dangar Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 @Candlemass - Αν στέλνεις Θεσσαλονίκη θα το ήθελα το Νο10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αν και δεν ειναι δικο μου θα ρωτησω τον ιδιοκτητη και θα σου στειλω μηνυμα σε περιπτωση που ειναι θετικος. Αναμένω με ΜΕΓΑΛΗ αγωνία. Και αν η απάντηση είναι θετική σου βρίσκω άνθρωπο να περάσει να το πάρει άμεσα !!! Οι αναπαλαιώσεις Moto και Ποδηλάτων είναι η τρέλα μου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Έχω ενα κουτι για υπολογιστη, αρκετά παλιό. Αν για κάποιον είναι χρησιμο ας μου πει. : Κανεις για το κουτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αναμένω με ΜΕΓΑΛΗ αγωνία. Και αν η απάντηση είναι θετική σου βρίσκω άνθρωπο να περάσει να το πάρει άμεσα !!! Οι αναπαλαιώσεις Moto και Ποδηλάτων είναι η τρέλα μου ... Aρνητικος δυστυχως....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Aρνητικος δυστυχως....... Με σκοτώνεις ... OK. Αν ποτέ το αποφασίσει, εδώ θα είμαι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Με σκοτώνεις ... OK. Αν ποτέ το αποφασίσει, εδώ θα είμαι ... Μπορείς πάντα να το αγοράσεις... Τα πάντα εχουν μία τιμή, ας μη τα θέλουμε όλα δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μπορείς πάντα να το αγοράσεις... Τα πάντα εχουν μία τιμή, ας μη τα θέλουμε όλα δωρεάν Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο αλλά και το ύφος της παρέμβασης σου, αλλά για την ιστορία, να σου πω ότι ΑΝ ήσουνα συλλέκτης ή αναπαλαίωτής αντικειμένων, θα ήξερες ότι τέτοιες αγοραπωλησίες γίνονται ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ δύσκολα. Γιατί ο κάτοχος όταν μυρίζεται ενδιαφέρουν θέλει να πουλήσει σε υπεραξία λόγω συλλεκτικότητας, ενώ ο αγοραστής θέλει απλά να αγοράσει κάτι σε άθλια κατάσταση και χωρίς ιδιαίτερη αξία ... Αλλιώς προφανώς θα το συζητούσα, με τον ιδιοκτήτη και όχι δημόσια προφανώς ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το λόγο αλλά και το ύφος της παρέμβασης σου, αλλά για την ιστορία, να σου πω ότι ΑΝ ήσουνα συλλέκτης ή αναπαλαίωτής αντικειμένων, θα ήξερες ότι τέτοιες αγοραπωλησίες γίνονται ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ δύσκολα. Γιατί ο κάτοχος όταν μυρίζεται ενδιαφέρουν θέλει να πουλήσει σε υπεραξία λόγω συλλεκτικότητας, ενώ ο αγοραστής θέλει απλά να αγοράσει κάτι σε άθλια κατάσταση και χωρίς ιδιαίτερη αξία ... Αλλιώς προφανώς θα το συζητούσα, με τον ιδιοκτήτη και όχι δημόσια προφανώς ! Εκτος αυτου πολλες φορες η αναπαλαιωση δεν συμφερει οικονομικα. Καποτε αναπαλαιωσα ενα σολεξ με 200,000 δρχ περιπου και καπακι βρηκα ενα ολοκαινουργιο 150,000 δρχ.... Τ αγορασα και αυτο και μετα αρκετο καιρο τα πουλησα 500,000 δρχ... Βεβαια ειχε ανεβει εν τω μεταξυ η ζητηση τους και η συλλεκτικη τους αξια. Το πιαντζιο σι δεν προκειται να εχει συλλεκτικη αξια και ειναι για χομπιστες. Τελος οφτοπικ παιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
napgio Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Οποίος-α το θέλει ας απαντήσει εδώ και θα στείλω προσωπικό μήνυμα με τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εκτος αυτου πολλες φορες η αναπαλαιωση δεν συμφερει οικονομικα. Καποτε αναπαλαιωσα ενα σολεξ με 200,000 δρχ περιπου και καπακι βρηκα ενα ολοκαινουργιο 150,000 δρχ.... Τ αγορασα και αυτο και μετα αρκετο καιρο τα πουλησα 500,000 δρχ... Βεβαια ειχε ανεβει εν τω μεταξυ η ζητηση τους και η συλλεκτικη τους αξια. Το πιαντζιο σι δεν προκειται να εχει συλλεκτικη αξια και ειναι για χομπιστες. Τελος οφτοπικ παιδες! Αν το μετρήσεις σε αξία, ακόμα και χρηστικότητα, δυστυχώς μόνο χάσιμο είναι. Αναπαλαιώνω μετά μανίας κυρίως ποδήλατα. Σίγουρα, ΠΟΤΕ δεν κερδίζεις και συνήθως χάνεις. Επίσης, επειδή βάζω ΠΟΛΥ προσωπική δουλειά, αδυνατώ να τα πουλήσω και κατέληξα να έχω ένα υπόγειο γεμάτο πανέμορφα ποδήλατα ... Anyway, hobby είναι όπως και πολλά άλλα. Οπότε στο hobby χώνεις ... δεν κερδίζεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 napgio, on 15 Apr 2014 - 3:23 PM, said: Οποίος-α το θέλει ας απαντήσει εδώ και θα στείλω προσωπικό μήνυμα με τον κωδικό. Θέλω την τηλεόραση της αγάπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Οποίος-α το θέλει ας απαντήσει εδώ και θα στείλω προσωπικό μήνυμα με τον κωδικό. Ενδιαφέρομαι αδερφέ! Στέλνω και pm... Θέλω την τηλεόραση της αγάπης Φτου σου αντίχριστε (Θε μου σ'χώρα με τούτες τις άγιες μέρες)... Με πρόλαβες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 DeMaitre, on 15 Apr 2014 - 3:30 PM, said:DeMaitre, on 15 Apr 2014 - 3:30 PM, said:Φτου σου αντίχριστε (Θε μου σ'χώρα με τούτες τις άγιες μέρες)... Με πρόλαβες!!! Συγνώμη δεν το ήθελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMaitre Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Συγνώμη δεν το ήθελα Παρακαλώ να μην ξανασυμβεί...!!! Άντε, καλό Πάσχα και σε καλή μεριά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Πολίτες Αθηναίοι θα χαρίσω διπλή πρόσκληση για τσινεματόγραφο για απόψε-σήμερα ντυθείτε στολιστείτε και επικοινωνήστε δεν ξέρω ακόμα ποιο θα δείτε γιατί σήμερις γίνεται της κερά πόπας αλλά ώρα μάλλον 19:00 αν δεν πάρει και σήμερα κάποιος θα μου κόψω την καλημέρα. ύπο και όψιν είναι αβγάντ πρεμιέρ 6978068463 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις