Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον vste για το Dual Strike. :-)

Μόλις το testαρα και λειτουργεί άψογα και σε Windows 7 :shifty:  με χρήση Xpadder και αυτού του προφίλ.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω αυτή τη κεραία, για wifi πρέπει να ειναι. Δουλεύει με συγκεκριμένο hardware ή με όλες τις μητρικες;

Ευχαριστώ πολύ για την κεραία!!!

Δημοσ.

Ασύρματο τηλέφωνο Philips Dect 3ii.

Συγκεκριμένα είναι σαν και αυτό. Μην χαίρεστε όμως γιατί στην φωτογραφία δείχνει...ωραιότερο απ' ότι είναι πραγματικά!!!

Είναι λειτουργικότατο αν και το menu του δεν είναι ότι καλύτερο και δεν έχει φωτιζόμενη οθόνη. Έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά. Ένα καλό καθαρισματάκι θα του έκανε καλό.

"Ιστορία Β' Παγκοσμίου Πολέμου" του Χ. Καβαφάκη (2 τόμοι εκδόσεις Αλκυών). Είναι σαν και αυτό.

Αρκετά πολυκαιρισμένο σαν κατάσταση αλλά όχι τελείως κακή.

Παραλαβή από Νέα Σμύρνη, μετά τη γνωστή διαδικασία (ποστάρισμα πρώτα εδώ και μετά συνεννόηση με pm).

Επειδή δεν είμαι για να κρατάω πράγματα μες τη μέση, ότι δεν φύγει μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα καταλήξει στην ανακύκλωση.

Καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον, πάει για ανακύκλωση.

Εκτός αν το προλάβει κάποιος μέχρι αύριο το πρωί

Δημοσ.

Το λιεπον!

Χαριζεται το καταπληκτικοεξοχοανυπερβλητο (copyright Ζερβουδακης) :-D χειριστηριο Microsoft Dual Strike...

Μικρο που συνδεα τον pc σε CRT τηλεοραση με ειχε βολεψει απιστευτα! Σνιφ ειχα τελειωσει το Half Life με αυτο!!

Για οσους δεν γνωριζουν ειναι ενα χειριστηριο της microsoft ειδικα φτιαγμενο για να δουλευει με FPS games...

Παιζει απροβληματιστα με το software της Microsoft μεχρι και σε XP.. Το δικο μου εχει και custom μοχλο απο N64...

Οποιος το θελει λοιπον ας στειλει ενα PM και ας ετοιμαστει να ερθει για βολτα στην εξωτικη Γλυφαδα ωστε να το παρει...

Δηλώνω ενδιαφέρον στέλνω πμ

edit μόλις παρατήρησα πως δώθηκε :P

Δημοσ.

Χαρίζω ηχεία 4.1 της Creative (Four Point Surround FPS 1500). Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Μένω Κερατσίνι, άρα η συνάντηση κοντά στην περιοχή μου. Πειραιάς, Κορυδαλλός, Νίκαια...

gia su i agelia gia ta ixia isxii ?meno thesaloniki iparxi dinatotita apostolis file mu ?

• Like 1
Δημοσ.

gia su i agelia gia ta ixia isxii ?meno thesaloniki iparxi dinatotita apostolis file mu ?

αν τα έχει ακόμα θα έχουνε πάρει αξία, σαν τα nokia 3310

• Like 6
Δημοσ.

Διάβασες αυτό αλλά 5 ποστ πιο κάτω δεν πήγες?

Πέρα από όλα τα άλλα...

Ωραίο τρολλινγκ xD

• Like 1
Δημοσ.

Μετα   9  χρονια......

γι 'αυτό και απαντάει με greeklish, ξέχασε ότι καταργήθηκαν :P

Δημοσ.

Ενταξει  ρε  παιδια....

ο  ανθρωπος   γραφτηκε   προχθες....

ειδε  φως   και  μπηκε....

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια....

ο ανθρωπος γραφτηκε προχθες....

ειδε φως και μπηκε....

Είδε τσάμπα και μπήκε...

Στη μαρμιτα όλος ο κυβερνοχωρος... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...