Myron Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά χαρίζετε η ακόλουθη συρταριέρα, διαστάσεων 46*93*83 (πλάτος*βάθος*ύψος) Έχει πρόβλημα στο τρίτο συρτάρι, που του έχει φύγει ο πάτος, αλλά αν κάποιος κολλήσει την πρόσοψη του τρίτου και του τέταρτου μαζί, τότε θα αποκτήσει ένα συρτάρι που μπορεί να βάλει ψηλά αντικείμενα μέσα. Για να μην υπάρξει παρανόηση, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σαν συρταριέρα, απλά είπα να ρωτήσω εδώ πριν την πετάξω στα σκουπίδια. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. Ως συνήθως, πρώτα απάντηση εδώ και μετά ΡΜ Μύρων
G0dlike Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Θα την ήθελα εγώ φίλε μου,αν δεν έχει προηγηθεί κάποιος άλλος..
dklovedoctor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα εξής βιβλία: Site: Όλα ήταν τόσο μα τόσο υπέροχα - Αναστασία Καλλιόντζη - Εκδόσεις Λιβάνη maxdore217 Site: Mind power Change your thinking, change your life - James Borg giorgos147 Site: Microsoft Windows 2000 Server Βήμα Προς Βήμα - Γκιούρδας Site: Microsoft Ελληνικό Word 2000 Βήμα Προς Βήμα - Γκιούρδας Ανακαλύπτοντας το Microsoft Office 2000 Professional - Microsoft Site: Εύχρηστος οδηγός για το FRONTPAGE 2000 Β' ΕΚΔΟΣΗ - Χρήστος Νικολαϊδης Site: ADOBE PREMIERE PRO CS3 USER GUIDE στα αγγλικά killer76 Site: ADOBE PHOTOSHOP CS3 USER GUIDE στα ελληνικά killer76 ή maxdore217 Αθήνα Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2014 από dklovedoctor 1
giorgos147 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εκδηλώνω ένα μικρό ενδιαφέρον για το Mind power Change your thinking, change your life - James Borg
killer76 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Φιλε ενδιαφερομαι για τα βιβλια της adobe. Αν τα θελει και αλλος, ας παρουμε ενα και ενα. Θα προτιμουσα ομως του photoshop.
haris_216 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 χαρίζονται τα εξής: 1) κουτί αποθήκευσης με τρία συρτάρια για βιντεοκασσέτες 8mm (σε πολύ καλή κατάσταση). 2) κουτί αποθήκευσης για slides το οποίο μέσα περιέχει 10 θήκες που η καθεμία κρατάει 36 slides (σε άψογη κατάσταση αφού, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, είναι ακόμα με το πλαστικό της και δεν έχει ανοιχτεί ΠΟΤΕ) 3) 18 θήκες για slides (όπως αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία) σε πολύ καλή κατάσταση. παραλαβή από Νέα Σμύρνη και εντός 2-3 ημερών καθώς είναι μες τη μέση. για την αποφυγή παρεξηγήσεων να ενημερώσω ότη ίδια αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ ΤΕΛΟΟΟΣΣΣ
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα ενδιαφέρομαι για : 1.Όλα ήταν τόσο μα τόσο υπέροχα - Αναστασία Καλλιόντζη - Εκδόσεις Λιβάνη 2.ADOBE PHOTOSHOP CS3 USER GUIDE στα ελληνικά θα ήθελα και εγώ την Ελληνική έκδοση αν γίνεται και μπορεί να το μοιραστεί το μέλος που το ζήτησε πριν από εμένα.
Myron Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Θα την ήθελα εγώ φίλε μου,αν δεν έχει προηγηθεί κάποιος άλλος.. Έχεις ΡΜ
Gigamestin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά χαρίζετε η ακόλουθη συρταριέρα, διαστάσεων 46*93*83 (πλάτος*βάθος*ύψος) Έχει πρόβλημα στο τρίτο συρτάρι, που του έχει φύγει ο πάτος, αλλά αν κάποιος κολλήσει την πρόσοψη του τρίτου και του τέταρτου μαζί, τότε θα αποκτήσει ένα συρτάρι που μπορεί να βάλει ψηλά αντικείμενα μέσα. Για να μην υπάρξει παρανόηση, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σαν συρταριέρα, απλά είπα να ρωτήσω εδώ πριν την πετάξω στα σκουπίδια. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. Ως συνήθως, πρώτα απάντηση εδώ και μετά ΡΜ Μύρων ενδιαφερομαι και εγω.ειμαι φοιτητης και επειδη σκεφτομαι να νοικιασω στην πολη που σπυδαζω θα μου ηταν χρησιμη
tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Χαριζετε μητρικη gigabyte ga-8idx socket 478 με backpanel και cpu p4 willamette 1,8. Υπαρχει περιπτωση να βρω και την ψυκτρα. Εχει το εξης προβλημα. Ανοιγει αλλα την ωρα που παει να προχωρησει σβηνει. Μπορει να φταινε οι 3 φουσκωμενοι πυκνωτες η λαθος μνημες. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στελνετε πμ. Παραλαβη μονο απο εδρα μου αμπελοκηπους αθηνας. Επισης δινω και μια καρτα γραφικων που μαλλον δεν ειναι συμβατη με την μητρικη. Η καρτα βγαζει γραμμες στην οθονη και ειναι sapphire agp 9250 128mb.
Poincareγρ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δηλώνω ενδιαφέρον για την μητρική... Μπας και διορθώνεται...
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δηλώνω ενδιαφέρον για την καρτα γραφικων
tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαριζετε μητρικη gigabyte ga-8idx socket 478 με backpanel και cpu p4 willamette 1,8. Υπαρχει περιπτωση να βρω και την ψυκτρα. Εχει το εξης προβλημα. Ανοιγει αλλα την ωρα που παει να προχωρησει σβηνει. Μπορει να φταινε οι 3 φουσκωμενοι πυκνωτες η λαθος μνημες. Ποσταρετε πρωτα εδω και καπακι στελνετε πμ. Παραλαβη μονο απο εδρα μου αμπελοκηπους αθηνας. Επισης δινω και μια καρτα γραφικων που μαλλον δεν ειναι συμβατη με την μητρικη. Η καρτα βγαζει γραμμες στην οθονη και ειναι sapphire agp 9250 128mb. Η μητρικη δοθηκε. Η καρτα κρατηθηκε...... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2014 από tigergreg
tigergreg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δινω με τους ιδιους παραπανω ορους κι ενα κουτι λευκο turbox που του λειπουν 3 μπροστινα καπακια απο τις θεσεις των ντραιβ και θελει καθαρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις