Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά

χαρίζετε η ακόλουθη συρταριέρα, διαστάσεων 46*93*83 (πλάτος*βάθος*ύψος)

DSC00095.jpg

DSC00096.jpg

DSC00097.jpg

Έχει πρόβλημα στο τρίτο συρτάρι, που του έχει φύγει ο πάτος, αλλά αν κάποιος κολλήσει την πρόσοψη του τρίτου και του τέταρτου μαζί, τότε θα αποκτήσει ένα συρτάρι που μπορεί να βάλει ψηλά αντικείμενα μέσα.

Για να μην υπάρξει παρανόηση, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σαν συρταριέρα, απλά είπα να ρωτήσω εδώ πριν την πετάξω στα σκουπίδια.

Παραλαβή από Αγία Παρασκευή.

Ως συνήθως, πρώτα απάντηση εδώ και μετά ΡΜ

Μύρων

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Φιλε ενδιαφερομαι για τα βιβλια της adobe. Αν τα θελει και αλλος, ας παρουμε ενα και ενα. Θα προτιμουσα ομως του photoshop.

Δημοσ.

χαρίζονται τα εξής:

1) κουτί αποθήκευσης με τρία συρτάρια για βιντεοκασσέτες 8mm (σε πολύ καλή κατάσταση).

2) κουτί αποθήκευσης για slides το οποίο μέσα περιέχει 10 θήκες που η καθεμία κρατάει 36 slides (σε άψογη κατάσταση αφού, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, είναι ακόμα με το πλαστικό της και δεν έχει ανοιχτεί ΠΟΤΕ)

3) 18 θήκες για slides (όπως αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία) σε πολύ καλή κατάσταση.

παραλαβή από Νέα Σμύρνη και εντός 2-3 ημερών καθώς είναι μες τη μέση.

για την αποφυγή παρεξηγήσεων να ενημερώσω ότη ίδια αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ

ΤΕΛΟΟΟΣΣΣ

Δημοσ.

καλησπέρα ενδιαφέρομαι για :

1. 1.Όλα ήταν τόσο μα τόσο υπέροχα - Αναστασία Καλλιόντζη - Εκδόσεις Λιβάνη
  2. 2.ADOBE PHOTOSHOP CS3 USER GUIDE στα ελληνικά

θα ήθελα και εγώ την Ελληνική έκδοση αν γίνεται και μπορεί να το μοιραστεί το μέλος που το ζήτησε πριν από εμένα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά

χαρίζετε η ακόλουθη συρταριέρα, διαστάσεων 46*93*83 (πλάτος*βάθος*ύψος)

DSC00095.jpg

DSC00096.jpg

DSC00097.jpg

Έχει πρόβλημα στο τρίτο συρτάρι, που του έχει φύγει ο πάτος, αλλά αν κάποιος κολλήσει την πρόσοψη του τρίτου και του τέταρτου μαζί, τότε θα αποκτήσει ένα συρτάρι που μπορεί να βάλει ψηλά αντικείμενα μέσα.

Για να μην υπάρξει παρανόηση, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σαν συρταριέρα, απλά είπα να ρωτήσω εδώ πριν την πετάξω στα σκουπίδια.

Παραλαβή από Αγία Παρασκευή.

Ως συνήθως, πρώτα απάντηση εδώ και μετά ΡΜ

Μύρων

ενδιαφερομαι και εγω.ειμαι φοιτητης και επειδη σκεφτομαι να νοικιασω στην πολη που σπυδαζω θα μου ηταν χρησιμη

Δημοσ.

Χαριζετε   μητρικη   gigabyte  ga-8idx  socket   478   με   backpanel   και   cpu  p4  willamette  1,8.

Υπαρχει   περιπτωση  να  βρω   και   την   ψυκτρα.

Εχει   το  εξης   προβλημα.

Ανοιγει   αλλα   την  ωρα   που  παει  να   προχωρησει  σβηνει.

Μπορει   να  φταινε   οι   3   φουσκωμενοι   πυκνωτες  η   λαθος   μνημες.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   καπακι   στελνετε   πμ.

Παραλαβη   μονο  απο   εδρα  μου   αμπελοκηπους   αθηνας.

Επισης   δινω   και   μια   καρτα   γραφικων   που   μαλλον   δεν   ειναι   συμβατη  με  την  μητρικη.

Η  καρτα   βγαζει   γραμμες   στην  οθονη  και  ειναι   sapphire   agp   9250  128mb.

sapphire-9250-64bit-front.jpg

8idx.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζετε   μητρικη   gigabyte  ga-8idx  socket   478   με   backpanel   και   cpu  p4  willamette  1,8.

Υπαρχει   περιπτωση  να  βρω   και   την   ψυκτρα.

Εχει   το  εξης   προβλημα.

Ανοιγει   αλλα   την  ωρα   που  παει  να   προχωρησει  σβηνει.

Μπορει   να  φταινε   οι   3   φουσκωμενοι   πυκνωτες  η   λαθος   μνημες.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   καπακι   στελνετε   πμ.

Παραλαβη   μονο  απο   εδρα  μου   αμπελοκηπους   αθηνας.

Επισης   δινω   και   μια   καρτα   γραφικων   που   μαλλον   δεν   ειναι   συμβατη  με  την  μητρικη.

Η  καρτα   βγαζει   γραμμες   στην  οθονη  και  ειναι   sapphire   agp   9250  128mb.

Η  μητρικη   δοθηκε.

Η  καρτα    κρατηθηκε......

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.

Δινω   με   τους   ιδιους   παραπανω   ορους   κι   ενα   κουτι    λευκο   turbox  που   του   λειπουν   3   μπροστινα   καπακια   απο  τις  θεσεις   των   ντραιβ    και   θελει   καθαρισμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...