iPnos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον vste για το Dual Strike. Μόλις το testαρα και λειτουργεί άψογα και σε Windows 7 με χρήση Xpadder και αυτού του προφίλ. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Voucher για 15% off απο το ηλεκτρονικο καταστημα της Adidas (Αγγλια). Ισχυει για τις επομενες 7 μερες. Τονιζω πως ΔΕΝ στελνουν στην Ελλαδα. Οποιος ενδιαφερεται post εδω και πμ στη συνεχεια.
panangel Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εχω αυτή τη κεραία, για wifi πρέπει να ειναι. Δουλεύει με συγκεκριμένο hardware ή με όλες τις μητρικες; Ευχαριστώ πολύ για την κεραία!!!
HamerZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ακυρω, εφυγε Επεξ/σία 4 Μαΐου 2014 από HamerZ
haris_216 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ασύρματο τηλέφωνο Philips Dect 3ii. Συγκεκριμένα είναι σαν και αυτό. Μην χαίρεστε όμως γιατί στην φωτογραφία δείχνει...ωραιότερο απ' ότι είναι πραγματικά!!! Είναι λειτουργικότατο αν και το menu του δεν είναι ότι καλύτερο και δεν έχει φωτιζόμενη οθόνη. Έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά. Ένα καλό καθαρισματάκι θα του έκανε καλό. "Ιστορία Β' Παγκοσμίου Πολέμου" του Χ. Καβαφάκη (2 τόμοι εκδόσεις Αλκυών). Είναι σαν και αυτό. Αρκετά πολυκαιρισμένο σαν κατάσταση αλλά όχι τελείως κακή. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη, μετά τη γνωστή διαδικασία (ποστάρισμα πρώτα εδώ και μετά συνεννόηση με pm). Επειδή δεν είμαι για να κρατάω πράγματα μες τη μέση, ότι δεν φύγει μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα καταλήξει στην ανακύκλωση. Καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον, πάει για ανακύκλωση. Εκτός αν το προλάβει κάποιος μέχρι αύριο το πρωί
mourgolukos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Το λιεπον! Χαριζεται το καταπληκτικοεξοχοανυπερβλητο (copyright Ζερβουδακης) χειριστηριο Microsoft Dual Strike... Μικρο που συνδεα τον pc σε CRT τηλεοραση με ειχε βολεψει απιστευτα! Σνιφ ειχα τελειωσει το Half Life με αυτο!! Για οσους δεν γνωριζουν ειναι ενα χειριστηριο της microsoft ειδικα φτιαγμενο για να δουλευει με FPS games... Παιζει απροβληματιστα με το software της Microsoft μεχρι και σε XP.. Το δικο μου εχει και custom μοχλο απο N64... Οποιος το θελει λοιπον ας στειλει ενα PM και ας ετοιμαστει να ερθει για βολτα στην εξωτικη Γλυφαδα ωστε να το παρει... Δηλώνω ενδιαφέρον στέλνω πμ edit μόλις παρατήρησα πως δώθηκε
kronos24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Χαρίζω ηχεία 4.1 της Creative (Four Point Surround FPS 1500). Όσοι πιστοί προσέλθετε! Μένω Κερατσίνι, άρα η συνάντηση κοντά στην περιοχή μου. Πειραιάς, Κορυδαλλός, Νίκαια... gia su i agelia gia ta ixia isxii ?meno thesaloniki iparxi dinatotita apostolis file mu ? 1
chicken32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 gia su i agelia gia ta ixia isxii ?meno thesaloniki iparxi dinatotita apostolis file mu ? αν τα έχει ακόμα θα έχουνε πάρει αξία, σαν τα nokia 3310 6
chicken32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 θέλω να δω τον dcis να μπει να του πει οτι τα έχει ακόμα και να του τα στείλει... 5
Antwni Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 gia su i agelia gia ta ixia isxii ?meno thesaloniki iparxi dinatotita apostolis file mu ? Διάβασες αυτό αλλά 5 ποστ πιο κάτω δεν πήγες? Πέρα από όλα τα άλλα... Ωραίο τρολλινγκ xD 1
Razor_7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 gia su i agelia gia ta ixia isxii ?meno thesaloniki iparxi dinatotita apostolis file mu ? Μετα 9 χρονια...... γι 'αυτό και απαντάει με greeklish, ξέχασε ότι καταργήθηκαν
tigergreg Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ενταξει ρε παιδια.... ο ανθρωπος γραφτηκε προχθες.... ειδε φως και μπηκε.... 1
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ενταξει ρε παιδια.... ο ανθρωπος γραφτηκε προχθες.... ειδε φως και μπηκε.... Είδε τσάμπα και μπήκε... Στη μαρμιτα όλος ο κυβερνοχωρος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις