washcloud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ...όχι, όχι Μπλις. Στην αρχή, βρέξει-χιονίσει, αναφέρονται τα GHz...(στεγνά, όχι "κωδικοποιημένα"...) Τεσπα, καλή περιπτωσούλα ο επεξεργαστάκος. Όχι τίποτα μπομπάτο (για Ρ4), αλλά προκομμενούλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παιδιά, 2A γραφεί ξεκάθαρα. Αν θέλετε μπορω να βάλω φωτο. Βρέθηκε μέλος για να τον πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 edit : έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον αν μπορέσει να τον στείλει εκτός Αθηνών ο dusty ...γιατί, σε ρωτήσαμε; [...πρότεινέ του να του στείλεις έναν μικρό προπληρωμένο ΕΛΤΑ μέσα σε έναν άλλον και αν τον βολεύει να τον ρίξει σε ένα κουτί όποτε περνάει από 'κει, για να βγει στο ελάχιστο το κόστος (1.60). Aμαρτία είναι να πληρωθεί κούριερ για δαύτον... Εκτός κι αν θες ΚΑΙ την ψύκτρα...] Ντάστι, ψιλοκουβέντα κάναμε, κυρίως με σκοπό να "ανέβουν οι μετοχές" του επεξεργαστή στα σωστά τους επίπεδα (γιατί ένας Willamette στα 2.0 θα ήταν λιγότερο ελκυστικός) , και να μην μείνει αζήτητος (εγώ τουλάχιστον αυτόν τον σκοπό είχα). Δεν χρειαζόταν βρε να μπεις στον κόπο για φωτό... (όχι ότι έκανες άσχημα βέβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το κανονισαμε με τον μπλις. Πιστεύω οτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχει στην πόλη του χωρίς κοστος. Έχω επίσης ένα ανεμιστηρακι για κουτί. Απλό, δεν τι χρησιμοποίησα ποτέ και απο οτι βλέπω μάλλον δεν θα το κάνω και στο μέλλον. Σε οποιον φανεί χρήσιμος Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ...να καούν τα κάρβουνα κι οι μεταφορικές λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Έχω επίσης ένα ανεμιστηρακι για κουτί. Απλό, δεν τι χρησιμοποίησα ποτέ και απο οτι βλέπω μάλλον δεν θα το κάνω και στο μέλλον. Σε οποιον φανεί χρήσιμος Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 προπληρωμένο ΕΛΤΑ... ...να καούν τα κάρβουνα κι οι μεταφορικές λοιπόν ναι, ξέρω, όταν μου είπε που βρίσκεται, απέσυρα το ενδιαφέρον αλλά προσφέρθηκε να τον στείλει χωρίς κόστος και για τους 2 μας. Εξυπηρετικότατος ο dusty! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (...το αναποδογύρισες το σύστημα; Τώρα βάζεις πρώτα φωτό χωρίς όμως την περιγραφή...; ) ναι, ξέρω,όταν μου είπε που βρίσκεται, απέσυρα το ενδιαφέροναλλά προσφέρθηκε να τον στείλει χωρίς κόστος και για τους 2 μας.Εξυπηρετικότατος ο dusty! Κudos στο παλληκάρι λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μια κάρτα με 4 θύρες USB για όποιον τα θέλει. Πρέπει να ενημερωσω οτι έχω να την χρισμοποιησω καιρό. Πιθανόν να δουλεύει μια χάρα άλλα δεν έχω υπολογιστή να τη δοκιμασω. Όποιος ενδιαφέρεται πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 @dusty να στην ζητήσω? σου στέλνω και pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Την ζήτησε ηδη άλλος! Μη ρωτάτε για πμ. Εννοείται! Αφού το αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Την ζήτησε ηδη άλλος! Μη ρωτάτε για πμ. Εννοείται! Αφού το αναφέρω. ok κανένα πρόβλημα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ok κανένα πρόβλημα ! έχω κι εγώ μία που όλο ξεχνάω να χαρίσω, το ξαναθυμήθηκα τώρα. άμα θες στη δίνω, είμαι Αθήνα. ΕΠΙΣΗΣ για όποιον άλλο θέλει, έχω και μία με 3 εξόδους firewire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Το ανεμιστηρακι δε το θέλει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Χαρίζεται ο παρακάτω φορτιστής.Μέχρι τέλος Μαρτίου, μετά recycling. Αθήνα, σταθμός μετρό Εθνική Άμυνα-Κατεχάκη-Πανόρμου DVE Power Adapter Model: DSA-0051-03 FEU 50100F Input: 100-240V EU Wall Plug Output: 5V 1A DC DC Output Connector: 3.5x1.35mm Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το σταυρο για το φορτιστή! Πάνω στην ώρα που μου χρειαζόταν!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις