Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρίζω το ποδήλατο που βλέπετε στη φωτογραφία. Είναι σε αχρησία εδώ και πολλά χρόνια (πάνω από 6 σίγουρα), οπότε δεν ξέρω τι λειτουργεί ή όχι. Σκόνη έχει σίγουρα πάντως :oP.

Αν τυχόν κάποιος το θέλει και μπορεί να έρθει Μαρούσι να το πάρει σήμερα, αύριο ή στις 2 του μηνός μέχρι το μεσημέρι, ας μου πει.

post-63499-0-13451700-1388489302_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζω το ποδήλατο που βλέπετε στη φωτογραφία. Είναι σε αχρησία εδώ και πολλά χρόνια (πάνω από 6 σίγουρα), οπότε δεν ξέρω τι λειτουργεί ή όχι. Σκόνη έχει σίγουρα πάντως :oP.

Αν τυχόν κάποιος το θέλει και μπορεί να έρθει Μαρούσι να το πάρει σήμερα, αύριο ή στις 2 του μηνός μέχρι το μεσημέρι, ας μου πει.

attachicon.gifποδήλατο.jpg

ενδιαφέρομαι κι εγώ μιάς και είμαι και κοντά  (αν φυσικά δεν το πάρουν evo και haris)

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Φίλιππο..! Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε και χρόνια πολλά :)

@άδικε όταν το τελειώσω θα το βγάλω :P

Δημοσ.

Tσουλάει τσουλάει?  :P  Τη φώτο μην ξεχάσεις!  :D

Τσουλάειιι :P είπα όταν το τελειώσω.! (μαύρο matte και άμα δεν γυαλίσουν οι ζάντες θα τις περάσω και αυτές με 3m ζελατίνα μαύρο matte επίσης ;))

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζω τις ευχές μου για μια καλή χρονιά λεπτομέρειες για την παραλαβή με ταχυδρομικό περιστέρι για να αποφύγουμε το πόνυ εξπρές. :P

• Like 9
Δημοσ.

Χαρίζω τις ευχές μου για μια καλή χρονιά λεπτομέρειες για την παραλαβή με ταχυδρομικό περιστέρι για να αποφύγουμε το πόνυ εξπρές. :P

Αν τις δίνεις μαζί με εγγύηση ενός έτους, ενδιαφέρομαι.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...