Gigamestin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δινω με τους ιδιους παραπανω ορους κι ενα κουτι λευκο turbox που του λειπουν 3 μπροστινα καπακια απο τις θεσεις των ντραιβ και θελει καθαρισμα. μια φοτο μπορεις να ανεβασεις?ενδιαφερομαι αν δω οτι μπορω να το μονταρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 μια φοτο μπορεις να ανεβασεις?ενδιαφερομαι αν δω οτι μπορω να το μονταρω Δυστυχως οχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ενδιαφερομαι για την συρταριερα αν δεν την πάρει κάποιος άλλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Με τόσο ενδιαφέρον για την συρταριέρα πρέπει να πάρει ο καθένας απο ένα συρτάρι για να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Με τόσο ενδιαφέρον για την συρταριέρα πρέπει να πάρει ο καθένας απο ένα συρτάρι για να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι Οκ παίρνω το χαλασμένο παιδιά,είμαι φοιτητής και το χρειάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myron Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ενδιαφερομαι για την συρταριερα αν δεν την πάρει κάποιος άλλος! Ο G0dlike που δήλωσε πρώτος ότι ενδιαφέρεται δεν απάντησε στο ΡΜ, ο Gigamestin τουλάχιστον έστειλε ΡΜ ότι αγόρασε καινούρια άρα δεν ενδιαφέρεται πια. Άρα, η συρταριέρα είναι δικιά σου Με τόσο ενδιαφέρον για την συρταριέρα πρέπει να πάρει ο καθένας απο ένα συρτάρι για να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι :-D Οκ παίρνω το χαλασμένο παιδιά,είμαι φοιτητής και το χρειάζομαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gambit84 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 η συρταριερα πιτσικαρει καθολου? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Επιπλέον θα δώσω μία καρέκλα ΙΚΕΑ σαν αυτή http://pics.ricardostatic.gr/14_718785048_Big/epipla-grafeiou/karekla-aspri-ikea.jpg σε μαύρο χρώμα με ένα σπάσιμο στην πλάτη πλάγια απο ένα γομάρι που έκατσε και ξαπλωσε περνώντας την για πολυθρόνα (κολλιέται ή βιδωνεται ευκολα με ενα τσερκι). Για κανένα πιτσιρίκι ή νορμάλ χρήση είναι μια χαρά. Παραλαβή αθηνα κέντρο. Ισχύουν τα γνωστά περί post/pm παιδια υπαρχει ακόμα αλλα δε ξερω για ποσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstantineSt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Update: Ποντίκι Microsoft Wheel Mouse 3.0 PS/2 (Με μπίλια ) Hands free Sony Ericsson HPM-60 (Αχρησιμοποίητο) Hands free Motorola ΙΕΕΕ 1284 printer καλώδιο (DB-25 to 36 pin Centronics) της hp Επίσης ένα heat gun 1500 watt της Peugeot στο οποίο δυστυχώς έχει καεί η μία αντίσταση και βγάζει μονάχα χλιαρό αέρα. Ροή κανονική. Στο ταλαιπωρημένο κουτάκι του. Παραλαβή από Λιβαδειά μιας & ξέχασα να το πάρω μαζί μου. Για όποιον ενδιαφέρεται το φέρνω Πάτρα μετά τις γιορτές. (Ενδεικτική φωτό - το πιστόλι είναι μπλε) Το πιστολι ειναι διαθεσιμο ? Βρισκομαι πατρα . Βρίσκονται Πάτρα. Θα βρεθούν & άλλα προσεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δινω με τους ιδιους παραπανω ορους κι ενα κουτι λευκο turbox που του λειπουν 3 μπροστινα καπακια απο τις θεσεις των ντραιβ και θελει καθαρισμα. Και φωτο....... Τα ντραιβ θελουν πλαστικους ανταπτορες (που δεν τους εχω) για να μπουνε διαφορετικα μονο με πατεντα μπαινουν. Μπορει να βρω και το ενα καπακι. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στελνετε πμ. Παραλαβη μονο απο εδρα μου αμπελοκηπους αθηνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myron Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Ενδιαφερομαι για την συρταριερα αν δεν την πάρει κάποιος άλλος! Έχεις ΡΜ η συρταριερα πιτσικαρει καθολου? Όχι, έχει ανοίξει όμως ο πάτος του τρίτου συρταριού.Τον βρήκα όμως και πιστεύω ότι με λίγη κόλλα φτιάχνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 η συρταριερα πιτσικαρει καθολου? Όχι, έχει ανοίξει όμως ο πάτος του τρίτου συρταριού.Τον βρήκα όμως και πιστεύω ότι με λίγη κόλλα φτιάχνεται. Δεν παρακολουθείς τον βασιλιά ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myron Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δεν παρακολουθείς τον βασιλιά ε? :huh: Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 :huh: Όχι πιάσε δουλειά, έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου μέχρι το πρωί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sapil21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 αν ενδιαφέρουν κάποιον χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία . Παραλαβή από Πετράλωνα - αθήνα (dhmak προτεραιότητα) Καλημέρα. Λόγω κακής συνεννοήσεως (από μέρος μου), μιας μετακόμισης και γιορτών, εξακολουθούν να υπάρχουν τα παραπάνω για λίγο καιρό ακόμα. Παραλαβή μόνο από Γαλάτσι , Αθήνα. Στείλτε μου και πμ αφού ποστάρετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις