tigergreg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Παμε γι αλλα...... Χαριζονται 5 drive dvd reader και dvdrw ολα ασπρα και ide. Αλλα πανε να ξεκινησουν αλλα δεν ανοιγει το πορτακι και αλλα διαβαζουν/δεν διαβαζουν. Πιθανον να θελουν καθαρισμα λογω πολυκαιριας αλλα τωρα πλεον δεν ασχολουμαι. Ειναι και ενα pioneer slotin και γι αυτο δεν θελω να τα στειλω ανακυκλωση. Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΤΑ 2 DVDRW ΚΑΙ ΤΑ 2 DVD-ROM. ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑ ΣΟΝΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΟΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Παμε γι αλλα...... Χαριζονται 5 drive dvd reader και dvdrw ολα ασπρα και ide. Αλλα πανε να ξεκινησουν αλλα δεν ανοιγει το πορτακι και αλλα διαβαζουν/δεν διαβαζουν. Πιθανον να θελουν καθαρισμα λογω πολυκαιριας αλλα τωρα πλεον δεν ασχολουμαι. Ειναι και ενα pioneer slotin και γι αυτο δεν θελω να τα στειλω ανακυκλωση. Παραλαβη εντος 48ωρου απο την εδρα μου πισω απο εφετειο/αρειο παγο. Ποσταρετε πρωτα εδω και αμεσα στειλτε πμ. Θα με ενδιέφεραν 2 DVD-RW. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 @tigergreg Θα με ενδιέφερε το ρουφηχτό πάντα ήθελα ένα τέτοιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 @tigergreg Θα με ενδιέφερε το ρουφηχτό πάντα ήθελα ένα τέτοιο ΑΑΑΑχχχχχχ και μενα μ αρεσαν και γι αυτο τ αγοραζα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αφου δεν ειναι εδω πλεον πα να πει οτι εφυγε. Μαλλον δεν τον εχεις λαβει ακομα... ...και θα κάνω κάποιον καιρό ούτως ή άλλως να λάβω - απλά επειδή είχα στείλει μήνυμα στον Μουργόλυκο και τον ρώτησα αν με θυμήθηκε όταν ήταν να βρεθείτε και μ' έγραψε εκεί που δεν πιάνει bytes στην απάντηση, αναρωτιόμουν σαν τον Πρωταγωνιστή "αν ο Θεός δεν έχει χιούμορ, τότε γιατί έχει RMA το Πλαίσιο;" και "αν έχει φύγει ο επεξεργαστής, μήπως ήταν απ' το παράθυρο;" όταν είδα το ποστ σου... @tigergreg Θα με ενδιέφερε το ρουφηχτό πάντα ήθελα ένα τέτοιο ΑΑΑΑχχχχχχ και μενα μ αρεσαν και γι αυτο τ αγοραζα.... iiiiiiiiiiii ξετσίπωτοι, κι δυο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashford Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Θα μ ενδιεφερε ενα dvd rw αν εχει μεινει! ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ...και θα κάνω κάποιον καιρό ούτως ή άλλως να λάβω - απλά επειδή είχα στείλει μήνυμα στον Μουργόλυκο και τον ρώτησα αν με θυμήθηκε όταν ήταν να βρεθείτε και μ' έγραψε εκεί που δεν πιάνει bytes στην απάντηση, αναρωτιόμουν σαν τον Πρωταγωνιστή "αν ο Θεός δεν έχει χιούμορ, τότε γιατί έχει RMA το Πλαίσιο;" και "αν έχει φύγει ο επεξεργαστής, μήπως ήταν απ' το παράθυρο;" όταν είδα το ποστ σου... iiiiiiiiiiii ξετσίπωτοι, κι δυο Ζηλιαρη!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ πολύ τον φίλο tigergreg πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο μου και είναι και Made in Japan από τα χεράκια του Χιροχίτο του ίδιου αθάνατο μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ^....του αυτοκράτορα;! Ζηλιαρη!!!!! ....θενκς με την ευκαιρία για τον επεγεργαστή, Τάιγκα! Θα πάρει λίγο καιρό βέβαια για να τον έχω και να τον δοκιμάσω όπως είπα, για να σου πω αν όλα του καλά... Θενκς και στον Μούργο τον Λύκο που εκτός από αυτόν κουβάλησε και κάποιο....αρχαιολογικής σημασίας υλικό, που ίσως φανεί χρήσιμο κάποια στιγμή (καλύτερα πάντως από το να το φάει η ανακύκλωση ή τα σκουπίδια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Χαρίζονται 3 εισητηρια αξιας 50 Euro's εκαστο για CEBIT 2014 Αννοβερο Ενδιαφερομαι,εχεις pm Χαρίζονται 2 σφραγισμένα μελάνια αυθεντικά HP 10 & 26 Παραλαβή από Αγ. Παρασκευή. Ενδιαφερομαι,εχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ^....του αυτοκράτορα;! Ναι του Θεού επί γης για να τονίσω την πιότητα δεν είχα κάνα άλλο εύκαιρο στην φαιά μου ουσία και δεν ήθελα να πω κάποιον κοινότυπο όπως τον Μοχίτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Χαρίζω το ποδήλατο που βλέπετε στη φωτογραφία. Είναι σε αχρησία εδώ και πολλά χρόνια (πάνω από 6 σίγουρα), οπότε δεν ξέρω τι λειτουργεί ή όχι. Σκόνη έχει σίγουρα πάντως :oP. Αν τυχόν κάποιος το θέλει και μπορεί να έρθει Μαρούσι να το πάρει σήμερα, αύριο ή στις 2 του μηνός μέχρι το μεσημέρι, ας μου πει. ποδήλατο.jpg Για την ιστορία, το ποδήλατο το έφτιαξα. Το έλυσα όλο, το καθάρισα με διάφορα υγρά (αυτό για τις inox κουζίνες ) για να φύγουν όλα από πάνω, καθαρίστηκαν όλα τα ρουλεμάν και ξανά έβαλα γράσο (ακόμα και στις ρόδες), ξύστηκε και βάφτηκε με μαύρο ματ σπρέι. Αλλάχτηκε αλυσίδα, ντίζες, περιμένω τώρα τακάκια και αυτή την ταινία για το τιμόνι και άμα βρω λεφτά κάποια στιγμή θα αλλάξω και την πεταλιέρα που τα γρανάζια είναι λίγο στραβά και ο άξονας κάπως (πως δεν ξέρω ). Δεν ξέρω γιατί τα γράφω όλα αυτά αλλά νταξ .... Βάζω και εικόνες για κάποια άτομα που μου ζήτησαν 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Άντε, καλά ψησίμ... ...καλές βόλτες δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ψησίμ...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Για την ιστορία, το ποδήλατο το έφτιαξα. Το έλυσα όλο, το καθάρισα με διάφορα υγρά (αυτό για τις inox κουζίνες ) για να φύγουν όλα από πάνω, καθαρίστηκαν όλα τα ρουλεμάν και ξανά έβαλα γράσο (ακόμα και στις ρόδες), ξύστηκε και βάφτηκε με μαύρο ματ σπρέι. Αλλάχτηκε αλυσίδα, ντίζες, περιμένω τώρα τακάκια και αυτή την ταινία για το τιμόνι και άμα βρω λεφτά κάποια στιγμή θα αλλάξω και την πεταλιέρα που τα γρανάζια είναι λίγο στραβά και ο άξονας κάπως (πως δεν ξέρω ). Δεν ξέρω γιατί τα γράφω όλα αυτά αλλά νταξ .... Βάζω και εικόνες για κάποια άτομα που μου ζήτησαν 65436_10200654164156175_376856518_n.jpg998101_10200654163956170_588815317_n.jpg1175367_10200654164516184_1546321493_n.jpg10006331_10200654163236152_2009295269_n.jpg Σούτου βρε σούτου κρύβε λόγια μην αλλάξει γνώμη ο FilipposMD και το ζητάει πίσω Και δεν με λές το πουλάς; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις