.::NikoS::. Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ααα πως μου ξέφυγε, ενδιαφέρομαι κι εγώ! Μένω Νίκαια και μπορώ να πάω αύριο να τα πάρω!
HILL.K Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 χαρίζω μητρική asrock 775i65g η οποια παιρνει ρευμα, αναβει αλλα δε δειχνει τιποτα!
Gigamestin Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 χαρίζω μητρική asrock 775i65g η οποια παιρνει ρευμα, αναβει αλλα δε δειχνει τιποτα! το γεγονος να εχει κανει η καρτα γραφικων το εχεις σκεφτει?ενδιαφερομαι αλλα αν θελει καποιος περισσοτερο παραιτουμαι 1
evoracing Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 χαρίζω μητρική asrock 775i65g η οποια παιρνει ρευμα, αναβει αλλα δε δειχνει τιποτα! Πες μας πρωτα μια περιοχούλα να μην τσακονόμαστε τσάμπα
BLISS Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μητρική 478 Να ευχαριστήσω τον Dusty που και πάλι έκανε το θαύμα του και η μητρική ταξίδεψε άνευ κόστους μέχρι Θεσσαλονίκη!
tigergreg Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 το γεγονος να εχει κανει η καρτα γραφικων το εχεις σκεφτει?ενδιαφερομαι αλλα αν θελει καποιος περισσοτερο παραιτουμαι Υπ οψιν οτι σε ιδια καρτα εκανα ενημερωση βιος και επανηρθε δριμυτερη..... Τωρα πως εγινε αυτο δεν ξερω/δεν απαντω......
veteranos123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 το γεγονος να εχει κανει η καρτα γραφικων το εχεις σκεφτει?ενδιαφερομαι αλλα αν θελει καποιος περισσοτερο παραιτουμαι Υπ οψιν οτι σε ιδια καρτα εκανα ενημερωση βιος και επανηρθε δριμυτερη..... Τωρα πως εγινε αυτο δεν ξερω/δεν απαντω...... Αν δεν έδειχνε εικόνα πως έκανες updateΑποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App
tigergreg Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αυτονοητο φιλε μου....... Εβαλα αλλη καρτα και δουλευε κανονικα. Μολις την εβγαλα δουλευε και η καρτα της μητρικης!!!! Αγνωστο πως και γιατι.....
pagratios Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ήμουν έτοιμος να τα πάω στα σκουπίδια αλλά σκέφτηκα "Τι πάω να κάνω" Όποιος θέλει όλα τα παρακάτω και είναι Παγκράτι ή στα γύρω μέρη μου λέει. edit: Τα ανεμιστηράκια είναι 80mm και δεν θυμάμαι αν είναι αθόρυβα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2014 από pagratios
Gigamestin Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ενδιαφερομαι εγω.μιας και ηθελα να αγορασω καινουργια
paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ήμουν έτοιμος να τα πάω στα σκουπίδια αλλά σκέφτηκα "Τι πάω να κάνω" Όποιος θέλει όλα τα παρακάτω και είναι Παγκράτι ή στα γύρω μέρη μου λέει. IMG_20140507_002926.jpg ένα κουτιού θα με ενδιέφερε και εμένα αν μείνει...
pagratios Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τα ανεμιστηράκια είναι 80mm και δεν θυμάμαι αν είναι αθόρυβα. Ξέχασα να το αναφέρω παραπάνω
tigergreg Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης. 1.Ζευγος μικρων ηχειων 5w πολυ βρωμικα αλλα λειτουργικα μαρκας unisef-japan. Μας τα εδιναν μαζι με sony-walkman!!!!! Τα χρησιμοποιουσε φιλος στον η/υ στο εργαστηριο του. 2.Hands-free ραδιοφωνο NOKIA HS-2R για πολλα κινητα νοκια αχρησιμοποιητα στο σελοφαν τους. 1.Οποιος τα θελει ποσταρει πρωτα εδω και αμεσα στελνει πμ. 2.Παραλαβη εντος 36 ωρων μονο στην εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο αμπελοκηπους αθηνας διαφορετικα το παιρνει ο επομενος. 3.Μηνυματα τυπου "μπορεις να μου το φερεις σπιτι μου" η "παρε με γιατι δεν εχω μοναδες" καλυτερα να λειπουν. Ευχαριστω. EΦΥΓΑΝ!! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2014 από tigergreg
deesnider Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ....................................................................... Επειδή δεν έχω μονάδες, πάρε με για να σε ρωτήσω αν τα φέρνεις σπίτι μου... ...ρε άπαραταμας που θα βάλεις και προϋποθέσεις για να χαρίσεις! «τομπαίρνει ο επόμενος» λέει...ωραίοι τρόποι! Υ.Γ. ...Αιγάλεω στέλνεις; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις