sphinxgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαρίζω τα ακόλουθα 1) PIII Επεξεργαστές στα 800-866Mhz. Σύνολο 9 επεξεργαστές + Μια ψήκτρα με ανεμιστήρα για PIII 2) Μνήμες 128 Mb SDRAM 133Mhz. 15 Τεμάχια αχρησιμοποίητες. Dell & IBM είναι 3) SONY DDS 3 Data Cartridge 24 Gb - DGD125P. 7 Κασέτες σφραγισμένες + 3 DGD120P =10 σύνολο 4) Ενα τροφοδοτικό 350watt για PIII που λογικά λειτουργεί για να το έχω κρατήσει. 5) Battery Pack Sony Ericsson CPP 100 χρησιμοποιημένο 2-3 φορές. 6) Sony Ericsson W810. ΔΕΝ έχει μπαταρία, και ΔΕΝ δουλευει.Είχε αποτύχει η αναβάθμιση λογισμικού και απλά πέθανε. ΔΕΝ μπορεί να επιδιορθωθεί με νέο λογισμικό όσο γάτος και αν είστε. Χρησιμεύει μόνο ως ανταλλακτικά μιας και δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο Hardware μέρος / οθόνη 7) Ρολόι σιλικόνης ηλεκτρονικό Μπλέ SS.COM. Θέλει απλά μπαταρία. Είναι καινούργιο Παραλαβή απο Πλατεία Βικτώριας πρωινές ώρες ή Φιλαδέλφεια κάποια απογευματα Προτιμώ να δοθεί το καθένα σε διαφορετικό χρήστη. Επίσης αν για το καθένα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, να το μοιραστούν - μέχρι 3 άτομα Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφέρομαι για 2 τεμαχια Χαρίζω τα ακόλουθα 1) PIII Επεξεργαστές στα 800-866Mhz. Σύνολο 9 επεξεργαστές + Μια ψήκτρα με ανεμιστήρα για PIII 2) Μνήμες 128 Mb SDRAM 133Mhz. 15 Τεμάχια αχρησιμοποίητες 3) SONY DDS 3 Data Cartridge 24 Gb - DGD125P. 7 Κασέτες σφραγισμένες + 3 DGD120P =10 σύνολο Παραλαβή απο Πλατεία Βικτώριας πρωινές ώρες Προτιμώ να δοθεί το καθένα σε διαφορετικό χρήστη. Επίσης αν για το καθένα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, να το μοιραστούν - μέχρι 3 άτομα Ενδιαφέρομαι για 2 τεμάχια μνήμης 128mb sdram. Αν δείξουν ενδιαφέρον πολλά άτομα, ας πάρω τότε μόνο ένα. Στέλνω πμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Χαρίζω τα ακόλουθα 1) PIII Επεξεργαστές στα 800-866Mhz. Σύνολο 9 επεξεργαστές + Μια ψήκτρα με ανεμιστήρα για PIII 2) Μνήμες 128 Mb SDRAM 133Mhz. 13 Τεμάχια αχρησιμοποίητες. Dell & IBM είναι 3) SONY DDS 3 Data Cartridge 24 Gb - DGD125P. 7 Κασέτες σφραγισμένες + 3 DGD120P =10 σύνολο 4) Ενα τροφοδοτικό 350watt για PIII που λογικά λειτουργεί για να το έχω κρατήσει. 5) Battery Pack Sony Ericsson CPP 100 χρησιμοποιημένο 2-3 φορές. 6) Sony Ericsson W810. ΔΕΝ έχει μπαταρία, και ΔΕΝ δουλευει.Είχε αποτύχει η αναβάθμιση λογισμικού και απλά πέθανε. ΔΕΝ μπορεί να επιδιορθωθεί με νέο λογισμικό όσο γάτος και αν είστε. Χρησιμεύει μόνο ως ανταλλακτικά μιας και δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο Hardware μέρος / οθόνη 7) Ρολόι σιλικόνης ηλεκτρονικό Μπλέ SS.COM. Θέλει απλά μπαταρία. Είναι καινούργιο Παραλαβή απο Πλατεία Βικτώριας πρωινές ώρες ή Φιλαδέλφεια κάποια απογευματα Προτιμώ να δοθεί το καθένα σε διαφορετικό χρήστη. Επίσης αν για το καθένα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, να το μοιραστούν - μέχρι 3 άτομα Updated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ^ Μ' ενδιαφέρει το baterry pack για S/E. Στέλνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gms31 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Με ενδιαφερει το Sony Ericsson W810 για την οθονη του.Στελνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 φίλε μου με ενδιαφέρουν τα παρακάτω 2) Μνήμες 128 Mb SDRAM 133Mhz. 13 Τεμάχια αχρησιμοποίητες. Dell & IBM είναι 1με 2 κομμάτια να τα έχω για καβάντζα για κάτι αρχαία μηχανήματα που εχώ (από τον καιρό του Νωε ,ίσως και πιο πριν) 3)3) SONY DDS 3 Data Cartridge 24 Gb - DGD125P. 7 Κασέτες σφραγισμένες + 3 DGD120P =10 σύνολο και όλες τις χρειάζομαι για επίσης κάτι αρχαία μηχανήματα που έχω μαζί με τους προκτακλυσμιέους υπολογιστές ευχαριστώ Updated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Χαρίζω τα ακόλουθα 1) PIII Επεξεργαστές στα 800-866Mhz. Σύνολο 9 επεξεργαστές + Μια ψήκτρα με ανεμιστήρα για PIII 2) Μνήμες 128 Mb SDRAM 133Mhz. 15 Τεμάχια αχρησιμοποίητες. Dell & IBM είναι 3) SONY DDS 3 Data Cartridge 24 Gb - DGD125P. 7 Κασέτες σφραγισμένες + 3 DGD120P =10 σύνολο 4) Ενα τροφοδοτικό 350watt για PIII που λογικά λειτουργεί για να το έχω κρατήσει. 5) Battery Pack Sony Ericsson CPP 100 χρησιμοποιημένο 2-3 φορές. 6) Sony Ericsson W810. ΔΕΝ έχει μπαταρία, και ΔΕΝ δουλευει.Είχε αποτύχει η αναβάθμιση λογισμικού και απλά πέθανε. ΔΕΝ μπορεί να επιδιορθωθεί με νέο λογισμικό όσο γάτος και αν είστε. Χρησιμεύει μόνο ως ανταλλακτικά μιας και δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο Hardware μέρος / οθόνη 7) Ρολόι σιλικόνης ηλεκτρονικό Μπλέ SS.COM. Θέλει απλά μπαταρία. Είναι καινούργιο Παραλαβή απο Πλατεία Βικτώριας πρωινές ώρες ή Φιλαδέλφεια κάποια απογευματα Προτιμώ να δοθεί το καθένα σε διαφορετικό χρήστη. Επίσης αν για το καθένα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, να το μοιραστούν - μέχρι 3 άτομα ΟΚ για τους από πάνω που έγραψαν. Όποιος θέλει κάτι από τα παραπάνω που έχει ξαναζητηθεί ας γράψει. Πρώτη προτεραιότητα να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gms31 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω τον sphinxgr για το κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HILL.K Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Χαρίζω τα ακόλουθα 1) PIII Επεξεργαστές στα 800-866Mhz. Σύνολο 9 επεξεργαστές + Μια ψήκτρα με ανεμιστήρα για PIII 2) Μνήμες 128 Mb SDRAM 133Mhz. 15 Τεμάχια αχρησιμοποίητες. Dell & IBM είναι 3) SONY DDS 3 Data Cartridge 24 Gb - DGD125P. 7 Κασέτες σφραγισμένες + 3 DGD120P =10 σύνολο 4) Ενα τροφοδοτικό 350watt για PIII που λογικά λειτουργεί για να το έχω κρατήσει. 5) Battery Pack Sony Ericsson CPP 100 χρησιμοποιημένο 2-3 φορές. 6) Sony Ericsson W810. ΔΕΝ έχει μπαταρία, και ΔΕΝ δουλευει.