HILL.K Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 δοθηκαν ολα, ευχαριστω πολυ Γιωργο σε ευχαριστω πολυ για τα πραγματακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Χαρίζονται 2 σφραγισμένα μελάνια αυθεντικά HP 10 & 26 Παραλαβή από Αγ. Παρασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuziakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Χαρίζονται 3 εισητηρια αξιας 50 Euro's εκαστο για CEBIT 2014 Αννοβερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Χαριζεται θηκη για το nexus 7 του 2013 το ταμπλετ επωληθη και μας εμεινε η θηκη!! Πειραια κερατσινι βρισκομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noasgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Χαριζεται θηκη για το nexus 7 του 2013 το ταμπλετ επωληθη και μας εμεινε η θηκη!! Πειραια κερατσινι βρισκομαι Έχεις pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαριζεται λεηζερ εκτυπωτης EPSON EPL-5800 σε αγνωστη κατασταση για μενα καθοτι παροπλιστηκε πριν κανα δυο χρονια στο γραφειο. Εχουν χαθει καλωδια και ο διαφανος πλαστικος τροφοδοτης στην επανω εισοδο. Εαν θελει κανας φιλος ν ασχοληθει πολυ ευχαριστως να τον κρατησω 2-3 μερες πριν τον στειλω ανακυκλωση γιατι τον λυπαμαι καθοτι ειχαμε δωσει ενα σκασμο λεφτα καποτε. Παραλαβη υποχρεωτικα εντος διημερου απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο/αρειος παγος αμπελοκηπους αθηνας. Οποιος ενδιαφερετε ποσταρει πρωτα εδω και καπακι στελνει πμ. http://www.epson.co.nz/products/laser/epl5800_specs.asp ΕΦΥΓΕ!!! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Χαριζεται λεηζερ εκτυπωτης EPSON EPL-5800 Δηλώνω ενδιαφέρων εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Άκυρο/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Δινω κι εναν επεξεργαστη 775 ιντελ σελερον 430 με τους ιδιους παραπανω ορους. http://ark.intel.com/products/29735/Intel-Celeron-Processor-430-512K-Cache-1_80-GHz-800-MHz-FSB ΕΦΥΓΕ!!! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) ^ Ενδιαφέρομαι Άκυρο/ ...αν πρόκειται για πέναλτι, ενδιαφέρομαι και γι' αυτό. Αν είναι ψηφοδέλτιο, ας πάει στον επόμενο. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 να ευχαριστήσω το sphinxgr για τα πραγματάκια που μου έδωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Να ευχαριστήσω και εγώ τον φίλο Tigergreg για τον εκτυπωτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Να ευχαριστήσω και εγώ τον φίλο Tigergreg για τον εκτυπωτή! ...αναρωτιέμαι αν πρέπει να τον ευχαριστήσω κι εγώ για τον επεξεργαστή...Αλλά αφού γράφει "έφυγε", μάλλον όλα οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ...αναρωτιέμαι αν πρέπει να τον ευχαριστήσω κι εγώ για τον επεξεργαστή...Αλλά αφού γράφει "έφυγε", μάλλον όλα οκ... Αφου δεν ειναι εδω πλεον πα να πει οτι εφυγε. Μαλλον δεν τον εχεις λαβει ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ...αναρωτιέμαι αν πρέπει να τον ευχαριστήσω κι εγώ για τον επεξεργαστή...Αλλά αφού γράφει "έφυγε", μάλλον όλα οκ... Ευχαρίστησε και με την αποστολή και με την παραλαβή τσάμπα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις