MessengerOfGood Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το SONY TC-K81 (για όσους δεν το ξέρουν) ήταν το κασσετόφωνο επιλογής του Ήχου. Εξαιρετικό κασσετόφωνο από τη SONY που συγκρίνεται άνετα με τα Nakamichi.Είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση αλλά θέλει αλλαγή 2 ιμάντων (είναι πολυκαιρισμένοι και χάνει στροφές στο τέλος της ταινίας που έχει λίγο ζόρι). Είναι βέβαιο ότι δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.Επειδή δεν μου χρησιμεύει πιά, το χαρίζω μαζί με περίπου 190 κασσέτες, γραμμένες ή του εμπορίου. Επίσης μαζί δίνω και μια κασσέτα καθαρισμού κεφαλών με το υγρό της και έναν απομαγνητιστή κεφαλών. Το θέμα είναι ότι θέλω να μεταφέρω σε CD 5-6 κασσέτες που έχουν για μένα συναισθηματική αξία. Επομένως θα δοθεί σε συμφορουμίτη που, αφού αλλάξει τους 2 ιμάντες, θα μου το παραχωρήσει 2-3 μέρες να κάνω αυτή τη δουλειά και μετά του το ξαναδίνω.
ProDim Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το SONY TC-K81 (για όσους δεν το ξέρουν) ήταν το κασσετόφωνο επιλογής του Ήχου. Εξαιρετικό κασσετόφωνο από τη SONY που συγκρίνεται άνετα με τα Nakamichi. Είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση αλλά θέλει αλλαγή 2 ιμάντων (είναι πολυκαιρισμένοι και χάνει στροφές στο τέλος της ταινίας που έχει λίγο ζόρι). Είναι βέβαιο ότι δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Επειδή δεν μου χρησιμεύει πιά, το χαρίζω μαζί με περίπου 190 κασσέτες, γραμμένες ή του εμπορίου. Επίσης μαζί δίνω και μια κασσέτα καθαρισμού κεφαλών με το υγρό της και έναν απομαγνητιστή κεφαλών. Το θέμα είναι ότι θέλω να μεταφέρω σε CD 5-6 κασσέτες που έχουν για μένα συναισθηματική αξία. Επομένως θα δοθεί σε συμφορουμίτη που, αφού αλλάξει τους 2 ιμάντες, θα μου το παραχωρήσει 2-3 μέρες να κάνω αυτή τη δουλειά και μετά του το ξαναδίνω. Θα το ηθελα εγω. Εχω και ενα φιλο που μπορει να του κανει ενα service στους ιμαντες του.
funbreaker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Χαρίζεται ασπρόμαυρος εκτυπωτής lexmark p570 νομίζω ή κάτι τέτοιο και λειτουργικότατο σκάνερ agfa e40 χωρίς το τροφοδοτικό του (ένα απλό 15v 1.2 A). Παρακαλώ από Θεσσαλονίκη μετά από pm. Ενδιαφέρομαι αλλά δεν μπορώ να στείλω p.m. Μάλλον έχει γεμίσει το inbox σου.
MessengerOfGood Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Λόγω ύπαρξης πολλαπλού ενδιαφέροντος από πιό εξειδικευμένο φόρουμ (έχω πολύ βολικές προτάσεις, θα μου γράψουν και τις κασσέτες...) η προσφορά για το SONY TC-K81 αποσύρεται από το Insomnia. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
tigergreg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 έκλεισε. Θα μιλήσουμε το απόγευμα για τα λοιπά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
talos_2002 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Έχω 8 κασσέτες, μία χωρίς κουτάκι. Είχαν γραφεί μια φορά κι από τότε ξεχάστηκαν κάπου στο σαλόνι.Αν ενδιαφέρεται κάποιος από Θεσσαλονίκη ας στείλει π.μ.
kekos123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Χαρίζονται 2 CD-RECORDER 1 Plextor's PlexWriter 8/4/32 CDRW σε άριστη κατάσταση και με συνοδευτικό CD-ROM και βιβλιο-εγχειριδιο χρήσης 1 LITE-ON CD-Recorder σε πολυ καλή κατάσταση με τα IDE καλώδια τους. παραλαβή απο Μενιδι-Αττικη.
άδικος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Update: Ποντίκι Microsoft Wheel Mouse 3.0 PS/2 (Με μπίλια ) Hands free Sony Ericsson HPM-60 (Αχρησιμοποίητο) Hands free Motorola ΙΕΕΕ 1284 printer καλώδιο (DB-25 to 36 pin Centronics) της hp Επίσης ένα heat gun 1500 watt της Peugeot στο οποίο δυστυχώς έχει καεί η μία αντίσταση και βγάζει μονάχα χλιαρό αέρα. Ροή κανονική. Στο ταλαιπωρημένο κουτάκι του. Παραλαβή από Λιβαδειά μιας & ξέχασα να το πάρω μαζί μου. Για όποιον ενδιαφέρεται το φέρνω Πάτρα μετά τις γιορτές. (Ενδεικτική φωτό - το πιστόλι είναι μπλε) Βρίσκονται Πάτρα. Θα βρεθούν & άλλα προσεχώς.
kekos123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 4 screen protectors στη θήκη τους, για google nexus 7αρι, 2013 εκδοση (με την τρύπα για το ηχείο δεξιά όπως το κοιτάς, και όχι στη μέση)! Με πμ, και παραλαβή υποχρεωτικά από Μεταμόρφωση ή Λυκόβρυση. Σε ευχαριστώ πολύ και δημόσια φίλε μου,καλές γιορτές !
tigergreg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ..... ΕΛΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ 5 ΠΛΗΡΗ ΠΙΣΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ 2 ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΡΙΣΑΝ ΠΙΣΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕΤΑΡΙΣΑ/ΜΟΝΤΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ.ΗΔΗ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ/ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. Ευχαριστω και παλι....νασται ολοι καλα. Αντεγραψα το παραπανω μηνυμα απο αλλο σαιτ (γι αυτο και τα κεφαλαια) γιατι δυσκολευομαι αφανταστα με τα πεζα οποτε αν γινετε ας μην σβηστει απο τους διαχειριστες. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2013 από tigergreg 16
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Χαρίζω καμιά 30αριά Κασέτες VHS οι οποίες είναι υψηλής ποιότητας και κυρίως απο το περιοδικό Hi Tech. παραλαβή μόνο απο Πατήσια. Επίσης: DAWI CONTROL ULTRA-SCSI CONTROLLER DC-2975U SCSI RAID Controller Adaptec AHA-2940U Λογικά δουλευουν μια χαρα και οι 2. Παραλαβή απο Πατήσια ή Φιλαδέλφεια ή Πλατεία Βικτώριας Οι Βιντεοκασσέτες (που πήρα εγώ από άλλο φόρουμ) είναι ξανά διαθέσιμες (για 1-2 μέρες) γιατί μετέφερα όσες με ενδιέφεραν σε DVD.
Razor_7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 αν ενδιαφέρουν κάποιον χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία . Παραλαβή από Πετράλωνα - αθήνα (dhmak προτεραιότητα) αν δεν έχουν δωθεί θα με ενδιέφεραν τα λειτουργικά συστήματα.
haris_216 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 χαρίζονται τα εξής: 1) κουτί αποθήκευσης με τρία συρτάρια για βιντεοκασσέτες 8mm (σε πολύ καλή κατάσταση). 2) κουτί αποθήκευσης για slides το οποίο μέσα περιέχει 10 θήκες που η καθεμία κρατάει 36 slides (σε άψογη κατάσταση αφού, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, είναι ακόμα με το πλαστικό της και δεν έχει ανοιχτεί ΠΟΤΕ) 3) 18 θήκες για slides (όπως αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία) σε πολύ καλή κατάσταση. παραλαβή από Νέα Σμύρνη και εντός 2-3 ημερών καθώς είναι μες τη μέση. για την αποφυγή παρεξηγήσεων να ενημερώσω ότη ίδια αγγελία έχει μπει και σε άλλο φόρουμ
tommi03 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Οι Βιντεοκασσέτες (που πήρα εγώ από άλλο φόρουμ) είναι ξανά διαθέσιμες (για 1-2 μέρες) γιατί μετέφερα όσες με ενδιέφεραν σε DVD. Καλησπέρα υπάρχουν ακόμα οι κασέτες;
tigergreg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαριζεται μητρικη asrock 775vm800 με celeron 335, ψυκτρα και backpanel.Εχει τα εξης ελατωματα. 3 πυκνωτες φουσκωμενους και αλλους 3 σκασμενους.Η ψυκτρα εχει ενα η δυο πλαστικα ποδαρακια στηριξης σπασμενα αλλα μπαινει και ετσι χωρις προβλημα.Οι πυκνωτες ειναι μεγαλοι και μαλλον αλλαζουν.Η μητρικη δουλευει κανονικα αλλα σημερα πηγα για φορματ και εβγαλε μπλε οθονη.Πιθανον να εφταιγε η μνημη την οποια χαρισα αλλου.Δεν θελω να ασχοληθω αλλο.Πανε πακετο.Τα παραλαμβανετε ολα στην εδρα μου ΜΟΝΟ αμπελοκηπους αθηνας πισω απο εφετειο/αρειο παγο εντος 48ωρου.Ποσταρετε πρωτα εδω και μετα στειλτε πμ.Μηνυματα τυπου "τι εχει και την δινεις", "στειλτην μου", "μπορεις να την φερεις στο αιγαλεω?", "παρε με γιατι δεν εχω μοναδες","εχεις τιποτ αλλο?".........θα διαγραφονται αμεσα. http://www.asrock.com/mb/VIA/775VM800/?cat=CPU http://ark.intel.com/products/27117/Intel-Celeron-D-Processor-335335J-256K-Cache-2_80-GHz-533-MHz-FSB ΕΦΥΓΕ....... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2013 από tigergreg
Προτεινόμενες αναρτήσεις