dusty Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Έχω ενα κουτι για υπολογιστη, αρκετά παλιό. Αν για κάποιον είναι χρησιμο ας μου πει. : Μήπως το θέλει κανείς το κουτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolis Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Σωστα! Γι αυτο βαζω παλι την αγγελια αυτη που κηρυχθηκε αγονη την προηγουμενη φορα...... Παραλαβη μονο απο εδρα μου παρακαλω. Μην στελνετε πμ για αποστολη. Καλησπερα με ενδιαφερει 1.POWER COLOR ATI X1600 PRO AGP 512MB 2.LEADTEK NVIDIA FX 55OO AGP 256MB Στελνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μήπως το θέλει κανείς το κουτί; Πρέπει να το κάνεις πιο ελκυστικό να δώσεις και τίποτα άλλο για δώρο αν δεν φεύγει Τουλάχιστον πες τοποθεσία για να δουν οι ενδιαφερόμενοι αν βρίσκονται κοντά ή πρέπει να μεταναστεύσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Βρέθηκε μέλος να το πάρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Βρέθηκε μέλος να το πάρει! Πόσα του έσκασες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 χαρίζεται κουτί + δώρο 20 ευρώ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πήρα το κουτί, αλλά δεν βρήκα πουθενά μέσα το 20ευρώ... Ευχαριστώ τον φίλο dusty για το case! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μητρική 478. Δεν μπόρεσα με τίποτα να βρω το μοντέλο της. Την έχω χρονια χωρίς να την λειτουργώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Το μοντέλο πιθανώς να βρίσκεται κάτω απο το άσπρο χαρτάκι που φαίνεται δεξιά απο τις θέσεις των μνημών. Αν διακρίνω καλά, αμέσως μετά το χαρτάκι γράφει "REV A",.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ^ DFI NB78-BC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ^ DFI NB78-BC Before Christ? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ...Αγίαι Γραφέ, εδώ αι καλαί Αγίαι Γραφαί ! (....ε μα η σειρά σου να σου την πει ο Λου) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μια χαρα μητρικη ειναι βρε η DFI!μαλιστα εκδηλωνω ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 ^ DFI NB78-BC Η συγκεκριμένη δεν έχει κάρτα δικτύου, Και νομίζω πως στην φωτό του dusty υπάρχει κάρτα δικτύου Μάλλον είναι η NB78-BL τι ψείρας που είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 -3 καλώδια PC παράλληλης θύρας, αρσενικό σε αρσενικό, αρσενικό σε θηλυκό κτλ. Λογικά λειτουργούν. -Καλώδιο ρεύματος 2 αγωγών χωρίς γείωση (σαν αυτό που έχει η ηλεκτρική σκούπα) καμιά 10ριά μέτρα -Καλώδια ρεύματος PC http://images.dipol.com.pl/pict/e0060+.jpg - στερεοφωνικά ακουστικά, απ' αυτά που χρησιμοποιούνται σε internet cafe, με μικρόφωνο ξηλωμένο δυστυχώς, λειτουργούν, πολύ καλός ήχος -Καλώδια USB τέτοιου τύπου: http://toodifficult.com/wp-content/uploads/2010/11/usb-cable.jpg -Κάρτα Ethernet PCI 100Mbps Θεσσαλονίκη Παραμένουν ακόμα κάποια απ' τα πράγματα. Όποιος ενδιαφέρεται pm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις