washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ρε συ wash καλό θα ήταν να ποστάρουν πρώτα εδώ και μετά πμ για δυο λόγους. 1)Για να μην υπάρχουν διαφωνίες πχ εγώ σου έστειλα πρώτος κ.ο.κ 2)Για να βλέπουμε και ποιοι παίρνουν πράγματα.Ως γνωστόν υπάρχουν άτομα που τα παίρνουν όλα ή ακόμα τα βγάζουν στο εμπόριο. Άμα θέλει να διώξει γρήγορα το προϊόν που χαρίζει προφανώς και δεν θα κοιτάξει τα παραπάνω αλλά θα το δώσει εκεί που τον βολεύει, εκεί που γουστάρει τέλος πάντων... Συμφωνώ εν μέρη δηλαδή μαζί σου. ...Αντώνη, να με συγχωρείς που δεν θα σου απαντήσω με την άποψή μου για ποιόν λόγο το 1) "δεν έχει νόημα" και για ποιούς λόγους το 2) θα φέρει περισσότερα προβλήματα από ότι υποτιθέμενα θα έλυνε, αλλά θεωρώ πως όντως έχουμε οριακά υπερβεί (...τί ωραία που θα ήταν να μην άρχιζε βέβαια καν η κουβέντα και απλά όποιος είχε να χαρίσει να χάριζε, ενώ όποιος ήταν να ζητήσει να ζήταγε - αλλά...) την ανοχή του παρακάτω (καλά να είναι που την επέδειξε πάντως) : Όντως παιδιά, φτάνει.
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Post 6541 Όσο για το φωτοτυπικό, είναι από κείνα τα μεγάλα που έχουν σε σχολές (μοιάζει πολύ με αυτό). Λειτουργεί αλλά βγάζει μαυρίλα, μάλλον θέλει καθάρισμα ή αλλαγή το τύμπανο. 1
redhotstef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ρε συ wash καλό θα ήταν να ποστάρουν πρώτα εδώ και μετά πμ για δυο λόγους. 1)Για να μην υπάρχουν διαφωνίες πχ εγώ σου έστειλα πρώτος κ.ο.κ 2)Για να βλέπουμε και ποιοι παίρνουν πράγματα.Ως γνωστόν υπάρχουν άτομα που τα παίρνουν όλα ή ακόμα τα βγάζουν στο εμπόριο. χαριζεται φορητο σιντι πλεηερ που λειτουργει και με πριζα. συναντηση κεντρο. θα δωθει σε οποιος ποσταρει δευτερος/ δηλωσει ενδιαφερον δευτερος..! (σε αυτη τη περιπτωση μορουμε να δουμε και τους διπλους λογαριασμους ενος ατομου..)
veteranos123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μπορείς να πεις το μοντέλο? Είσαι από Αθήνα- Πειραιά?
mikegad Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Post 6541 Όσο για το φωτοτυπικό, είναι από κείνα τα μεγάλα που έχουν σε σχολές (μοιάζει πολύ με αυτό). Λειτουργεί αλλά βγάζει μαυρίλα, μάλλον θέλει καθάρισμα ή αλλαγή το τύμπανο. αν στέλνεις ,ίσως να με ενδιαφέρει (αν και τα μεταφορικά θα είναι φωτιά) Έχεις pm
Captain Nemo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Στέλνω εγώ από τον 69 λογαριασμό μου και παραχωρώ την θέση μου στον veterano και αν μπορείς ανέβασε καμιά φωτογραφία @redhotstef.Γουρούνι στο σακί θα πάρουμε; 1
rohas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Χαρίζεται ο παρακάτω φορτιστής.Μέχρι τέλος Μαρτίου, μετά recycling. Αθήνα, σταθμός μετρό Εθνική Άμυνα-Κατεχάκη-Πανόρμου DVE Power Adapter Model: DSA-0051-03 FEU 50100F Input: 100-240V EU Wall PlugOutput: 5V 1A DCDC Output Connector: 3.5x1.35mm
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ενδιαφέρομαι εγω, μου εχει καεί ένας παρόμοιος και απο το ebay θα κανει 1 χρόνο!
rohas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 στειλε μου pm paylidis να κανονίσουμε τα περαιτέρω !
dusty Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Έχω εναν cpu Intel Pentium 4 μαζί με την ψυκτρα του. Παλιό μοντέλο του '01. Επειδή δεν έχω υπολογιστή να τον λειτούργησε θα αναφέρω οτι γραφεί πάνω. 2A GHZ/512/400/1.5V SL5ZT 7232A091-0175 Σε όποιον μπορεί να φανεί χρήσιμος ας με ενημερώσει.
washcloud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ...εκείνο το "2Α" που είδες πάντως, μάλλον 2.4 είναι (και ίσως σε μπέρδεψαν πιθανά ίχνη από την θερμοαπαγωγική πάστα).
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 μπορεί να είναι αυτός. Το γιατί να λέει Α μετά το 2 δε ξέρω
washcloud Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 ...όντως. Δεν είχα ποτέ μου πετύχει τέτοιον και αν κατάλαβα καλά (δεν είδα κάπου να αναφέρεται), μάλλον είναι η διαφοροποίηση που έπαιζε στη γενιά : Northwood πρέπει να είναι, και μαρκαριζόταν έτσι για να ξεχωρίζει όταν στα αντίστοιχα Hz έπαιζε και ο προγενέστερος Willamette... (εν ολίγοις κρίματζ που δεν είναι +0.4GHz τελικά - από την άλλη είναι νεωτέρας κοπής και μεγαλύτερης -διπλάσιας- L2 cache, από έναν Willamette...)
BLISS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) o δικός μου ο ψημένος γράφει 2Α Μήπως γιατί κυκλοφόρησε το Q1 (Α) του 2002; Δε ξέρω... έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον αν μπορέσει να τον στείλει εκτός Αθηνών ο dusty Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2014 από BLISS
Προτεινόμενες αναρτήσεις