Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   καπακι   στελνετε   πμ.

Παραλαβη   μονο  απο   εδρα  μου   αμπελοκηπους   αθηνας.

Επισης   δινω   και   μια   καρτα   γραφικων   που   μαλλον   δεν   ειναι   συμβατη  με  την  μητρικη.

Η  καρτα   βγαζει   γραμμες   στην  οθονη  και  ειναι   sapphire   agp   9250  128mb.

sapphire-9250-64bit-front.jpg

Και  φωτο.......

index.php?app=core&module=attach&section

index.php?app=core&module=attach&section

Τα   ντραιβ   θελουν   πλαστικους   ανταπτορες (που  δεν  τους   εχω)  για  να   μπουνε   διαφορετικα   μονο   με   πατεντα   μπαινουν.

Μπορει   να   βρω   και  το  ενα   καπακι.

Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στελνετε πμ.

Παραλαβη μονο απο εδρα μου αμπελοκηπους αθηνας.

Διαθεσιμα   και  τα   δυο.  Παραλαβη   στην  εδρα   μου  εντος   48ωρου.

Η  ΚΑΡΤΑ   ΔΟΘΗΚΕ.

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

χαριζεται κουπονι 10ευρω για αγορα ανω των 50 e από www.spartoo.gr (Δε ισχυει για προιοντα που ειναι ηδη σε προσφορα) Οποιος το θελει pm.

Δημοσ.

χαρίζω δύο μελάνια (μαύρο και χρώμα)  @work σφραγισμένα για εκτυπωτή cannon no 24 

παραλαβή από Πετρούπολη. Στείλτε π.μ.

Δημοσ.

για να γράφω εδώ εννοείται ότι ψάχνω κάποιον να μου χαρίσει το ρούτερ. 

Πρώτη σελίδα κανόνας Νο1

• 1. Παρακαλούνται να γράφουν μόνο: α) τα μέλη που έχουν κάτι να χαρίσουν και β) όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάτι που χαρίζεται. Απαγορεύεται αυστηρά να ζητάτε να σας χαρίσουν κάτι.
Δημοσ.

καλησπερα.

χαριζεται κουπονι 10ευρω για αγορα ανω των 50 e από www.spartoo.gr (Δε ισχυει για προιοντα που ειναι ηδη σε προσφορα) Οποιος το θελει pm.

καλησπερα φιλε. thelo to kouponi pou dineis.

Δημοσ.

Χαρίζονται τα εξής βιβλία:

Αθήνα
Ευχαριστω πολυ τον dklovedoctor για τα βιβλια της adobe. Θα πεσει για πολυ διαβασμα...

εχω στο φωτοσοπ την εκδοση cs5. Ξερετε πανω κατω τις διαφορες με cs3? οχι οτι δεν με καλυπτει το βιβλιο γιατι τα tools και η λειτουργια τους ειναι ιδια, απλα απο περιεργεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται :

μια κάρτα PCI ραδιοφώνου / τηλεόρασης (αναλογικής λήψης) PCTV Pro της Pinnacle (Conexant BT878 chipset) και

μία κάρτα ήχου Creative SoundBlaster LIVE CT-4620

είμαι Καλλιθέα.

Επεξ/σία από dhmak
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...