιαννη για το ραδιο και τον pagratio για το ανεμηστηρακι. Ελπιζω να πετυχει η κατασκευη-πατεντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Γιάννη αν δε δοθεί το Panasonic στο παλικάρι που εκδήλωσε ενδιαφέρον ήδη θα μ ενδιέφερε και μένα. Δοθηκε στον πρωτο που το ζητησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ευχαριστω τον Γιαννη για το ραδιο και τον pagratio για το ανεμηστηρακι. Ελπιζω να πετυχει η κατασκευη-πατεντα Θελουμε φωτο της πατεντας...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις