Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι φτιάχτηκα άγρια μου θύμισε την πρώτη μου αγάπη που με ξεπαρθένεψε με έναν celeron στα 566 

- - - - -

Το εξάρτημα στον πάτο τι ρόλο βαράει;

...καλά που δεν ήταν 100ΜHz πιο πάνω δηλαδή, θα ήταν πολύ σόκιν να το λες!  :-D

- - - - - 

(...είναι το rack που κρατάει σκληρούς ωρέ. Βιδώνει πάνω στο σασί/κάτω από το rack για τα φλόπις)

...ελπίζω βέβαια να μην μπερδεύτηκα και να ΜΗΝ αποτελεί η ερώτησή σου μέρος της πρώτης πρότασης...  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αρχαίο Power Supply που είχα βρεί σκάβοντας την αποθήκη.

2dce9o8.jpg

Όποιος το θέλει PM B)

Παρελήφθη, ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ.

...εσένα να μου το θυμάσαι, μια μέρα θα σε μπουζουριάσουν για αρχαιοκάπηλο.

Αμφοροίς, εδώ οι καλοί αμφοροίς!!:Ρ

• Like 1
Δημοσ.

.......χτυπάει μόνο υλικό που είναι τουλάχιστον δυο φορές η ηλικία του ρε συ ο Στέλιος αφού.

(Καλά, καλά, κατάλαβα, θα με μπουζουριάζεις για σπαμμεροκάπηλο. Όκέικ, μαζεύομαι.)

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω και εγώ δημόσια τον φίλο FilipposMD για τα καλώδια. Θα φανούν πολύ χρήσιμα ειδικά το VGA!!!!

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον Φίλλιπο (aka FilipposMD) για το υλικό που μου έδωσε για το GRE

Ωραίος τύπος και όπως τον περίμενα με βάση το άβαταρ... :P

Δημοσ.

To DVD του κουτιού που δίνει ο dusty, έχει εξαιρετικές ικανότητες ανάγνωσης γρατσουνισμένων-προβληματικών δίσκων.
Ένα διάστημα έψαχνα να διαβάσω ένα κατεστραμένο που δεν το διάβαζαν ούτε τα Plextor (και έχοντας δοκιμάσει Hitachi, LG, Toshiba, LiteOn, BenQ, Pioneer, NEC, Samsung) και αυτό το σχεδόν no-name (είναι Artec ή κάπως έτσι) το κατάφερε!

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω και από εδώ τον GP7 για το dvd player :-)

Επίσης

Χαρίζονται 2 λάμπες φθορίου,πράσινου χρώματος,54 εκ. http://www.nbb.cz/en...-mix-narva-d345

Η Μια έχει δουλέψει για 3 χρόνια συνεχόμενα και η δεύτερη καθόλου.

3 λάμπες φθορίου,πράσινου χρώματος,114,5 εκ. http://www.svetila.c...dh-g5-6477.html

Έχουν δουλέψει 1 ώρα.

Περιοχή Πατήσια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται   αυτο   το   ποδηλατο   velamos  η  κατι   τετοιο.

Αγοραστηκε   το   91  και   εκανε   μονο   5-6  χλμ.

Απο   τοτε   κλειδωθηκε   στην  πυλωτη   φιλικου   σπιτιου   στα   βριλησια.

Ειναι   οτι  ακριβως   βλεπετε.

Ο  ενδιαφερομενος   πρεπει   να   παει   εκει   με  καποιον  κοφτη   (μηχανικο   χωρις  ρευμα)   γιατι    χαθηκε   το  κλειδι   του  λουκετου  και  να   το  παρει.

Κατοπιν   ραντεβου   βεβαιως   μη  τυχον   και  θεωρηθει  κλεφτης.

Οπως   βλεπετε   θελει  αρκετη  δουλεια.

Οποιος   ενδιαφερθει   ποσταρει  πρωτα  εδω   και  στελνει   αμεσα   πμ.

index.php?app=core&module=attach&section

ΕΦΥΓΕ......

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 2
Δημοσ.

Μήπως δίνεις και το υπέροχο Μοτοποδήλατο ;;;;;; Θα ήθελα πολύ να το αναπαλαιωσω ...

Αν   και  δεν  ειναι  δικο   μου   θα  ρωτησω   τον  ιδιοκτητη   και  θα   σου   στειλω   μηνυμα   σε   περιπτωση   που   ειναι  θετικος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...