Είχε αποτύχει η αναβάθμιση λογισμικού και απλά πέθανε. ΔΕΝ μπορεί να επιδιορθωθεί με νέο λογισμικό όσο γάτος και αν είστε. Χρησιμεύει μόνο ως ανταλλακτικά μιας και δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο Hardware μέρος / οθόνη 7) Ρολόι σιλικόνης ηλεκτρονικό Μπλέ SS.COM. Θέλει απλά μπαταρία. Είναι καινούργιο Παραλαβή απο Πλατεία Βικτώριας πρωινές ώρες ή Φιλαδέλφεια κάποια απογευματα Προτιμώ να δοθεί το καθένα σε διαφορετικό χρήστη. Επίσης αν για το καθένα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, να το μοιραστούν - μέχρι 3 άτομα Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το τροφοδοτικό 350watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Updated Εαν δεν το παρει τελικα το παιδι απο πανω με ενδιαφερει και εμενα το τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω 6 5 3 Strife beta keys. Όσοι πιστοί πμ. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2014 από SouLSLayeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Sandisk cruzer pop 8gb Χαριζεται το παραπανω αποθηκευτικο γιατι μουχει σπασει τα νευρα και λυπαμαι να το πεταξω. Εκανα μια εγγραφη απο καποιο πλευερ και απο τοτε αναγνωριζεται μονο ως 64μβ!!!!! και δεν μπορει να κανη φορματ ντφς η φατ αγνωστο γιατι. Καποιος μου ειπε οτι υπαρχει προγραμμα που τα επαναφερει αλλα δεν ασχολουμε αλλο. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στειλτε πμ. Παραλαβη απο την εδρα μου αμπελοκηπους αθηνας η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ....... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2014 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlahoskwn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 με ενδιαφερει εμενα στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα! Δηλώνω κ εγώ ενδιαφέρον αν δεν το πάρει ο vlahoskwn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Χαρίζω τα ακόλουθα 1) PIII Επεξεργαστές στα 800-866Mhz. Σύνολο 9 επεξεργαστές + Μια ψήκτρα με ανεμιστήρα για PIII 2) Μνήμες 128 Mb SDRAM 133Mhz. 15 Τεμάχια αχρησιμοποίητες. Dell & IBM είναι 3) SONY DDS 3 Data Cartridge 24 Gb - DGD125P. 7 Κασέτες σφραγισμένες + 3 DGD120P =10 σύνολο 4) Ενα τροφοδοτικό 350watt για PIII που λογικά λειτουργεί για να το έχω κρατήσει. 5) Battery Pack Sony Ericsson CPP 100 χρησιμοποιημένο 2-3 φορές. 6) Sony Ericsson W810. ΔΕΝ έχει μπαταρία, και ΔΕΝ δουλευει.Είχε αποτύχει η αναβάθμιση λογισμικού και απλά πέθανε. ΔΕΝ μπορεί να επιδιορθωθεί με νέο λογισμικό όσο γάτος και αν είστε. Χρησιμεύει μόνο ως ανταλλακτικά μιας και δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο Hardware μέρος / οθόνη 7) Ρολόι σιλικόνης ηλεκτρονικό Μπλέ SS.COM. Θέλει απλά μπαταρία. Είναι καινούργιο Παραλαβή απο Πλατεία Βικτώριας πρωινές ώρες ή Φιλαδέλφεια κάποια απογευματα Προτιμώ να δοθεί το καθένα σε διαφορετικό χρήστη. Επίσης αν για το καθένα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, να το μοιραστούν - μέχρι 3 άτομα Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο sphinx για τα πραγματάκια που μου έδωσε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις