Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 2]

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όσους τολμηρούς θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, δίνω:

1. Μητρική Asus A7V133-C. Τροφοδοτείτε κανονικά, αλλά δεν εμφανίζει post και δεν δίνει κανένα beep code. Δοκιμάστηκε με επιβεβαιωμένα λειτουργικό επεξεργαστή.

2. Μητρική Gigabyte GA-7IXE4. Άλλες φορές κάνει boot, άλλες φορές δίνει beep code για CPU failure (ακόμα και σε επιβεβαιωμένα λειτουργικό επεξεργαστή) και άλλες φορές απλά τροφοδοτείτε όπως η άνωθεν μητρική.

3. Μνήμη Preton 512MB PC3200 DDR-400MHz non-ECC Unbuffered CL3 184-Pin DIMM VPM400X64C3/512H. Όταν την εγκαθιστώ σε οποιοδήποτε μηχάνημα εισπράτω beep code για πρόβλημα στις μνήμες.

Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (2-3 μέρες).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το λιεπον!

Χαριζεται το καταπληκτικοεξοχοανυπερβλητο (copyright Ζερβουδακης) :-D χειριστηριο Microsoft Dual Strike...

Μικρο που συνδεα τον pc σε CRT τηλεοραση με ειχε βολεψει απιστευτα! Σνιφ ειχα τελειωσει το Half Life με αυτο!!

Για οσους δεν γνωριζουν ειναι ενα χειριστηριο της microsoft ειδικα φτιαγμενο για να δουλευει με FPS games...

Παιζει απροβληματιστα με το software της Microsoft μεχρι και σε XP.. Το δικο μου εχει και custom μοχλο απο N64...

Οποιος το θελει λοιπον ας στειλει ενα PM και ας ετοιμαστει να ερθει για βολτα στην εξωτικη Γλυφαδα ωστε να το παρει...

Συγγνώμη. Απλά είχα ανοίξει θέμα στην κατηγορία. Hardware. Και μου είπαν να γράψω εδώ.. Συγγνώμη

Και τι ανοιξες στο hardware που επρεπε να μπει εδω; Δωσε πραμα στο λαο! Τι χαρίζεις; :P

• Like 1

• Moderators

Συγγνώμη. Απλά είχα ανοίξει θέμα στην κατηγορία. Hardware. Και μου είπαν να γράψω εδώ.. Συγγνώμη

Πριν ποσταρεις, καλο ειναι να διαβαζεις τη θεματολογια του thread, ασχετως τι σου εχει προτεινει οποιοδηποτε μελος.

Και τι ανοιξες στο hardware που επρεπε να μπει εδω; Δωσε πραμα στο λαο! Τι χαρίζεις; :P

Δεν χαριζει κατι.

• Moderators

Ένα λάθος έκανα.. Δεν σκότωσα κανέναν :-P

Προφανως και δεν σκοτωσες καποιον, αλλα αφου θελεις, να το αναλυσουμε:

Σου εχω ηδη δωσει ενα ποντο προειδοποιησης για αυτο ακριβως το λαθος που εκανες παλι, ενω ηδη εχεις αλλους 3 ποντους απο αλλους moderators, για αντιστοιχα επαναλαμβανομενα λαθη. Μ'αλλα λογια, δειχνεις με τη συμπεριφορα σου πως δεν εχεις σκοπο/δεν θελεις να συμμορφωθεις. Οποτε δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να σε παραξενευει η αντιμετωπιση μου.

/τελος offtopic, για οποιαδηποτε διευκρινιση/απορια ειμαι στη διαθεση σου, μεσω πμ.

Σου εχω ηδη δωσει ενα ποντο προειδοποιησης για αυτο ακριβως το λαθος που εκανες παλι, ενω ηδη εχεις αλλους 3 ποντους απο αλλους moderators, για αντιστοιχα επαναλαμβανομενα λαθη.

στους πόσους πόντους καίγεσαι btw?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...